взех си е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
особено интересен екземпляр но колега моля ти се смени капака с оригинален и сложи бъбреци... какво е бмв без бъбреци та те са една от автентичните черти на нашата марка...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
P1tbuL написа:особено интересен екземпляр но колега моля ти се смени капака с оригинален и сложи бъбреци... какво е бмв без бъбреци та те са една от автентичните черти на нашата марка...
Колегата stambo_81dg беше писал че скоро ще го вкара в час,така че и аз чакам да видя новата визия скоро.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
nakoone написа:P1tbuL написа:особено интересен екземпляр но колега моля ти се смени капака с оригинален и сложи бъбреци... какво е бмв без бъбреци та те са една от автентичните черти на нашата марка...
Колегата stambo_81dg беше писал че скоро ще го вкара в час,така че и аз чакам да видя новата визия скоро.
мдамм , днес махнах задната тюнинг представка на бронята, сложих оригинално гърне от 328 че старото беше избушено и беше кърпено 22 пъти, сега просто нищо не с е чува,със старото ме чуваха от далеч.

волан чакам д ами доиде хубав с бег ,че този незнам от де е дошъл но му липсва бега (от наи дъртите)

очаквам също капака предния да пристигне.
да го сменя с маската и задния капак, и така ще снимам всичко стъпка по стпка и после ще го пусна
таблото и аз си мислех д а го сменям но ще стане кофти-ще му се развали американската визия

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
St.Dilov написа:Наистина добре изглежда|`oTuH написа:видях я на събора, екстра е.

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
TUZara` написа:На времето ако не се лъжа това беше най-вървящата баварка за Плевен.Мисля,че пъткара го караше това преди 5-6 годинки
от там е купено ,ама незнам там ли с а го тунинговали

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
stambo_81dg написа:nakoone написа:P1tbuL написа:особено интересен екземпляр но колега моля ти се смени капака с оригинален и сложи бъбреци... какво е бмв без бъбреци та те са една от автентичните черти на нашата марка...
мдамм , днес махнах задната тюнинг представка на бронята, сложих оригинално гърне от 328 че старото беше избушено и беше кърпено 22 пъти, сега просто нищо не с е чува,със старото ме чуваха от далеч.![]()
![]()
волан чакам д ами доиде хубав с бег ,че този незнам от де е дошъл но му липсва бега (от наи дъртите)![]()
очаквам също капака предния да пристигне.
да го сменя с маската и задния капак, и така ще снимам всичко стъпка по стпка и после ще го пусна
таблото и аз си мислех д а го сменям но ще стане кофти-ще му се развали американската визиято е в мили ,градусите на климата са в Фаренхаит и ще стане омесено ако сложа тукашно
браво колега мераклия си

stambo_81dg написа:TUZara` написа:На времето ако не се лъжа това беше най-вървящата баварка за Плевен.Мисля,че пъткара го караше това преди 5-6 годинки
от там е купено ,ама незнам там ли с а го тунинговали![]()
За времето си имаше страшен тунинг..големи хубави джанти,зеленикави стопове-мн добре направени,брони,крилото беше едно високо но много хубаво-колега от форума продава такъв,но син....Имаше коренно различен тунинг от това което виждам сега.Сега е мн по-кофти от тогава.Мога да се опитам да изтровя снимки от тогава сами да прецените
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
TUZara` написа:stambo_81dg написа:TUZara` написа:На времето ако не се лъжа това беше най-вървящата баварка за Плевен.Мисля,че пъткара го караше това преди 5-6 годинки
от там е купено ,ама незнам там ли с а го тунинговали![]()
За времето си имаше страшен тунинг..големи хубави джанти,зеленикави стопове-мн добре направени,брони,крилото беше едно високо но много хубаво-колега от форума продава такъв,но син....Имаше коренно различен тунинг от това което виждам сега.Сега е мн по-кофти от тогава.Мога да се опитам да изтровя снимки от тогава сами да прецените
колега, зелените стопове и крилото си стоят.
само че са свалени

ако изнамериш снимки ще е супер
ето една снимка от днес

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5