Прекасва при 800-1300оборота
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Прекасва при 800-1300оборота
Здравейте колеги като си измия купето на колата и започва да прекасва мотора ако му дам рязко газ в дияпазона от 800-1300оборота и след време се пооправя като я покарам маничко какво може да е колата е BMW 318i M40 1992g
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Колега аз имам същия проблем мокри се , при мене ламбдата е заминала и от там влиза влага и почва да прекъсва ... чак даже и тръгва да гасне.. незнам при тебе така ли е
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
vanko_5 написа:да и при мен е така но май ламбдата е здрава как да япроверя слушал сам като откача кабела на дибитомера ако мени работат на мотора че е здрава нз дали е вярно .Мерси все пак
На диагностика веднага ще тия покаже и аз се бях побъркал падне ли дъжд и като мина през некой голем гьол и таа кола се мокри .. ходих при един много добър майстор оня мокри двигатели вади компютри да види вода влизало ло е там но не и катоя дигнахме на стенд-а .. и да ламбдата откъртена прави щрак щрак ..

Най добре утиди на диагностика да я видят.. или като е тъмно намокри двигатела и дай контакт ако се мокри подвигатела ше ти даде искра ако не.. значи и ти сигурно имаш моя проблем

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
vanko_5 написа:аха ясно от нея може ли сутрен малко по трудно да пали
- Не.
Започваш от кабели,свещи,дистрибуторна капачка,палец,чистене на дюзи на ултразвук.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
10 мнения
• Страница 1 от 1