Борд комп
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Е има обява в раздел Продава, точно такова лостче с бутон, колега от Пазарджик, там сте близо поне....
F**k them all!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
ITK написа:Е има обява в раздел Продава, точно такова лостче с бутон, колега от Пазарджик, там сте близо поне....
мерси колега

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Използвам темата да задам и аз едно въпросче ?
Аз минах през тази процедура с лостчето и отключването, но сега ме интересува какво показва Борда и при всички ли е еднакво ?
Видях един приятел, той има 2 показатела за горивото а аз имам само един .. та да питам хората с БОРД какво им показва ?
При мен имам : външна температура, ср. разход на гориво, оставащи километри, часовник.... и май това само
при всички ли е това или има разлики ?
Аз минах през тази процедура с лостчето и отключването, но сега ме интересува какво показва Борда и при всички ли е еднакво ?
Видях един приятел, той има 2 показатела за горивото а аз имам само един .. та да питам хората с БОРД какво им показва ?
При мен имам : външна температура, ср. разход на гориво, оставащи километри, часовник.... и май това само

Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
някой има ли представа къде във варна може да ми отключат борд. комп. и колко пари горе долу е,мерси предварително 

- panafon
- кандидат ентусиаст
-
вчера пробваха да сложат новото лостче но се оказа че са три жички а новото е с четери ,от всичко само едно не разбрах трябва ли да се пуска нова четвърта жичка защото в момента са 3,за въпросната жичка няма никакво обяснение ,има ли я няма ли я къде трябва да се закачи,ако някой знае и не го мързи може да напише малко инфо 

- panafon
- кандидат ентусиаст
-
добре нали доста хора са я правили тази манипулация но никой нищо не казва за това кабелче,последно имали го кабелчето или се слага допълнително,от един месец го имам лостчето но само седи в багажника,всичко разглобихме и се оказа че в момента съм с три а новото е с четери кабелчета
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
1 бърз въпрос и се надявам на бърз отговор ... да не отварям нова тема .... С "карсофт" ... може ли да се направи процедурата и ако да как ?
- vanko_na
- Потребител
-
- Кара: Е46, 320d touring '01
варна - къде
добре де никой във варна ли не е правил тази манипулация?от 1 седмица съм с новото лостче и не знам къде да отида да ми отключат функцията на нормална цена 

- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
Re: варна - къде
vanko_na написа:добре де никой във варна ли не е правил тази манипулация?от 1 седмица съм с новото лостче и не знам къде да отида да ми отключат функцията на нормална цена
Колега имаш ли развитие по въпроса за отключването на бордовия компютър защото и аз търся някой който може да свърши тази работа във Варна.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Има хора и от София, които го правят това - slitter примерно. Та отключването на борда е най-елементарното от всичко 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
panafon написа:вчера пробваха да сложат новото лостче но се оказа че са три жички а новото е с четери ,от всичко само едно не разбрах трябва ли да се пуска нова четвърта жичка защото в момента са 3,за въпросната жичка няма никакво обяснение ,има ли я няма ли я къде трябва да се закачи,ако някой знае и не го мързи може да напише малко инфо
да колега на някои коли не е толкова лесно,когато си с 4 жици става само смяна и активиране когато си с 3 незнам,сигорно се пуска кабел от някаде или нямам на идея

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3