относно малкия дисплей

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 09 Яну 2008, 18:55

Здрасти колега!! И аз съм само с часовник - и двамата нямаме компютър!! Поздрави!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от i--v--o » 10 Яну 2008, 23:38

Здравейте, колеги!
Виждам че сте зачекнали интересна тема, за която и аз пусках запитване и получих отговор: Нямаш нищо друго освен часовник.
След това (като Тома Неверни) поциклих доста в Нет-а и открих жалката истина - За да се показват повече шукаритийки на дисплея на часовника, трябва да има термодатчик (отделен модул приличащ на пръчка завършваща с нещо като кръг) http://bmwfans.info/original/E36/com/31 ... l-62_0194/ Много ми се искаше символите под цифрите на часовника да засветят и да преоткия нови екстри на любимата кола, но уви..... :confused: За сега незнам дали със сигурност трябва да има датчик за температурата, за да се ползват другите екстри, които може да показва малки дисплей, но не ми се вярва да може.

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 11 Яну 2008, 0:26

i--v--o написа:Здравейте, колеги!
Виждам че сте зачекнали интересна тема, за която и аз пусках запитване и получих отговор: Нямаш нищо друго освен часовник.
След това (като Тома Неверни) поциклих доста в Нет-а и открих жалката истина - За да се показват повече шукаритийки на дисплея на часовника, трябва да има термодатчик (отделен модул приличащ на пръчка завършваща с нещо като кръг) http://bmwfans.info/original/E36/com/31 ... l-62_0194/ Много ми се искаше символите под цифрите на часовника да засветят и да преоткия нови екстри на любимата кола, но уви..... :confused: За сега незнам дали със сигурност трябва да има датчик за температурата, за да се ползват другите екстри, които може да показва малки дисплей, но не ми се вярва да може.

Ама на моя показваше шукарийките ама такава пръчка несъм забелязъл да има :roll: па може и да има , а и какво общо може да има един термо датчик с разходите на гориво :help: все пак термо датчик е съкращение на температурен датчик нали? Отделно в единия въздуховод на бронята имаше датчик за външна температура...

...а да те питам имаш ли функцията "BC" на лостчето за мигачите?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от i--v--o » 11 Яну 2008, 10:12

Нямам BC на лостчето за чистачките, но ако има начин да се показват останалите екстри (ако въобще е възможно) ще съм приятно изненадан! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328ti

Мнение от NOZES » 14 Яну 2008, 11:52

незнам кои какво е чел и мисли , при мен бутона е самия накраиник на лостчето за мигачите. Просто го натискаш към волана и ТЕ ТАКА :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

malak bord

Мнение от AQUILA1001 » 07 Май 2009, 11:30

Kolegi izvinete me za latinicata, no niamam kirilica. Moje li malko pomo6t otnosno svarzvaneto na malkiat bord. Karam BMW 3180tds kombi i imam el. Klimatronik, no s digitalen 4asovnik. Prez po4ivnite dni si kupih malkiat bord i se opitah da go svarja ama ne stava, za6toto buksata koiato e ot stariat 4asovnik e s 3 kabel4eta i e malka. Borda e s goliama buksa mai s 21 pina(kra4eta) . Tarsih info, no ni6to konkretno ne razbiram
AQUILA1001

Предишна

Назад към E36