VP44
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Ами един сервиз тука уж повече с бмв-та се занимават...та те ми свалиха и ми я сложиха - 100лв.,изпратиха я до Пловдив - 30лв. и ремонта там 700лв.!Но иначе незнам там на кой ги пращат...но ще говоря с тях...какво е тва нещо 6мес. гаранция...тя мина ама няма и 20 000 навартяни..бахти и ремонта...
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
bojky написа:Ами един сервиз тука уж повече с бмв-та се занимават...та те ми свалиха и ми я сложиха - 100лв.,изпратиха я до Пловдив - 30лв. и ремонта там 700лв.!Но иначе незнам там на кой ги пращат...но ще говоря с тях...какво е тва нещо 6мес. гаранция...тя мина ама няма и 20 000 навартяни..бахти и ремонта...
Много кофти колега. Скъп и неприятен ремонт. Ако е било в Авел Бош там са точни. Но да ти кажа не бързай с тези ремонти по 800лв.

- bojky
- младши ентусиаст
-
Ами не бързам колега...но не ми идва на ум от какво може друго да е
Както си беше запалена и аз си говорех с един приятел отпред до капака и си огасна и край...повече не поиска да запали 

- milennyc
-
-
bojky написа:Ами не бързам колега...но не ми идва на ум от какво може друго да еКакто си беше запалена и аз си говорех с един приятел отпред до капака и си огасна и край...повече не поиска да запали
В Пловдив има 3 Бош сервиза

- bojky
- младши ентусиаст
-
- milennyc
-
-
plamen_hh написа:Дай пак 100 кинта да ти я свалят отвори я отгоре и погледни да не е изгоряло това транзисторче ако е то намирай някой свестен електричар и я мятайте

- bojky
- младши ентусиаст
-
Ами така и мисля да направя...защото не ми се дават пак луди пари...но ми е интересно едно...какъв зор ще е видяла пак,че да изгори отново.... 

- milennyc
-
-
bojky написа:Ами така и мисля да направя...защото не ми се дават пак луди пари...но ми е интересно едно...какъв зор ще е видяла пак,че да изгори отново....
90% Кофти нафта. Има един авансов клапан и той изгаря също. И помпата си вижда зор.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
milennyc написа:bojky написа:Ами така и мисля да направя...защото не ми се дават пак луди пари...но ми е интересно едно...какъв зор ще е видяла пак,че да изгори отново....
90% Кофти нафта. Има един авансов клапан и той изгаря също. И помпата си вижда зор.
Можеш ли да кажеш за този авансов клапан(че при мен май е изгорял)колко му излиза ремонта
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivo752 написа:milennyc написа:bojky написа:Ами така и мисля да направя...защото не ми се дават пак луди пари...но ми е интересно едно...какъв зор ще е видяла пак,че да изгори отново....
Можеш ли да кажеш за този авансов клапан(че при мен май е изгорял)колко му излиза ремонта
клапана се намира на самата помпа,вади се и се почиства,нещо като стъпков мотор е
- bojky
- младши ентусиаст
-
Следа ваденето му...тряба ли качване на стенд на помпата?
А колеги искам да ви попитам...ако е развалено ГНП може ли да запали колата на дърпане...защото моята днес като я дърпах и запали...обаче без да и давам газ изгасна...?
А колеги искам да ви попитам...ако е развалено ГНП може ли да запали колата на дърпане...защото моята днес като я дърпах и запали...обаче без да и давам газ изгасна...?
- milennyc
-
-
Имам пусната тема за този клапан и за целиа ми ремонт на ГНП-то. Просто я прочетете има снимки, цени...... А само със смяна на авансовия клапан няма да стане, требе стенд
. Той определя кога се впръсква горивото(в градуси).

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
milennyc написа:Имам пусната тема за този клапан и за целиа ми ремонт на ГНП-то. Просто я прочетете има снимки, цени...... А само със смяна на авансовия клапан няма да стане, требе стенд. Той определя кога се впръсква горивото(в градуси).
именно,аз съм много доволен от твоето обяснение ,много добър материал!!!
- bojky
- младши ентусиаст
-
Да,но колегата Е.Димитров каза,че можел да се почисти...без да се сменя....та питам дали ако се извади да се почисти и се сложи всичко,ще е ок...
Ако може някой компетентен да ми каже дали би могла да запали с развалено гнп...на дърпне...???Защото моята запали днес...и дакато и подавах газ не угасна,но щом спрях и айде...угасна и повече не я мъчих...???
Ако може някой компетентен да ми каже дали би могла да запали с развалено гнп...на дърпне...???Защото моята запали днес...и дакато и подавах газ не угасна,но щом спрях и айде...угасна и повече не я мъчих...???
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5