За събора - въпроси, предложения, коментари.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Новини
-
За събора - въпроси, предложения, коментари.
Тази тема е за да задавате своите въпроси свързани със събора, да давате предложения и коментари 

Последна промяна Новини на 08 Май 2005, 17:43, променена общо 1 път
Питане
тъй като всяко нещо има първи път така и при мен, та искам да питам:
на посочените телефони всеки самосиндикално ли се записва или има някаква организация преди записването двата хотела колко места имат и ще стигнат ли за всички
.
Възможно ли е да дойде човек на 7 и кажете на 6 ти в колко и от къде ще се тръгва.
Знам че е рано за тези въпроси но има вероятност да имам изпити по това време което още не знам още 100% но ще дойда.
на посочените телефони всеки самосиндикално ли се записва или има някаква организация преди записването двата хотела колко места имат и ще стигнат ли за всички

Възможно ли е да дойде човек на 7 и кажете на 6 ти в колко и от къде ще се тръгва.
Знам че е рано за тези въпроси но има вероятност да имам изпити по това време което още не знам още 100% но ще дойда.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Питане
hafte написа:тъй като всяко нещо има първи път така и при мен, та искам да питам:
на посочените телефони всеки самосиндикално ли се записва или има някаква организация преди записването двата хотела колко места имат и ще стигнат ли за всички.
Въпрос на личен избор е да дойдеш на събора, няма никаква друга организация преди записването която да не е свършена, тоест вдигаш телефона и запазваш места в хотел.
Местата са за около 290 човека дали ще има места за всички желаещи никой не може да каже, единствения начин да си сигурен че ще има къде да спиш е да резервираш по рано стая.Има съседни хотели които ще подпомагат основните но нямаме резервации там.
hafte написа:Възможно ли е да дойде човек на 7 и кажете на 6 ти в колко и от къде ще се тръгва.
Възможно е да дойдеш когато искаш, кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още.
Още един начин за комуникация с тур агенцията
ICQ# 290 933 943
May the BMW force be with you!
Аз така или иначе няма да мога да дойда поради ред причини, една от които е липса на БМВ, но искам да ви кажа, че комплекса "Света Гора" е много готин и свестен мотел, аз миналата година бях на екскурзия с даскалото там, скоро ремонтиран има басейн, но за съжаление, няма хубав ресторант и ще трябва да ходите в колона от 20 БМВ-та до центъра на града да ядете
ужасно нали - хехе, съвсем не, много е готино, само не си взимайте от стайте на първия етаж, щото е много шумно и трудно се спи
а и е кофти някой да седи и да те гледа през прозореца как
пички 
Да знаете, че завиждам на тези, които ще ходят на събора

Да знаете, че завиждам на тези, които ще ходят на събора

No bling at the Ring
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Vasilen написа:... кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още...
Лошо

ако ще има колона,и ще мине през пловдив,че да минат и през стз,по път им е,после казанлък,от там към шипка,после е лесноDimitar написа:Vasilen написа:... кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още...
Лошо. Неискате ли случайно да си удължите пътя с ~130km и да минете през Пловдив та да заформим една прилична колона. Миналата година небеше лошо

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Ще эапочна поста си с коментар:
Радвам се, че сте избрали мойто градче за срещата, дори съм горд, ама ми иде да се изям от яд, щото по това време съм закотвен в София да уча, без кола да дойда, а и без достатъчно кинти.
Вярвам в добрата организация, но ще си позволя да дам един - два съвета (за тези, които не познават града ). Надявам се организаторите да са снизходителни, ако не съм полезен или вече са отчели тези фактори!
1. Градът е хубав и стар, НО с много тесни улици. Ако по обедно време хванете час пик, бъдете готови за дълго изчакване по кръстовищата.
2. Поради горното, проблемът с паркирането е сериозен, така че е по - удобно при вечерно излизане на запой да излезете пеша ( колкото и парадоксално да звучи ) - цената на такси от центъра на града до почти всяка точка е около 2 лева.
3. Ако някой се интересува ( и не се счете за неправомерна реклама ), мога да Ви насоча към някои от кръчмите, които считам за добри и мисля, че бихте харесали. Подчертавам, че нямам меркантилни намерения с последното, нямам роднини и приятели работещи в заведения и т.н.
Ако не успея да присъствам, пожелавам Ви приятни емоции и впечатления от Велико Търново!!!!
ПП Моля членовете на клуба и форума от Горна да не се обиждат, че не описвам техния град - те могат да го сторят по - добре от мен, а и предполагам, че в Горна ще се проведе най - емоционалната част от събора - там е летището, все пак
Радвам се, че сте избрали мойто градче за срещата, дори съм горд, ама ми иде да се изям от яд, щото по това време съм закотвен в София да уча, без кола да дойда, а и без достатъчно кинти.

Вярвам в добрата организация, но ще си позволя да дам един - два съвета (за тези, които не познават града ). Надявам се организаторите да са снизходителни, ако не съм полезен или вече са отчели тези фактори!
1. Градът е хубав и стар, НО с много тесни улици. Ако по обедно време хванете час пик, бъдете готови за дълго изчакване по кръстовищата.
2. Поради горното, проблемът с паркирането е сериозен, така че е по - удобно при вечерно излизане на запой да излезете пеша ( колкото и парадоксално да звучи ) - цената на такси от центъра на града до почти всяка точка е около 2 лева.
3. Ако някой се интересува ( и не се счете за неправомерна реклама ), мога да Ви насоча към някои от кръчмите, които считам за добри и мисля, че бихте харесали. Подчертавам, че нямам меркантилни намерения с последното, нямам роднини и приятели работещи в заведения и т.н.
Ако не успея да присъствам, пожелавам Ви приятни емоции и впечатления от Велико Търново!!!!
ПП Моля членовете на клуба и форума от Горна да не се обиждат, че не описвам техния град - те могат да го сторят по - добре от мен, а и предполагам, че в Горна ще се проведе най - емоционалната част от събора - там е летището, все пак
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
BigMUZZY написа:Ще эапочна поста си с коментар:
Радвам се, че сте избрали мойто градче за срещата, дори съм горд, ама ми иде да се изям от яд, щото по това време съм закотвен в София да уча, без кола да дойда, а и без достатъчно кинти.![]()
![]()
![]()
За Търново си напълно прав. Не мисля че ще се наложи на участниците в мероприятието да се борят с въпросния трафик,защото хотелите и двата са извън Търново, а емоционалната част маистна ще е в Горна! Не на летището, но пътя е доста приличен за подобни цели!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
The Tiger написа:ако ще има колона,и ще мине през пловдив,че да минат и през стз,по път им е,после казанлък,от там към шипка,после е лесноDimitar написа:Vasilen написа:... кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още...
Лошо. Неискате ли случайно да си удължите пътя с ~130km и да минете през Пловдив та да заформим една прилична колона. Миналата година небеше лошо
A за по на пряко да минеме и през Бургас ?

R.I.P Landikar
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Хехехе - кофтито е, че и от Пловдив и от София до Търново са все 200км и май няма да се разберем кой от къде ще мине. Ами дайте да се разберем кой кога ще тръгва, та да се съберем малко преди Търново и поне да влезнем мощно в града. Пловдив - Търново (през прохода на Републиката) е около 2 часа, ама ако карам сам
, за в колона да ги направим 2:30, от София до Търново пак е толкова горе-долу - така, че ако тръгнем към 8:30 сутринта - към 11:00 може да се чакаме малко преди Търново. Със Стара Загора и Казанлък може да се чакаме към 10:00 на изхода или входа на Гурково.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз също съм на мнение, че 400 метра е интересна дисциплина, но автокроса ще е много по-интересен, а и в него има доста повече майсторство. 

Never mistake motion for action...
Dimitar написа:...за в колона да ги направим 2:30, от София до Търново пак е толкова горе-долу...
Абсурд е София - Търново да се вземе за 2 часа и половина в колона(особено,ако е като миналата година).По магистралата,криво - ляво,ще се закрепи някаква постоянна скорост,ма кат свърши...Според мен,под 3 часа няма изгледи да паднеме.
Аз,поне,така ги виждам нещата...

Driver's Racing Team