Когато се движи колата се чува бучене отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Когато се движи колата се чува бучене отзад
Значи от скоро имам леко притеснение от един шум в колата.Когато се движи колата се чува едно бучене и мисля ,че това е заден ляв лагер от там се чува бученето.Моят въпрос е ,че аз не съм много компетентен и да питам от този ли лагер идва бученето http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=40 ?

- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
Бучене или виене колега
Ако е румолящ шум най вероятно е лагер главина.Освен с повдигане
можеш да я пробваш и на завиване в ляво и дясно.
Ляво натоварва десния заден лагер и обратно.Трябва да се промени силата на шума. Ако е лагер НЕ се разглобява цялото задно окачване за да се смени.Има начин да се смени на място
Ако е румолящ шум най вероятно е лагер главина.Освен с повдигане
можеш да я пробваш и на завиване в ляво и дясно.
Ляво натоварва десния заден лагер и обратно.Трябва да се промени силата на шума. Ако е лагер НЕ се разглобява цялото задно окачване за да се смени.Има начин да се смени на място
Бирата е доказателство че Бог съществува!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Значи гумите ги изключвам тъй като са равномерно износени.Значи като сваля гумата и като се хване барабана и се разклати той "климбуца".Да точно бучене се едно някой е отворил вратата.Малко по късно ще изляза да пробвам това ,което голегата по-горе ми е написъл.Благодаря за бързите отговори и съвети.

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Напълно възможно е,да ти бучи лагер.Но не е зле да обърнеш внимание и на диференциала!Има ли по него следи от масло?Отвори горната пробка и провери с пръст,дали маслото е до ръба,да не се окаже в един момент,че ти вие /и/ дифа 

8 мнения
• Страница 1 от 1