помощ
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
помощ
здравейте ,
от една година карам bmw Е36 , скоро си купих 525d но нещо почна да трака като на ламарина отпред.
Някой може ли да ми каже добър сервиз за ходова час във Варна.
Благодаря на всички който се претекоха на помощ.

от една година карам bmw Е36 , скоро си купих 525d но нещо почна да трака като на ламарина отпред.
Някой може ли да ми каже добър сервиз за ходова час във Варна.
Благодаря на всички който се претекоха на помощ.

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега хващаш пътя за вятарна мелница ,пътя за село каменар караш по него път по баира на горе от дястната страна има един сервиз със сини врати и на входа(портала) има две знамена българското и европейското,човека се казва данчо,имам му номера ако искаш пиши на лични ще ти го дам 

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Други 2 сервиза за ходова част са:
1.Сервиз Жанин до автогарата се намира
2.Сервиз Балинов от OMV тръгваш за Виница и като свърши еднопосочното, веднага в ляво.
И двата сервиза само с ходова част се занимават и са добри(по мое впечатление). Но по твоя проблем, това дрънчене на ламарина е познат проблем на повечето дето караме Е39. Става въпрос за някаква ламарина която е зад спирачния диск. Не е нещо опасно, ако е това което си мисля. Има доста писано по този проблем.
1.Сервиз Жанин до автогарата се намира
2.Сервиз Балинов от OMV тръгваш за Виница и като свърши еднопосочното, веднага в ляво.
И двата сервиза само с ходова част се занимават и са добри(по мое впечатление). Но по твоя проблем, това дрънчене на ламарина е познат проблем на повечето дето караме Е39. Става въпрос за някаква ламарина която е зад спирачния диск. Не е нещо опасно, ако е това което си мисля. Има доста писано по този проблем.
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ