За събора - въпроси, предложения, коментари.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Eva* написа:До кога е срока за внасянето на сумите за хотела?
Тръгването за Събора вече ми е познатоотиването в колона също. Чакам събитието с нетърпение
ЕВА , ти ли ми дава вода да си измия вратата та да летпна лепенката 73 номер само не сам сигорен? смених колата и сам без лепенки на клуба .. да не ги забравите !!!

- Новини
-
Dimitar
Мите, като пътувахме от София за към Търново при двете организационни посещения, при скорости от типа 150 - 160 стигнахме за два часа и нещо. Сещай се в колона, че три часа ни е минимума. А като се сетя колко сме точни при спазването на часа за тръгване, ела гледай за ко иде реч
Така или иначе жив умрял аз трябва да съм там макс в 12 за да започна подготовката за конкурсите.
Надявам се да убедя останалите, че 9 часа сутринта е един чудесен час за потегляне
Ще е добре да се координираме и с пловдивската група както и с останалите градове, които плануват да тръгнат групово
Ще се постарая да пльосна тук карти на района за да се ориентират хората лесно при положение, че не пътуват с колоната или изостанат. Вероятно ще има и моб. телефон за пълна информация относно абсолютно всичко, който ще бъде достъпен още от 6-ти сутринта за да няма издънки с разбрали, недоразбрали ентусиасти
Lion, naskoksan
Може, ама легално трудно
Eva*
Побързай с резервацийте, защото местата са ограничени а има вече доста записали се ....
Мите, като пътувахме от София за към Търново при двете организационни посещения, при скорости от типа 150 - 160 стигнахме за два часа и нещо. Сещай се в колона, че три часа ни е минимума. А като се сетя колко сме точни при спазването на часа за тръгване, ела гледай за ко иде реч

Надявам се да убедя останалите, че 9 часа сутринта е един чудесен час за потегляне

Ще се постарая да пльосна тук карти на района за да се ориентират хората лесно при положение, че не пътуват с колоната или изостанат. Вероятно ще има и моб. телефон за пълна информация относно абсолютно всичко, който ще бъде достъпен още от 6-ти сутринта за да няма издънки с разбрали, недоразбрали ентусиасти

Lion, naskoksan
Може, ама легално трудно

Eva*
Побързай с резервацийте, защото местата са ограничени а има вече доста записали се ....
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
София - Велико Търново при поддържана скорост около 120-130 и спазване на ограниченията в селата (те са 4-5) се взима за около 2 часа и половина. Личният ми рекорд е от Надежда-6 до Военното училище за 2 часа и 7 минути, но беше на 31.12, пътят беше абсолютно празен и аз не паднах под 140 извън населените места. Така че си планирайте поне 3 часа за път, защото на тоя ще му се при пикае, на оня ще му се прияде шкембе с бира.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз имах предвид просто да се организираме, а не да пристигаме там самосиндикално - вие се хванахте за това кой за колко часа го вземал разстоянието. Дайте да определим един час до който да се стои на някъде на входовете на Търново (дали ще е от към София, или от към Габрово няма значение) и всяка колона да си прави сметката кога и от къде да тръгне за да е там навреме.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз ще тръгна живот и здраве в Петък сутринта от Варна за Търново.Нека някой от живущите в морската столица ми каже ако смята да пътува по горе-долу същото време.Няма проблем да изчакам дори до преди обед
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Един въпрос от каде мога и аз да си взема номер за колата
и може ли на палатка да се лагерува. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
За пътуващите в колоната припомням тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14825
И още нещо - не съм пътувал в колона и не знам всички правила, но ако ви трябва място за ,,прегрупиране`` и почивка преди влизане в Търново, предполагам, че отбивките в Ново село или отбивката на входа на с.Балван ( след Ново село ) са подходящи: на 15-20 км. от Търново са и са от двете страни на платното - побират повече автомобили
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14825
И още нещо - не съм пътувал в колона и не знам всички правила, но ако ви трябва място за ,,прегрупиране`` и почивка преди влизане в Търново, предполагам, че отбивките в Ново село или отбивката на входа на с.Балван ( след Ново село ) са подходящи: на 15-20 км. от Търново са и са от двете страни на платното - побират повече автомобили
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ИЛИЯН написа:Един въпрос от каде мога и аз да си взема номер за колатаи може ли на палатка да се лагерува.
Номер за колата ще можеш да си вземеш на Еко някоя вечер след като ги напечатат, а за палатка може разбира се някои хора са го правили на предишния събор!
May the BMW force be with you!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тези хотели как ще ги намираме ,някаква схемичка на пътя при влизане откъм Варна няма да е излишна .. и банковата сметка за капаротата не е лошо да се напише тука . Варналии ,айде организирайте се да пътувам с вас ,че никого не познавам