Кой им дава жълти коли на тия хора??!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Кой им дава жълти коли на тия хора??!

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2005, 19:22

stenly написа:Возим се е едно приятелче, дето си взе наскоро Honda Prelude '89, 2.0 16v, 137 коня. Кефът е голям - колата определено е направена, за да радва ентусиаста, а като излключим прекалено твърдото и късо окачване, ако имаш волята да не я "настъпиш" става и за всекидневна употреба.
На влизане в София откъм Пловдив, се натъкнахме на една жълта Е46. Колата имаше бесен вид - спойлери прагове, всичко лъщи, а и този цвят обикновено говори за темперамента на шофьора ...
Викам: "намерихме си занимавка". Да ама не. На светофара на Горубляне БМВ-то е зад нас (вдясно беше заето - някаква бяла астричка). От страна на приятеля ми - аварийки, едно две изфорсирвания, следва зелена светлина и какво? Астрата отляво ни се върза и се набира колко може, а БМВ-то изчезва в огледалото за обратно виждане.
Мойто БМВ също го точа ама щото така ме кефи, длъжен ли съм да си меря @#$!^ с всеки набеден рейсър по сфетофарите?

Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?

ps. Моля да ме извинят пенсионираните подполковници, не искам да ги засягам с това сравнение.

Ми честно да ти кажа ко карам наточено жълто бмв (примено) никога няма да го хабя за изпърделия курник, дето се напъвате с него. Приятелят ти да си купи нещо свестно, па тогава да се напича на БМВ- тата. А до тогава ще клиент на Голфове и Астри.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2005, 19:27

stenly написа:Ще се опитам да разясня идеята си така:
Въпрос за 50 лева: ако един кораб е светло-сив на цвят и разполага с щръкнал във всички посоки асортимент от разнокалибрени оръдия, то той най-вероятно е:
а) риболовен кораб;
б) танкер;
в) боен кораб;

Надявам се станах ясен - за мен самия външен вид на тази кола е подобен на ситуацията: Ахил думка меч в щита си под стените на Троя и подвиква: "Няма ли мъже в тоя град бе?!".

Егати, как съм се набутал, утре свалям сички спойлери от ТДС- ката...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 07 Апр 2005, 8:35

GIORCETO написа:Една Е46 със СН 8884 .. регистрация....
ОО колко му се смях. Опитал се е да я докара на М3 ама нещо освен въздухозаборницте на калниците нищо друго не е вкарал. Даже М пакет нямше, гледаше много тежко и го бяха псрели полицай на семинарията. Колата най-вероятно е 318,320 защото гледам беше с една тръба.
Абе общо взето гледаше много кисело момчето ама с Цене и Сашо му отвърнахме подобаващо ;) :mhihi: :mhihi:
Да ва светна малко, точно тва БМВ е дизелаче. Мене лично предната му кола ме кефеше повече, Е36 325и кабрио с твърт таван. И ако същото е било на сфетофара просто не е бил в настроение, щото с Е36 доста дифове е трошил.
Ква готина тема сте пуснали за мойта кола, а пък аз чак сега да я вида, неможали някой да ми пусне ЛС :mhihi:
Междо другото който е виждал мойта кола знае че никога не съм излагал цвета :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 07 Апр 2005, 13:52

:OT:

По повод на е21 - такси.

Надали има и ще има, но оня ден попаднах на това
-------------------------------------------------
НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 34 ОТ 1999 Г. ЗА ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ (ДВ, БР. 109 ОТ 1999 Г.; ИЗМ. И ДОП., БР. 50 И 95 ОТ 2000 Г., БР. 30 ОТ 2002 Г.; ИЗМ., БР. 107 ОТ 2003 Г.; ИЗМ. И ДОП., БР. 29 И 111 ОТ 2004 Г.)
ИЗДАЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА
Обн. ДВ. бр.23 от 18 Март 2005г.

Параграф единствен. В чл. 21 ал. 3 се отменя.
--------------------------------------------------

ето го и него:
--------------------------------------------------------

Раздел IV.
Изисквания към таксиметровия автомобил

Чл. 21. (1) Лекият таксиметров автомобил трябва да отговаря на следните изисквания:
1. да е преминал на периодичен преглед за проверка на техническата изправност, съгласно Закона за движение по пътищата;

2. да не е оборудван за управление от инвалиди или за учебни цели;

3. да има най-малко 4 врати;
...Тез` две бири `що ги каза ...?

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 07 Апр 2005, 17:56

ati написа:Та най-поръчваната "екстра" при М5 Е34 по данни на Мюнхен е отпадането на надписа "М5" от багажника - изводите мисля, можете да си направите сами.

За разлика от Афтър-маркета където този аксесоар е НАЙ-ПРОДАВАНИЯ,Търсения и купуван такъв :( :shock:
А това че жълтия тунинг не ти вързал-голямата работа.
Хвани си друг ТУНИНГИСТ :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 07 Апр 2005, 19:13

bum_bum написа:Приятелят ти да си купи нещо свестно, па тогава да се напича на БМВ- тата.

"О, свещена простота..." С тези думи Ян Хус се обърнал от кладата към неизвестната бабичка, която хвърляла съчки в огъня, защото вярвала, че така ще й се опростят греховете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 07 Апр 2005, 20:56

stenly написа:
bum_bum написа:Приятелят ти да си купи нещо свестно, па тогава да се напича на БМВ- тата.

"О, свещена простота..." С тези думи Ян Хус се обърнал от кладата към неизвестната бабичка, която хвърляла съчки в огъня, защото вярвала, че така ще й се опростят греховете.

:yes:
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Апр 2005, 21:41

Бабуне, забелязвам тенденциозно отношение към мен напоследък и мисля, че знам на какво се дължи, но в този случай аз трябва да съм ядосания, не ти!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории