Коментари и мнения след събора.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 05 Май 2009, 12:47

Ами може за другия път да се наретя покрай стената гуми ....понеже не съм сигурен има или няма ....
Но нормално е на всяко подобно мероприятие да се случват и подобни инциденти ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Май 2009, 13:01

Много добра идея ! На стената няма гуми
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ребро
Мечтае да кара: М3 touring

Мнение от milen4o_9305 » 05 Май 2009, 13:01

1-ВО Благодаря на колегите от София,че ни прибраха в колоната.

2-РО Евала на организаторите,че в тия трудности направиха всичко възможно дори и да имат някакви пропуски то трябва да бъде простено :bgflag: :bowdown:

3-ТО Съжелявам за инцидентите които станаха и на момчетата ще кажа едно голямо ЕВАЛА всичко е минало и да гледаме към следващия събор

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от j1v » 05 Май 2009, 13:03

moksika написа:Та понеже тука се дискутира моя инцидент, искам да кажа и аз нещо. Не търся сметка от клуба за материалани щети по колата. Не обвинявам никой за това, че се ударих, не искам никой да ми събира пари да си оправя колата(макар и да не е лоша идея :mhihi: ). Дразни ме факта, че като попитах една муцунка с светлоотразителна жилетка "Има ли кой да ми даде протокол за пред застрахователите?", получих отговор" Бате ти луд ли си, няма кой да ти даде такива неща. Даже ако дойдат да ме питат, ще кажа, че не си карал въобще!!! Оправяй се сам" :shock: Супер организация пичове, ЕВАЛА :yes: Само да попитам, ако не дай си боже аз или колегата бяхме пострадали сериозно при инцидента какво щеше да стане? Пак ли не сме били на пистата? Пак ли сами да се оправяме? :mhihi: Както и да е, колата ще си я оправя, и пак ще я карам на "заварена" гас, и пак ще се раздавам на 1000% за хората!!! Но не на организирано от BMW CLUB BULGARIA мероприятие!!!

Останете със здраве.

п.с. Компакта е ИС-овица с жокерче :mhihi:

Готин муцунката с жилетката бех аз. Другия път като ти говоря си отваряй ушите. Обясних ти, че протокол на пистата ще ти помогне само и единствено да НЕ ПОЛУЧИШ НИКАКВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПРЕМИЯ
Обясних ти, че единствения ти вариянт е да симулираш удар някъде другаде, но да имаш предвид, че дойде ли някой застраховател (или още по-зле полицай) да ме разпитва, нямам намерение да лъжа, че не си се блъскал на пистата (разбираемо, при наличието на толкова публика, бъкана с камери и фотоапарати)

Дано сега си схванал, че явно не си от схватливите.
Последна промяна j1v на 05 Май 2009, 13:11, променена общо 1 път
А дали е така ...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2009, 13:07

DKeika написа:Имам и един въпрос.Каква е схемата в Тайм Атак?Как определяте кой с кого се пуска?Говоря за осмина и четвърт финалите?Винаги съм се питала и ще бъда удоволетворена ако някой ми даде отговор.

по схемата 1-5.....

1-ви срещу 5-ти
2-ри срещу 6-ти
3-ти срещу 7-ми
4-ти срещу 8-ми

това мисля че е най справедливата схема...
така тези които са дали най-добри времена имат най-голям шанс да стигнат до финал...
ще е кофти 1-вия да кара срещу 2-рия още на четвърт финала и 2-рия да отпадне при положение че има 2-ро време
Последна промяна Ogi на 05 Май 2009, 13:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от j1v » 05 Май 2009, 13:08

Ogi написа:Не вярвам някой застраховател да ти направи застраховка по време на състезание... риска там е огромен и едва ли някой ще го поеме... а и да го поеме някой сигурно ще ти излезе колкото една гражданска...

Ще му направят за 1000-2000лв на ден :mhihi:
А дали е така ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 05 Май 2009, 14:04

Ogi написа:
DKeika написа:Имам и един въпрос.Каква е схемата в Тайм Атак?Как определяте кой с кого се пуска?Говоря за осмина и четвърт финалите?Винаги съм се питала и ще бъда удоволетворена ако някой ми даде отговор.

по схемата 1-5.....

1-ви срещу 5-ти
2-ри срещу 6-ти
3-ти срещу 7-ми
4-ти срещу 8-ми

това мисля че е най справедливата схема...
така тези които са дали най-добри времена имат най-голям шанс да стигнат до финал...
ще е кофти 1-вия да кара срещу 2-рия още на четвърт финала и 2-рия да отпадне при положение че има 2-ро време
ами Оги май не е тази схемата,защото не ми излизат сметките ;) Изчислих на всеки един участник времето и не ми съвпада това кой с кого е карал и с кого е трябвало да кара......С риск да ме наредите ама явно схемата е на кой с кой му утърва
пс.Ако някои реши да смята и да ми покаже,че греша-извинявам се веднага.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Май 2009, 14:11

e то лесно .. влизаш в сайта на дрифт клуб българия от там взимаш времената и гледаш

http://www.driftclubbulgaria.com/BMW_Overall.htm
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Май 2009, 15:15

DirtySouth написа:!!Asen_X затова написах още в началото на самия ми пост

"не го приемай като заяждане"

Имах предвид че това с застраховките е голяма недомислица с пример ти давам едно просто състезание с колела имат застраховки :shock: Надявам се занапред да се помисли нистина върху това .

За Явор ти го казах ей така защото на хората им прави впечатление иначе едва ли има човек в тоя форум дето е повече от месец в него и незнае кой е той и с каква позиция е .

С колегите дето се бутаха отсякъде да ни изпреварат казах че е до манталитет и че клуба няма никва вина ! И искам пак да благодаря на колегата дето спря да пита дали имаме нужда от помощ и на десетките други дето свирнаха и помахаха с рака , наистина доста колегиално от тяхна страна !

а ти какво искаше след като се мацна в стената ? организаторите да дойдат и да ти оправят колата ли ?

Даааааа чакахме всеки да събере по 5 лева за да изплати компакта че даже и отгоре да имаме ..... По тъпо изказване не бях чел !
а аз пък не бях 4ел по тъпи изказвания от твоите,кат караш на пистата сам си носиш кръста бате и не о4аквай застраховател да ти плати щета на писта ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Май 2009, 15:50

живко е абсолютно прав - един протокол от пистата ще те осигури на 100% при щета - тоест... 100% да не ти платят.

за застраховка на писта - мисля че може да се попита някой застраховател какво мисли по въпроса, но никой никъде по света не застрахова аматьорски коли/пилоти. риска е както казаха - огромен и дори да се съгласят застрахователите ще ти обадят такава сума че ще е безсмислено.

същото важи и за гаранция на колата - ако те разберат че си счупил "х" на писта - можеш да забравиш да те правят гаранционно.

изобщо на пистата си... сам срещу всички и всичко. винаги. дори когато не изглежда точно така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 05 Май 2009, 15:58

мисля че изчерпахме темата ;)
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Май 2009, 16:04

Темата се изчерпа поуките са извадени продължаваме напред ;)
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340i
Детайли за колата: Жълта...

Мнение от Zdravkoe30 » 05 Май 2009, 18:25

DKeika написа:
Zdravkoe30 написа:това което аз ще кажа е,че не само според мен,а и според още много хора,при оценяването на дрифта имаше шуробаджанащина... :confused:
Аз те подкрепям с две ръце :yes: За мен лично пубиката трябваше да е жури.Тя показа с овациите си кои са хората достойни за тази титла "най-добър дрифтър''Едно предложение от мен към организаторите-следващия път раздайте листовки на пубиката с номерата на участниците.Нека всеки даде своя глас.Ще ви отнеме малко време да ги обработите,но поне ще е справедливо.А в паузата измислете нещо-я М шоу я нещо друго,което да радва окото ;)
Имам и един въпрос.Каква е схемата в Тайм Атак?Как определяте кой с кого се пуска?Говоря за осмина и четвърт финалите?Винаги съм се питала и ще бъда удоволетворена ако някой ми даде отговор.
Направете 9ти национален БМВ събор по-добър от 8ми :idea:

1 човек който да е съгласен с мен :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 05 Май 2009, 21:24

snooperchi написа:И аз за първи път ходих на събор... и просто... ПЕРФЕКТЕН! Евала на всички участници за умения и престрашаване да се пуснат :P :winky: :winky:

Евала и за друго! БМВ-та отидохме и САМО БМВ-та влязохме!

Де да беше така :evil: имаше обаче вътре два голфа тройки, едно пежо, едно рено клио и т.н. :evil:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340i
Детайли за колата: Жълта...

Мнение от Zdravkoe30 » 05 Май 2009, 21:42

pantzer3 написа:
snooperchi написа:И аз за първи път ходих на събор... и просто... ПЕРФЕКТЕН! Евала на всички участници за умения и престрашаване да се пуснат :P :winky: :winky:

Евала и за друго! БМВ-та отидохме и САМО БМВ-та влязохме!

Де да беше така :evil: имаше обаче вътре два голфа тройки, едно пежо, едно рено клио и т.н. :evil:

със цел бяха вътре :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия