Пак въпрос за диф?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Мнение от Milionera213 » 08 Апр 2005, 11:40

Аз имам един екселски файл който смята много точно промените при различните дифове. Въвежда се числото на предавките, дифа и размера да гуметата и ти казва на коя предавка при колко оборота реално с колко се движиш и Vmax и т.н. ако някой го иска да да де майл да му го пратя или да го качите на някое фрее да си го дръпне който иска.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 08 Апр 2005, 11:59

Milionera213 написа:Аз имам един екселски файл който смята много точно промените при различните дифове. Въвежда се числото на предавките, дифа и размера да гуметата и ти казва на коя предавка при колко оборота реално с колко се движиш и Vmax и т.н. ако някой го иска да да де майл да му го пратя или да го качите на някое фрее да си го дръпне който иска.
Тва специално за БМВ ли е? Прати ми го на daniel_jelev@abv.bg
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Мнение от Milionera213 » 08 Апр 2005, 12:08

Не е за БМВ за всяка една кола е.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Апр 2005, 22:40

hsk_bmw@abv.bg

Мерси предварително ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Апр 2005, 1:08

punev_bg@abv.bg :arrow: дай га насам тос ексел :D А Даниеле по въпроса за дифа може да си направил по лош старт или куп други неща с по-късия диф щото няма логика времената да са еднакви при положение че на 400м си на 3та и при двата дифа :arrow: не си правил повече смени на скоростити както предположи Пенчев :idea: и си далече от Вмакс та да те забави. Мноо странно :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 09 Апр 2005, 6:54

krika написа:punev_bg@abv.bg :arrow: дай га насам тос ексел :D А Даниеле по въпроса за дифа може да си направил по лош старт или куп други неща с по-късия диф щото няма логика времената да са еднакви при положение че на 400м си на 3та и при двата дифа :arrow: не си правил повече смени на скоростити както предположи Пенчев :idea: и си далече от Вмакс та да те забави. Мноо странно :roll:
Правех по 3-4 проби с всеки диф и варианта за лош старт мисля че отпада, който е идвал на Сливенското летище знае за какъв асвалт става дума, а съм и с нови гуми. Друг е въпроса, че засичанията си ги правех сам и не се знае до каква степен са верни.
А за смените на скоростите наистина сега са седна повече, щото преди линията на километара я пресичах на 4, а сега на 5
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

mail

Мнение от paf40 » 09 Апр 2005, 9:37

0889429419

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Апр 2005, 11:45

Тва сам с хронометър не си е работа за такива малки разлики.Виж с турбина ше ги фанеш :mhihi: Няма ли някой с Г-тек у вашия грат :?: А и визирах за еднаквия брой смени на скорости на 400м :idea:

Предишна

Назад към E30