Диференциал на Е46 320dA, нещо странно???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Диференциал на Е46 320dA, нещо странно???
Работя в автосервиз и наскоро си вдигнах колата на подемника, и докато колегите ми работиха по нея, забелязах следното нещо ->
Колата докато беше на подемника, беше с изключен мотор, също така беше в позиция "N" на скоростната кутия и от любопитство завъртях едното колело, при което установих, че другото се върти във противоположна посока, само че с по-малки обороти. И сега големият въпрос, защо се получава така???? Запознат съм с видовете диференциали и също така съм останал с информацията, че Е46 (освен М3), всички са си с нормални отворени дифенциали?????
Колата докато беше на подемника, беше с изключен мотор, също така беше в позиция "N" на скоростната кутия и от любопитство завъртях едното колело, при което установих, че другото се върти във противоположна посока, само че с по-малки обороти. И сега големият въпрос, защо се получава така???? Запознат съм с видовете диференциали и също така съм останал с информацията, че Е46 (освен М3), всички са си с нормални отворени дифенциали?????
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
4 мнения
• Страница 1 от 1