pomognete

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

pomognete

Мнение от bmw318i » 04 Мар 2003, 19:18

zashto kato podam gaz na kolata strelkata na termometara se vdiga a posle sama si pada neshto ne ne mi se struva redno,dnes malko zagria i mi izhvarli antifriz(malko de ),sled udara smenih radiatora i toi e malko po malak ot originalnia(may shte mi triabva nov radiator a?)kakvo mislite!! :( :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony » 04 Мар 2003, 22:14

tova ce ti izhvarlia antifriz izobshto ne e dobre spored men ,dori i malko
tova ce go izhvarlia oznacava ce e pregriat dvigatelia. ednata pricina spored men e ako ne e obezvadyshena dobre sysytemata , a drygata e koiato kazvash ce radiatora ti e po malak. pogledni go vse pak da ne bi da e slycaino zapyshen. ako pysnesh po podrobna informacia moge bi shte stignem zaedno do istinata :wink:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 04 Мар 2003, 22:15

Vij termostata da ne ti se e precakal i da ne otvaria na vreme

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: pomognete

Мнение от KEVIN-30 » 06 Мар 2003, 1:03

Zdrasti,
zapali kolata i kogato strelakata izleze ot sinja sektor,otvori 3-te stepeni na parnoto i vklu4i ventilatora da duxa na topal vazdux.Kato predvaritelno si vdignal prednite koleleta na po-visoko ot zadnite.Sled kato navleze v parvoto delenie sled sinja sektor zapo4vash da otvarqsh
FIBARA na VODNATA POMPA zada izleze vazduxa ot sistemata.Taka se obazvazdu6avat 2-ta kraga.Tova sigo izpatix i az,no pri men strelkata nevleze v 4ervenja sektor. :roll: sledovatelno nesam pregrql kolata. :?:
dano i pri teb e taka :?:
Изображение

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 06 Мар 2003, 11:40

Da ne te pla6a no moze da ti e izduhala garnitura na glavata ili da ti s spukana samata glava.Nikak ne e prijtno povjrvai mi! :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw318i » 07 Мар 2003, 0:40

мисля че не е главата или гарнитура щото карам си я две седмици и само веднъж загря малко,не е влизала в червения сектор а мина средата ,и хварли малко антифриз,може би след ремонта не са я обезвадушили добре ще видим!

Назад към Основен Форум