Авел Бош Пловдив(бягайте от тях)
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Авел Бош Пловдив(бягайте от тях)
Еби мо майката.Ходих неска до авел бош при положение че сам от хасково.Не стига че на колата нищо и нямаше ами един малумник там ми разбазика оборотите и колата почна да гасне.Парво сложиха там буксите и не6то разбазикаха и не щеше да пали след тва нагласига нещо и зе да държи неравномерни обороти след тва уж зе да държи оборот и докато карах в града сичко беше ок.След това в едно от селата като сменях по долна предавкаи жадържах съидинителя колата загасна.Кажете кво да правя.Щото там няма да ида повече и на вас ви препоръчвам да бягате от тях щото определено са измамници.При положение че колата си беше ок и те я развалиха за да могат да ми земат пари просто не знам ко да кажа.
Ти пък, що си ходил със здрава кола в сервиз не ми е ясно само 
По принцип е редно да идеш пак с колата и да обясниш така и така преебахте работата момчета, вижте я пак, от колкото да я водиш при други майстори, които още повече да я разбъзикат, а и не забравяй, че понякога стават нелепи грешки
дано си оправиш возилото де

По принцип е редно да идеш пак с колата и да обясниш така и така преебахте работата момчета, вижте я пак, от колкото да я водиш при други майстори, които още повече да я разбъзикат, а и не забравяй, че понякога стават нелепи грешки

дано си оправиш возилото де

No bling at the Ring
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Обратно в същия сервиз, нахокваш ги и докато не ти оправят колата никакво мърдане, и лев да не си им дал!
Да се научат!
Да се научат!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз досега от тези дето са ходили там - добри отзиви несъм чул. Иначе сервиза изглежда прекрасно и хваща окото
.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
5 мнения
• Страница 1 от 1