ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Здравейте, колеги!
Понеже има вероятност събота 09.05 да идвам до града Ви, бих желал да се срещна с тези от вас, които са свободни.
Поздрави от Велико Търново, Мартин.
Понеже има вероятност събота 09.05 да идвам до града Ви, бих желал да се срещна с тези от вас, които са свободни.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Нямаш никакви проблеми колега,ако искаш звънни на някои от нас да се видим или ела на Техномаркет(пътя за Варна)те в момента го преместват но нашите сбирки си остават на същото място от 17.00часа!Аз в Събота,ще съм на работа до към 15.00ч.след това съм свободен тел.0887155446-Младен!Asterix написа:Здравейте, колеги!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Здрасти колега сбирките ни са в събота от 17:00 часа на паркинга на ТЕХНОМАРКЕТ или ми звънни на 0887/223961
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Интерестно ...
Ние ще тръгнем сутринта и към предиобяд ще сме в града, после около час работа сме свободни с колегата, но ще изчакаме до 17:00ч
В свободното време, предполагам има какво интерестно да се види във вашия град, ще разгледаме.

В свободното време, предполагам има какво интерестно да се види във вашия град, ще разгледаме.

- veso_bawareca
- Потребител
-
как е?
на събора не можах ме да дойдем с брата но на това събиране ще дойдем.стига да има свободни места на тази местност.
Re: как е?
На 10.05/неделя/всички,желаещи за пикник се събираме 11.00ч на Лук Ойла на магистралата за София.Ако някой не успее да дойде там,а иска да дойде на пикник да се обади по телефона,за да му обесним къде е
Ако не ме лъже паметта маршрута е следния:минава се Аксаково,после има една гумаджийница и след нея се завиваше на дясно

Ако не ме лъже паметта маршрута е следния:минава се Аксаково,после има една гумаджийница и след нея се завиваше на дясно

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Напомням на всички колеги, че часът на сбирката е променен на 17:00ч. мястото си остава същото паркинг ТЕХНОМАРКЕТ
Надявам се да се посъберем доста хора 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
''Идеата за пясък е доста добра и ефектна но ,ако се съберем както не отдавна бях споменал и да направим няколко завойчета подредени с гуми на полигона,ще стане убийствено!Моля помислете си хубаво за това,защото интригата ще е още по-голяма всеки,ще може да си пробва възможностите и да от-тренирва влизане и излизане от завой с приплъзване на гуми !Да не пълним темата с излишни коментари може да се уговорим за идеята на ЛС. да набавим гуми след това да ги натоварим на едно ремарке или бус и айде на Кобаклъка!''=====>>>Това е цитат от мен преди няколко седмици но никой нищо не казва и не подкрепя идеята
За сега сме ''ЗА''аз и Драго хайде стегнете се момчета и нека да разнообразиме сбирките с нещо по-различно от сега!Имаме идея да съберем по някое левче за боя,за очертаване (не е скъпа а и не сме малко) по което,евентуално ще редим гумите в ''S''-образен завой
!Не е трудно,няма да изразходва мноооого време стига да се съберем достатъчно ентусиасти за идеята!Забравих да спомена и името на Лазар,който е на 100 процента''ЗА'' идеята дори пръв той преди време беше ми споменал за това ,което сега искаме да направим!Надявам се да осъществим тази идея,лично аз мисля,че си заслужава и че ще бъде полезно и много весело за всички от БМВ-клуб'Добрич' 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
Аз няма да прилъзвам много гуми, че да не одраскам новите жанси
Шегата на страна
, ако някой не направи нещо по въпроса, незнам, аз лично за себе си ще съм доста разочарован
.
Вярно е, че повечето от нас са с различни виждания т.е. БМВ като такси за ученички или за лъскане и позиране и пазене да не се тръкне леко гумата, че отиде после 18462842387823 леа за нови
БМВ Моторспорт пушаци дрифтове адреналин техника, такива които им е все тая какво става и важен е всеки лев за бензин и гуми
освободени и пророчески мисли кое ще се счупи и колко ще струва
Не искам да обидя никой и не го разбирайте като отцепване на такива и такива, но поне тия които гледат и обсъждат като някой луд си чупи колата за удоволствие и прави калабълък да бъдат съпричастни към каузата и да се включат поне малко в инициативата за която ви намеква Младен да се организира и изгради едно псевдо трасе на което да се кара или поне да размърдат мозъците си и да си отварят очите за интересни завои и места ставащи за каране и дрифт в околията на Добрич. Желателно е да са леко отдалечени от града поради засилените мерки за сигурност от страна на Полицията, а и да си спестим излишни главоболия! Нека малко от малко да бъдем полезни един на друг, не да се подпираме
Аз лично не съм спрял да мисля къде може да се намери някакво място за каране, станал съм като google-maps вече.
Телефона ми е 0888839485 и ще съм си в Добрич от другата седмица (средата). Който иска може да звънка да се виждаме. С обичайните се надявам да се виждам също, но ви предупреждавам че съм станал 150 кила
и съм на диета и по кафета няаа ходя, че много се затормозявам от тях
пък и ме е срам
Диетата е студени Каменици и грилване по полянки
Надявам се поне на една от сбирките да присъствам с баба яга, че ги правите само съботите, а аз ще съм си само за две, три съботи и след 24, 25ти колата влиза за кърпене, изправяне от мантинели
пребоядисване и евентуално смяна на мотор
Очаквам да се съберем повечко коли на 24ти, ако разбира се някой не са заети по баловете. Плана е сборен пункт някъде си още не съм измислил, Дружба 4 и взимам брат си и после ЕГ и колона от мръсници и БМВта
там позиране, кълчене и гълтане на коремите за да ни се радват ученички, малко форсиране едно друго, ако има място бърнаути, донъти и повече няма хайде...
Водещата кола на колоната ще е БМВ Е30 ///М3
...
Надявам се поне 5 коли да сме, поне да стане шоу, ако ли не здраве да е
Младенкаааа айде оправяй тая гад, че в теб ми е надеждата
Поздрави

Шегата на страна

Вярно е, че повечето от нас са с различни виждания т.е. БМВ като такси за ученички или за лъскане и позиране и пазене да не се тръкне леко гумата, че отиде после 18462842387823 леа за нови

БМВ Моторспорт пушаци дрифтове адреналин техника, такива които им е все тая какво става и важен е всеки лев за бензин и гуми

Не искам да обидя никой и не го разбирайте като отцепване на такива и такива, но поне тия които гледат и обсъждат като някой луд си чупи колата за удоволствие и прави калабълък да бъдат съпричастни към каузата и да се включат поне малко в инициативата за която ви намеква Младен да се организира и изгради едно псевдо трасе на което да се кара или поне да размърдат мозъците си и да си отварят очите за интересни завои и места ставащи за каране и дрифт в околията на Добрич. Желателно е да са леко отдалечени от града поради засилените мерки за сигурност от страна на Полицията, а и да си спестим излишни главоболия! Нека малко от малко да бъдем полезни един на друг, не да се подпираме

Аз лично не съм спрял да мисля къде може да се намери някакво място за каране, станал съм като google-maps вече.

Телефона ми е 0888839485 и ще съм си в Добрич от другата седмица (средата). Който иска може да звънка да се виждаме. С обичайните се надявам да се виждам също, но ви предупреждавам че съм станал 150 кила

Диетата е студени Каменици и грилване по полянки

Надявам се поне на една от сбирките да присъствам с баба яга, че ги правите само съботите, а аз ще съм си само за две, три съботи и след 24, 25ти колата влиза за кърпене, изправяне от мантинели

Очаквам да се съберем повечко коли на 24ти, ако разбира се някой не са заети по баловете. Плана е сборен пункт някъде си още не съм измислил, Дружба 4 и взимам брат си и после ЕГ и колона от мръсници и БМВта

Надявам се поне 5 коли да сме, поне да стане шоу, ако ли не здраве да е

Младенкаааа айде оправяй тая гад, че в теб ми е надеждата

Поздрави
Take Me to the Hospital...
ние може ли да дойдемlazaronni написа:Очаквам да се съберем повечко коли на 24ти, ако разбира се някой не са заети по баловете. Плана е сборен пункт някъде си още не съм измислил, Дружба 4 и взимам брат си и после ЕГ и колона от мръсници и БМВтатам позиране, кълчене и гълтане на коремите за да ни се радват ученички, малко форсиране едно друго, ако има място бърнаути, донъти и повече няма хайде...
Водещата кола на колоната ще е БМВ Е30 ///М3
![]()
...
Надявам се поне 5 коли да сме, поне да стане шоу, ако ли не здраве да е![]()
Поздрави