фарове е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
фарове е46
Здравейте момчета,налагасе да пускам нова тема, за което се извинявам.Питах в другата тема за проблем, който имам но тя накрая се обърна в друга посока/мерим си колите коя колко вдига/.
Имам въпрос за фаровете.Когато запаля и включа фарове те започват да се тестват, но понякога не го правят този тест.От врътката няма проблем, смъкват се и се вдигат.Искам да знам, винаги ли трябва да се тестват или има случаи, в който просто не реагират?
Имам въпрос за фаровете.Когато запаля и включа фарове те започват да се тестват, но понякога не го правят този тест.От врътката няма проблем, смъкват се и се вдигат.Искам да знам, винаги ли трябва да се тестват или има случаи, в който просто не реагират?
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Какво означават тестват???Да не би да питаш за автоматичното регулиране???Ако е така,то при всяко включване на фаровете/габаритите се нагласят според натоварването на колата!!!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Когато колата не е запалена и светнеш фаровете започват да се тестват, когато обаче е запалена теста става при запалването на колата, а не при включването на фаровете. Това че понякога виждаш как се наместват става когато запалиш колата и светнеш веднага фаровете, ако пък се позабавш със светването няма да видиш че се местят понеже вече са се преместили
П.П. Това че се регулират според товара на колата е само за коли с оригинален ксенон.

П.П. Това че се регулират според товара на колата е само за коли с оригинален ксенон.
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
И за да не пускам нова тема, ще пиша тук за моя въпрос, извинявам се на колегата ако му ползвам неправомерно темата, ако има нещо ще изтрия поста. Въпроса ми е има ли начин да се усили фабричния ксенон, просто фаровете ми не светят достатъчно силно, като за ксенон, регулирани са, едната крушка е стара, но другата е нова, разлика в светенето почти няма, минимална е.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Bloodnoon написа:И за да не пускам нова тема, ще пиша тук за моя въпрос, извинявам се на колегата ако му ползвам неправомерно темата, ако има нещо ще изтрия поста. Въпроса ми е има ли начин да се усили фабричния ксенон, просто фаровете ми не светят достатъчно силно, като за ксенон, регулирани са, едната крушка е стара, но другата е нова, разлика в светенето почти няма, минимална е.
пробвай с китаиски баласти ,но първо вземи от няко приятел само за тест и ако си заслужава си купи такива
Bloodnoon написа:И за да не пускам нова тема, ще пиша тук за моя въпрос, извинявам се на колегата ако му ползвам неправомерно темата, ако има нещо ще изтрия поста. Въпроса ми е има ли начин да се усили фабричния ксенон, просто фаровете ми не светят достатъчно силно, като за ксенон, регулирани са, едната крушка е стара, но другата е нова, разлика в светенето почти няма, минимална е.
колега, светлината на оригиналните е идеална. Сметната е както трябва. Не мисля, че има какво да им се повреди, но за твое успокоение си сравни фаровете с някоя друга Е46ца с оригинални ксенони.
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
Благодаря момчета,сега забелязах, че сте прави.Добре е, когато грешката е от недоглеждане или некомпетентност.За това е и форума.
8 мнения
• Страница 1 от 1