pomognete
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
pomognete
zashto kato podam gaz na kolata strelkata na termometara se vdiga a posle sama si pada neshto ne ne mi se struva redno,dnes malko zagria i mi izhvarli antifriz(malko de ),sled udara smenih radiatora i toi e malko po malak ot originalnia(may shte mi triabva nov radiator a?)kakvo mislite!!

tova ce ti izhvarlia antifriz izobshto ne e dobre spored men ,dori i malko
tova ce go izhvarlia oznacava ce e pregriat dvigatelia. ednata pricina spored men e ako ne e obezvadyshena dobre sysytemata , a drygata e koiato kazvash ce radiatora ti e po malak. pogledni go vse pak da ne bi da e slycaino zapyshen. ako pysnesh po podrobna informacia moge bi shte stignem zaedno do istinata
tova ce go izhvarlia oznacava ce e pregriat dvigatelia. ednata pricina spored men e ako ne e obezvadyshena dobre sysytemata , a drygata e koiato kazvash ce radiatora ti e po malak. pogledni go vse pak da ne bi da e slycaino zapyshen. ako pysnesh po podrobna informacia moge bi shte stignem zaedno do istinata

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: pomognete
Zdrasti,
zapali kolata i kogato strelakata izleze ot sinja sektor,otvori 3-te stepeni na parnoto i vklu4i ventilatora da duxa na topal vazdux.Kato predvaritelno si vdignal prednite koleleta na po-visoko ot zadnite.Sled kato navleze v parvoto delenie sled sinja sektor zapo4vash da otvarqsh
FIBARA na VODNATA POMPA zada izleze vazduxa ot sistemata.Taka se obazvazdu6avat 2-ta kraga.Tova sigo izpatix i az,no pri men strelkata nevleze v 4ervenja sektor.
sledovatelno nesam pregrql kolata.
dano i pri teb e taka
zapali kolata i kogato strelakata izleze ot sinja sektor,otvori 3-te stepeni na parnoto i vklu4i ventilatora da duxa na topal vazdux.Kato predvaritelno si vdignal prednite koleleta na po-visoko ot zadnite.Sled kato navleze v parvoto delenie sled sinja sektor zapo4vash da otvarqsh
FIBARA na VODNATA POMPA zada izleze vazduxa ot sistemata.Taka se obazvazdu6avat 2-ta kraga.Tova sigo izpatix i az,no pri men strelkata nevleze v 4ervenja sektor.

dano i pri teb e taka

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Da ne te pla6a no moze da ti e izduhala garnitura na glavata ili da ti s spukana samata glava.Nikak ne e prijtno povjrvai mi! 

6 мнения
• Страница 1 от 1