проблем с ключалката на предната врата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем с ключалката на предната врата

Мнение от drinoff » 01 Май 2009, 21:37

Здрасти,
Имам следния проблем..

значи отиам преди малко и искам да отключа колата .. та поставям ключа в ключалката и завъртам на ляво....
централното се задействаи се отключиха вратите но ключа си остана на сащото положение.. тоест не се върна назаде както по принцип би трябвало да стане.... та се чудя се ко да праа и го вращам и го изкарвам... и повече не проработи... демек.. слагам ключа отново и той се върти на свободен ход... незнам какъв е механизма там .. но просто се върти на празен ход .. не отключва не заключва и си остава в такова положение което аз го оставя...

Та викам си ще го мисля утре.. и решавам да направя една глупост... натискам онея работи за заключванет с ръка и затварям вратите...

Сега... нито от ключалката мога да отключа нито с бутона на ключа.... мисля си че централното бачка.. юото като натисна бутона от ключа за отключване.. лампите вътре светват.. но до там...
и сеа сам останал вънка и се чудя ко да правя...

дали има нещо сериозно на ключалката или просто се е откачила некоя пружинка... ако е такъв механизма.. или треа се сменя..

и по дяволите как да влезна вътре...????

Багажника мога да отворя... проах да бутам задни седалки но там имам ски сак и нищо друго демек не успях..

та Помощ!!!!

Имам БМВ 320 Д от края на 99-та

т

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 01 Май 2009, 22:27

некви идеи колеги...почнах да се плаша...

Потребител
Аватар

Мнение от batnas » 02 Май 2009, 0:16

Задръж натиснат бутона за отключване и се надявай да се отворят /свалят/ стъклата на предните врати. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 02 Май 2009, 8:12

Мерси за идеята но това го пробвах вече не става... някакви други идеи????

или да викам ключар..?

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 02 Май 2009, 8:18

drinoff написа:Мерси за идеята но това го пробвах вече не става... някакви други идеи????

или да викам ключар..?

През ски сака, тел до дръжките на вратите и дарпаш там с някоя кукичка и отваряш задната врата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 02 Май 2009, 8:50

още преди да беше писал отидах да проам през ски скака... е нема как счупих го. го тоа скисак и с тел и хоп отворих задня лява врата.....

мерси много за съдействието..

сеа трябва да сменя ключалката или поне да я погледнат ако е нещо малко . но на ключар или на авто сервиз по добре?

Назад към E46