CD-HOLDER+подлакътник=проблем?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
CD-HOLDER+подлакътник=проблем?
Колеги сдобих се с това cd-holder-че ,благодарности за колегата от форума който го прати ,за това че звънна и въобще беше си коректен!
1.Въпрос как по-принцип се закрепя за барчето!???Гледам колегата е сложил една двоинозалепящя лепенка отдолу,но аз искам да си го напрявя както си е!
2.Когато пусна подлакатника лекичко долната част на подлакатника опира и подмества cd-holder-а???По принцип подлакатника отдолу си е изрязан а holder-a скосен за да приляга плътно???За този ръб става въпрос:
Интересното е че не опира в предната част а в левия ръб,дори и да мръдна подлакатника напред назад от болтовете в основата проблема ще си остане а да го мръдна на ляво на дясно просто не виждам как?
ИДЕИ???
Мисля си че може би другото барче при него няма да има проблеми,защото май е малко по-ниско:
Или когато завивам самите болтове на подлакатника да мръдна сами подлакатник по-напред или назад???Както казах горе това ми се вижда малко вероятно решение,може би да повдигна малко болтовете с допълнителни шаиби?
И за накрая две снимки с ксенона и анджито:):

1.Въпрос как по-принцип се закрепя за барчето!???Гледам колегата е сложил една двоинозалепящя лепенка отдолу,но аз искам да си го напрявя както си е!
2.Когато пусна подлакатника лекичко долната част на подлакатника опира и подмества cd-holder-а???По принцип подлакатника отдолу си е изрязан а holder-a скосен за да приляга плътно???За този ръб става въпрос:

Интересното е че не опира в предната част а в левия ръб,дори и да мръдна подлакатника напред назад от болтовете в основата проблема ще си остане а да го мръдна на ляво на дясно просто не виждам как?
ИДЕИ???
Мисля си че може би другото барче при него няма да има проблеми,защото май е малко по-ниско:

Или когато завивам самите болтове на подлакатника да мръдна сами подлакатник по-напред или назад???Както казах горе това ми се вижда малко вероятно решение,може би да повдигна малко болтовете с допълнителни шаиби?
И за накрая две снимки с ксенона и анджито:):
Последна промяна Nukem на 01 Май 2009, 18:31, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Прати ми твоето барче....аз ще ти пратя такова за Сд-холдер че моето е за касетки и не го ползвам и само ме дразни ....тия барчета са по на вътре отколкото стандартните лигенчета понеже старото без подлакътника ми седи на шкафа и съм ги сравнявал

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ЕЕе евала следя ти колата от доста време и е супер направо екстра ИЕСКА само едни широки черни бъбреци и липсват ама от тея за новата маска не от гадните за старата
И сподели кви пари е тоя холдер и как се захваща за барчето аз съм с подлакътник но съм рязъл обикновенното барче дали ще стане ?

I'm slowly drifting

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Nukem, мисля си че моето барче е от по-ниските. На снимката поне така изглежда. Въпреки че си мисля, че всички с подлакътник трябва да са подходящи за retrofit с допълнителни екстри. Аз примерно си търся от американска М-ка двойната поставка за чаши, но на европейски почти не се намира... Виж в bmwfans.info за поставката, за кои модели ще излезе подходяща.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Проблема е решен, макар и не така както мислех първоначално с ново барче!
Взех 1 на схемата струва само 8лв. във Вари2000!
И преместих cd-holder-а в жапката!
Ето:
Сега на освободеното място съм решил да сложа това:

Взех 1 на схемата струва само 8лв. във Вари2000!

И преместих cd-holder-а в жапката!
Ето:

Сега на освободеното място съм решил да сложа това:

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
RUSE^BMW написа:kolegi q mi kajete samo tos cd holder samo sahranqva diskove ili kat sa shtrakne i chete diska bez da se slaga diska v cd-to
Написано на роден език, само съхранява, т.е. не е ченджър.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Не би трябвало да има проблем, аз съм така и не закача никъде, а и варианта в жабката нещо не ми се нрави много-много.
Има вариант да поразместиш малко холдера напред-назад, за да си пасне.
Има вариант да поразместиш малко холдера напред-назад, за да си пасне.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
На перфектния вариант си се спрял
Дисковете в жабката и холдер под подлакътника тамън има и място за стотинки. Ама лошото е че си нямаш грам представа колко малко и какви оферти получих за тоя къп колдер 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Аки какво да ти кажа колега,опираше съвсем леко колкото да ме дразни,просто искам всичко да е перфектно макар ,че с тази стара кошница зех да свиквам че не всичко става така както искам и колкото и да се мъча нова няма да стане, днес направих и операцията с ''увисналата джапка'' по добре е от преди ,но пак не пасва перфектно просто вратичката мисля се е деформирала в двата края с времето!
Ето крайния резултат в левия ръб пак има малко лъфт!
Ходих купих най-малката бургиика която имаха ,боядисах видииките ,след като пробихме дупките, с по-голяма бургиика взехме малко предната пласмаса да направим легла за главите на видиите,завихме всичко 6 и пак не е на 100%!

Ходих купих най-малката бургиика която имаха ,боядисах видииките ,след като пробихме дупките, с по-голяма бургиика взехме малко предната пласмаса да направим легла за главите на видиите,завихме всичко 6 и пак не е на 100%!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Погледни имаш ли и двата тампона в горните ъгли, ако там всичко е в ред, това провисване вляво можеш да го коригираш с усукване на вратичката, отваряш и усукваш внимателно в най-горния край.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Кой тампони по-точно ,че не се сещам сега отивам до гаража да погледна,иначе с усукването и аз си го мислех!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
На линията на ключалката има два тампона вляво и дясно, които уплътняват вратичката когато е затворена. Усукването при мен винаги е действало, опитай.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Nukem написа:Аки какво да ти кажа колега,опираше съвсем леко колкото да ме дразни,просто искам всичко да е перфектно макар ,че с тази стара кошница зех да свиквам че не всичко става така както искам и колкото и да се мъча нова няма да стане, днес направих и операцията с ''увисналата джапка'' по добре е от преди ,но пак не пасва перфектно просто вратичката мисля се е деформирала в двата края с времето!
За съжаление с тези стари каруци където ги караме, винаги ще има нещо малко,което да те дразни, аз за това вече не се втилясвам и имам планове за други неща, но времето ще покаже.

15 мнения
• Страница 1 от 1