На кого пречите и защо?
Модератор: I.Voykov
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
На кого пречите и защо?

На разбирам тези , които пречат на потребителите на този форум да ползуват информацията му.
Ще обясня защо не разбирам:
-Десетки вече са случаите, в които като членова на форума , се възползувате от възможностите ми по отношение на ауспусите, катализаторите и гумите и амортисьрите.
Това е право на потребителите на този форум и очаквам тези от вас, които са спестили пари и време от намесата ми, да ме подкрепят.
Аз работа за вас, доказвайки го нееднократно.
В същото време, вякои от вас пречат,налагайки формални правила, от които никой от вас не печели.
Някой заключи темата за джантите.
Защо?
Аз отивам по моргите, да ви правя снимки на алуминиеви джанти , за да ви помогна и да ви спестя време и пари.
От това нямаше да спечеря нищо- просто вие щяхте да имате посока.
Вие ми триете снимките!
Голява работа че ги триете- това не бяха мои джанти и просто щях да ви насоча там да си ги купувате.
А сега- търсите , търсите, търсите, ама инфо няма.
Някой ви пречи и то от вашите хора.
Съжалявам за това.
Никой не печели от това, но някой губи.
Познайте кой.
Губещия не съм аз, защото моята работа си върви и без този форум.
Аз съм тук не заради парите, а защото ми е приятно да си върша работата.
http://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=3422
И кво от това?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
1-во не смятам че правилното място за каквато и да е оферта за продаване на нещо е форума "Купува", ако Вие мислите по друг начин, кажете, може аз да не съм прав !
2-ро това, че пишете тук за да се продава стоката на Вашия магазин, сервиз или каквото и да било е напълно ясно за всички, и няма лошо ! Това, че доста хора тук са на напринципа "не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле" и са против "помоща" ви по темите в който се търси дадено нещо - не го коменирам ! Аз следя почти всичко в форума и смея да кажа че в началото беше доста дразнещо на всеки пост в който се търси нещо да се отговаря, от ваша страна с линк към вашия форум ! После стигнах до заключението че с това може само да се помогне на потребителите !
Това което ме притеснява е че има доста хора които се оплакват от Вашите сервизи, и с това предизвикват негативно отношение към цялата фирма ! Мисля че трябва да поработите над този проблем .
Поздрави.
2-ро това, че пишете тук за да се продава стоката на Вашия магазин, сервиз или каквото и да било е напълно ясно за всички, и няма лошо ! Това, че доста хора тук са на напринципа "не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле" и са против "помоща" ви по темите в който се търси дадено нещо - не го коменирам ! Аз следя почти всичко в форума и смея да кажа че в началото беше доста дразнещо на всеки пост в който се търси нещо да се отговаря, от ваша страна с линк към вашия форум ! После стигнах до заключението че с това може само да се помогне на потребителите !
Това което ме притеснява е че има доста хора които се оплакват от Вашите сервизи, и с това предизвикват негативно отношение към цялата фирма ! Мисля че трябва да поработите над този проблем .
Поздрави.

R.I.P Landikar

Няма никой който да е загубил от присъствието ми тук.
Напротив.
През нашите сервизи минаха десетки ваши потребители, които бяха посрещнати и изправети с внимание.
Вниманието не струва пари.
Дори и вашия БОСС мина , както и хора от екипа ви.
Аз се радвам за това.
Те си отидоха доволни и може да ги питате за това.
Радвам се и на заключението ти:
" Аз следя почти всичко в форума и смея да кажа че в началото беше доста дразнещо на всеки пост в който се търси нещо да се отговаря, от ваша страна с линк към вашия форум ! После стигнах до заключението че с това може само да се помогне на потребителите ! "
Ами така е!
Моите възможности са далече над средните.
И не е необходимо да ме игнонирате- това е безсмислено.
Просто използувайте възможностите ми.
Сами виждате че магазините и сервизите ми работят с пълна пара.
Това е факт.
Със или без вас , имам ресурси които са десетки пъти повече от това, което ми е необходимо.
Фирма ЕМ КОМПЛЕКТ 33, добра или лоша е неоспорим факт.
Докато съм тук, гарантирам със присъствието си че никой няма да бъде "ухапан" от нас.Мисля че го доказах на няколко пъти.
..........................................
Не продавам алуминиеви джанти.Те не ме вълнуват.
То вълнуват вас.
Снимах такива джанти, защото виждам че ги търсите.
Направих услуга някому, а вие триете поста.
Защо?
Просто щях да ви посоча къде да отидете и да си пестите вреето и парите.Дори и щях да ви уговоря цени.
А кво стана?
Изтрихте поста.
ГОЛЕМА РАБОТА, нема що....

Това беше услуга за вас, а не бизнес за мен.
Или случая с продуктите "АС МЕТАЛ".....някой от вас, воден от добро желание ходи да уговаря отстъпки, които мога да ви дам без да си мърдате пръста.Работя с тези хора от години.
Що си губите времето?
.........................................
Понякога си мисля, че трябва да си плащате за некомпетенността.
Вие си плащате.
Не сте като БАВАРЕЦА , дето не можеш го излъга.
Вие зорлем ставате жертва.
Нали ви чета постовете- в много от случаите плащате повече, ама така е- така ви се пада. хе хе хе
Иначе такива като мен и БАВАРЕЦА трябваше да ни няма....

....................................................
Не ме приемайте като търговец тук.Моята машина от капани работи със или без този форум.Аз съз се погрижил достатъчно, за да могат такива като вас да попадат в паяжината ми.

Това е майтап, но в него има истина.
Използувайте присъствието ми и няма да загубите.
" Аз следя почти всичко в форума и смея да кажа че в началото беше доста дразнещо на всеки пост в който се търси нещо да се отговаря, от ваша страна с линк към вашия форум ! После стигнах до заключението че с това може само да се помогне на потребителите ! "
Да така е!
Имам възможности- не ме приемайте като натрапник, защото имате нужда от такъв като мен.
Нима не е хубаво, да влезеш тук и да получиш инфо или консултация?
Не съм глупак и не пиша глупаво.
Четете колко глупави и безсмислени постинги има тук.
Вие не триете тях-триете моите.....,което дори и не ме дразни.
Някой губи от това- не съм аз.

А колкото от недоволството от нас, няма да правя анкета за това.
Нормално е да има недоволни.
Но ще отбележа че това са едни и същи "недоволни",които понякога дари и не знаят какво правим в нашите сервизи и къде се намират те.
Нормално е да има недоволни.
Нека ги има.
Аз чета и коригирам нещата, гарантирам ги.
Ето с катализаторите какво стана?
Дали не е добре да знаеш,че някой може да ти идкупе катализатора?
Дали не е добре да знаеш, че можеш да имаш отстъпка в много гами продукти?
Не ми казвайте че парите не ви интересуват.
Мога да го кажа ац щото не съм тук заради парите ви.
Тук съм щото ми е приятно.
Ако искам пари, ще ви дебна в сервиза и ще ви скъсам джоба , без да се усетите. аз съм парче гад и мошенник от класа....

Дори и ще с радвате за това, че съм ви скъсал джоба, щото го правя с финес.

Такива ми ти работи.

Аз съм професионал и не ме вълнува това че ми нриете поста или ме игнорирате.
Запрофесионала емоциите не са важни.
Не ми пука дали ме хвалите или ме плюете.
И да ме хвалите и да ме плюете, няма да ме промените- и двене неща са фалшиви и не ме вълнуват.
Даже ми е по добре да ме плюете, щото не обичам лицемерните лъжи четкаджийство и похвали.
Омразата и неприязънта е по истинска от лицемерието и подмазването.
Псувнята е груба, но е по истинска от възпитаните учтиви лъжи.
Усетете че не съм глупав и изполузвайте това във ваша полза.
Това насила не става.
Усетете че съм информиран и използувате това във ваша полза.
По добре ми кажете:
"ПРедлагат ми това и това/продукт/, на такава и такава цена, там и там.Имаш ли по добра цена от тази?"
Ето това е верен подход и е колегиален подход при това.
Не всички са тарикати и разбират от това, за което става въпрос тук.
Те ще бъдат излъгани, дали от мен или някой друг- това няма значение.
Аз поне ще ги излъжа с по малко и това е по малката беля.
Има хора, които имат нужда от това, което пиша и не им пречете да четат и да използуват ресурса ми.
Нали така?

Работим с всички по-голями вносители и ползуваме достатъчно отстъпки от тях, които може да разделим с вас.
Кой ще загуби?
Само този, който не може да смята.

Това че съм катил е ясно.
Дори се радвам, че съм катил.
Обаче можете да спечелите от това.
Нали?
Поне няма да загубите от това.
С уважение:

И кво от това?
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Ехееее, уля се колега!
1.ДА-наистина ти работят сервизите и НЕ ведъж съм се възползвал от тях като само 1 път бях недоволен ама то от тънкаж
2.Това че само искаш да си добрия самарянин-
-ама аз нали продавам краставици на пазара какво се обаждам
3.Не е тук местото да четем колко си добре-все пак някой сме бедни и се комплексираме
4.Искрено успех пожелавам щото наистина помагаш в доста случай,just намери верния тон и подход!
Поздрави!
1.ДА-наистина ти работят сервизите и НЕ ведъж съм се възползвал от тях като само 1 път бях недоволен ама то от тънкаж

2.Това че само искаш да си добрия самарянин-

3.Не е тук местото да четем колко си добре-все пак някой сме бедни и се комплексираме

4.Искрено успех пожелавам щото наистина помагаш в доста случай,just намери верния тон и подход!
Поздрави!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
01 написа:Аз съз се погрижил достатъчно, за да могат такива като вас да попадат в паяжината ми.![]()
![]()
![]()
не ме приемайте като натрапник, защото имате нужда от такъв като мен.
Ако искам пари, ще ви дебна в сервиза и ще ви скъсам джоба , без да се усетите. аз съм парче гад и мошенник от класа....![]()
![]()
![]()
Дори и ще с радвате за това, че съм ви скъсал джоба, щото го правя с финес.![]()
![]()
![]()
![]()
Много леки цитатчета подбрани с един поглед, щото ннне ми стигат нервите да чета риданията комплексарски на тоз жалък човечец... лелелел защото се излагаш толко бе човек... а кой ти каза, че си капацитет за някой тук присъстващите.... а и никой не ти е умрял да ти ходи в сервиза ли е к'во ли е там...кви вносите ли кви 5 лв. лелелелелел земи слези на земята... ТА НИЕ НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ....

BOBSI написа:01 написа:Аз съз се погрижил достатъчно, за да могат такива като вас да попадат в паяжината ми.![]()
![]()
![]()
не ме приемайте като натрапник, защото имате нужда от такъв като мен.
Ако искам пари, ще ви дебна в сервиза и ще ви скъсам джоба , без да се усетите. аз съм парче гад и мошенник от класа....![]()
![]()
![]()
Дори и ще с радвате за това, че съм ви скъсал джоба, щото го правя с финес.![]()
![]()
![]()
![]()
Много леки цитатчета подбрани с един поглед, щото ннне ми стигат нервите да чета риданията комплексарски на тоз жалък човечец... лелелел защото се излагаш толко бе човек... а кой ти каза, че си капацитет за някой тук присъстващите.... а и никой не ти е умрял да ти ходи в сервиза ли е к'во ли е там...кви вносите ли кви 5 лв. лелелелелел земи слези на земята... ТА НИЕ НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ....

"а и никой не ти е умрял да ти ходи в сервиза ли е к'во ли е там...кви вносите ли кви 5 лв. лелелелелел земи слези на земята... "
Ама "колега"..., аз това не съм го писал точно за теб.
Ако искаш идвай , ако искаш не идвай в сервизите ми.
И в двата случая ще си прав.
Въпросът касае моето присъствие тук и евентуалната полза от него.
Ако ти нямаш полза от моето присъствие тук, защо да пречиш на останалите, да използуват присъствието ми?
"а и никой не ти е умрял да ти ходи в сервиза ли е к'во ли е там...кви вносите ли кви 5 лв. лелелелелел земи слези на земята... "
Много често не става въпрос за пет лева , а за много повече.
А по често не става въпрос за пари, а за отношение и вниманието.
Отдавна съм слязал на Земята и кво да видя-

Ако седна да ти пиша какво виждам, ще се скараме.
"щото ннне ми стигат нервите да чета риданията комплексарски на тоз жалък човечец... "
Ето например - ти имаш проблем с нервите- сам си го признаваш.
След това, имаш не само проблем с нервите, а с оценката на написаното.
"щото ннне ми стигат нервите да чета риданията комплексарски на тоз жалък човечец... "
И не "ридая "тук, а се усмихвам ей така:

Но ти имаш правото да мислиш и твърдиш каквото искаш.
Само че не ти можеш да "помогнеш" на коегите си и да им спестиш пари.
А за повечето хора, парите са дефицит и те работят за тях дни и месеци.
Нямам проблем с нервите- седя си и ти се хиля като домат на колец.
.....................................
Ако с нещо мога да ти бъда полезен,ще го сторя.
Голема работа че ми пишеш такива постове.
Хич не ми кривиш шапката, щото нямам шапка.

И ако някой път попаднеш в нечий "капана ", обади се...ще се радвам да ти услужа.
Имаш проблем с нервите-внимавай да не караш бързо,щото нервните карат бързо и катастрофират и после търсят ламарини, които им продавам с удоволствие.
Тогава ще ти трябват и добри гуми....имаш ли си?
Щото един караше с кофти гуми и взе че пукна.

.................................
А друг един , ходеше с много пари и го гръмнаха.
И едното не е хубаво и другото не е хубаво.
Ей затова съм тук.
За да ти се усмихна мило и да ти кажа, че в нервите си,ядеш доматите с колците.....,ама не си признаваш.

............................
88 посещения на този постинг- това все пак не е малко за една вечер, нали?

ДОБРО УТРО КОЛЕГИ .

И кво от това?
Cobra написа:Ехееее, уля се колега!
1.ДА-наистина ти работят сервизите и НЕ ведъж съм се възползвал от тях като само 1 път бях недоволен ама то от тънкаж![]()
2.Това че само искаш да си добрия самарянин--ама аз нали продавам краставици на пазара какво се обаждам
![]()
3.Не е тук местото да четем колко си добре-все пак някой сме бедни и се комплексираме![]()
Поздрави!
Кожи ми на ушенце или на л.с за какво става въпрос:
" само 1 път бях недоволен ама то от тънкаж"
Това касае ли нас или касае теб?
Мога ли с нещо да компенсирам това което е станало?
...........................................
"2.Това че само искаш да си добрия самарянин-

Не съм от Самара и не съм самарянин.
Аз съм един катил, дето му е кеф и ми е приятно да съм тук.
Ако не ми е приятно, знаеш ли кога ще дойда?
Пък и ще ви увещавам да ви правя отстъпки ли?
Не!
Вечер късно ми е хубаво, след един добър ден да ви смотам тук,все ще прочета нещо полезно или ще напиша нещо полезно.
Аз съм един гаден" егоист", на който повечето пъти му е хубаво , а това дразни тези, на които не им е хубаво.
....................................
"3.Не е тук местото да четем колко си добре-все пак някой сме бедни и се комплексираме

Ей колега, кажи ми защо да крия че ми е хубаво?

Ако ми е лошо, да крия.
Ама защо да крия и когато ми е лошо?
Кого ще излъжа?
Себе си ли?
Че нали когато ми е кофти, не мога да се излъжа че не ми е кофти.
А теб и да те излъжа, какво от това.Няма да ми стане по хубаво, ако те излъжа.
А това, че често комплексарите карат БМВ та и те самите го знаят.

Често колата БМВ е "диагноза","непостигната мечта" ...или начин на мислене и живот.
Нали ви гледам когато общувам с вас и ви преценявам на кантара.
............
Аре приятен ден на пазара, да продаваш краставици...

И кво от това?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Човек ти имаш ли магазини или сервизи около моя градец ? От Шумен съм.. аз лично с удоволствие ще се възползвам от отстъпка в цените на части и услуги(дано по рядко ми затрябват) ,а не знам защо постовете ти дразнят толкова много хора ,за мен лично има много по дразнещи постове ,като на оня за жълтото БМВ,цяла тема от 4 страници вече(случаен пример)
Пич, ако искаш да помогнеш на форума подхода е друг.
Едва ли като се правеш на велик и катил и т.н ще направиш нещо в твоя или наша полза. Напротив най-много да се раздърпат още повече отношенията ни.
Сега, щом не го правиш за пари, що не говорш с някой от "управата" ? Постни си баннер, плати си обявата направи намаления в сервизите ти и стоките които продаваш.
Казваш, че си " парче гад и мошенник от класа.... Laughing Laughing Laughing . Дори и ще с радвате за това, че съм ви скъсал джоба, щото го правя с финес. Laughing Laughing Laughing Laughing "
Аз в твйоте постове невиждам финес.
Всичко зависи от теб
Едва ли като се правеш на велик и катил и т.н ще направиш нещо в твоя или наша полза. Напротив най-много да се раздърпат още повече отношенията ни.
Сега, щом не го правиш за пари, що не говорш с някой от "управата" ? Постни си баннер, плати си обявата направи намаления в сервизите ти и стоките които продаваш.
Казваш, че си " парче гад и мошенник от класа.... Laughing Laughing Laughing . Дори и ще с радвате за това, че съм ви скъсал джоба, щото го правя с финес. Laughing Laughing Laughing Laughing "
Аз в твйоте постове невиждам финес.
Всичко зависи от теб

GaD написа:Пич, ако искаш да помогнеш на форума подхода е друг.
Е аз за тва говоря от доста време, ама то рупа ли рупа.
И нека бъда разбран правилно - не съм ползвал услугите на сервиза и НЯМАМ никакви впечатления от работата му.Не че не бих отишъл (дано не ми се налага)
Останалото колегата GaD го е казал по горе.
Lud umora nemaaaa.
01
не се изкарвай някъв светец
спасител моля ти се...
не си ни помогнал с абсолютно
нищо просто си продаваш стоката
а явно има балъци които ти се
връзват...
а щом не желаеш да спазваш правилата
на форума, и тъй като той е частен и
би следвало да си плащаш щом изкарваш
пари на наш гръб, просто ще ти бъде забранено