Пада ми акумулатора
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Пада ми акумулатора
Преди горедолу мецес и половина бях в м-кар две седмици по касно колата спря да пали (нямаше ток) когато и подам ток пали без проблем като преди това не ми е правил проблем никога както и да е реших че е от него и си купих нов минаха се 3 седмици и с тоя стана сащата работа от вчера паля с ток от някои приятел генератора си зарейда мерих го кажете от какво може да ми пада аз се чудих да няма някав консуматор ама немога да се сетата от кде ще черпи ток цяла вечер
Ще сам ви благодарен ако дадете малко помощ

Ще сам ви благодарен ако дадете малко помощ

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Има голяма вероятност да е от таралежа, имаше подобна тема потърси я с търсачката, но може и от друго да е нека и други колеги да дадат мнение
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Колега виж тези теми, най-често е от "таралежа" въпреки че утечката може и да е от друго
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EB%E5%E6
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20685
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20685
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
за пръв път чувам от таралежа да ти пада акумолатораmesho написа:колата е 530д 2003 януари утре ще отида до м-кар та да видим наи вероятно ще да е "тарележа" мерси на колегата tsb_bg за инфото

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
VRPerformance написа:за пръв път чувам от таралежа да ти пада акумолатораmesho написа:колата е 530д 2003 януари утре ще отида до м-кар та да видим наи вероятно ще да е "тарележа" мерси на колегата tsb_bg за инфотодане говорим че на бмв супер рядко дава дефект той
питах те колко е това зареждане дето си го мерил,няма как да ти помогне някой само като кажеш каква е колата ти
по-вероятно проблема да ти е в генератора
ама пак казвам че без да дадеш необходимата информация няма как да ти помогнем
ми това само показва че нещо ти е тъмна материя бмв защото това е доста често срещан дефект колега или сега пак ще почнеш да спориш като за разликата със и без дебитомер а?Относно колегата ако не е от таралежа отиваш на алтернатор
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
VRPerformance написа:за пръв път чувам от таралежа да ти пада акумолатораmesho написа:колата е 530д 2003 януари утре ще отида до м-кар та да видим наи вероятно ще да е "тарележа" мерси на колегата tsb_bg за инфотодане говорим че на бмв супер рядко дава дефект той
питах те колко е това зареждане дето си го мерил,няма как да ти помогне някой само като кажеш каква е колата ти
по-вероятно проблема да ти е в генератора
ама пак казвам че без да дадеш необходимата информация няма как да ти помогнем
Ами аз карам втора е 39-ка(вече пета година) и за цялото това време съм сменял таралежа два пъти (понеже не се чупи

генератора сам го проверил не е това причината даже си е перфектен зарежда около 14 - 14.2в стига да е запаля веднаж и да е покарам та да зареди малко после до 10 ч престои пали та за тва си мисля че ежко бежко ми краде тока
е маи тва е наи малкото с което мога да се размина така че дано да е то де
мерси на колегите за помоща 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
за най лесно откачи буксата на таралежа за една вечер и ще разбереш обаче алтернатора може да зарежда и пак да ти е проблемен нещо се разваляше вътре имах такъв проблем на мерцедеса ми преди време
Извинявай колега,че ти ползвам темата,но имам следната питанка-когато изгася колата......при копчетата на климатроника има едни прорези....оттам чувам едно много лекичко "бръмчене"...чува се само,вечер когато е много тихо и се заслушам.......Предполагам че това е наистина някакво вентилаторче което охлажда примерно някое съпротивление или нещо от сорта.........ама доста време си бръмчи 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
meha написа:Извинявай колега,че ти ползвам темата,но имам следната питанка-когато изгася колата......при копчетата на климатроника има едни прорези....оттам чувам едно много лекичко "бръмчене"...чува се само,вечер когато е много тихо и се заслушам.......Предполагам че това е наистина някакво вентилаторче което охлажда примерно някое съпротивление или нещо от сорта.........ама доста време си бръмчи
Колега това вентилаторче отвежда въздуха от купето към температурния датчик на климатроника и така регулира температурата в купето или по-простичко казано, настройваш градусите и автоматично си ги поддържа

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- Simo ot Kostenec
- Потребител
-
Малко извън темата но аз имам проблем с пишунката,пада ми пробвах с добавки но ефект йок.Моля помагайте

X-citer
Istinata e v benzina,naftata e tashak