Плакати и стикери - Събор 2009
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ами аз мога да се похваля че не съм дал нито един напразен стикер... давам само на хора в които съм сигурен 100% че ще дойдат... имаше естествено хора които искаха "за всеки случей ако случайно дойдел" но нали съм си твърд
така че ще върна рестото на инф. център... около 10 стикера

така че ще върна рестото на инф. център... около 10 стикера

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
rosen.kolarov написа:Sparco_Racing написа:... Докато има такива може и по 500 да не стигат за напрад ...
Колега,
какви 500, тази година отпечатахме 1000 стикера и не стигнаха
Имах предвид по 500 на сбирка

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Искам да отбележа, че всичките ни изпратени стикери, бяха раздадени на сбирките ни лично от мен и един колега. От първият до последният стикер, сме ги лепели на сбирката, само и единствено на коли които ЩЕ присъстват на събора!
Плакатите бяха разлепени на всички бензиностанции в града, училища, заводи и големи учреждения.
Благодарим за коректността, и навременното им изпращане!
ЕДИТ:
21бр. Стикера
50бр. Плаката
Поздрави от Троян,
Иван
Плакатите бяха разлепени на всички бензиностанции в града, училища, заводи и големи учреждения.
Благодарим за коректността, и навременното им изпращане!
ЕДИТ:
21бр. Стикера
50бр. Плаката
Поздрави от Троян,
Иван

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Някой ще има ли стикери сутринта на цариградско на бензиностанцията дами даде, че си нямам?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Според мен дори и една кола да не присъства на събора, но кара със стикер е добре, защото така стикера ще бъде видян от доста хора, които могат да решат да присъстват на събитието.Даже бих казъл, че трябва стикерите да се раздават поне една седмица по-рано за да се кара така с тях по-дълго време и да бъдат видяни от още повече хора.Аз в момента нямам възможност да карам BMW и въпреки това си залепих стикера, защото се гордея, че организираме толкова сериозни събори и сме за поредна година заедно.
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
,
Ебаси,от толкова много раздаване и връщане ,Мечо си остана без стикерче....
Дано се намерят добри хора утре на лукоила да ми помогнат да не ходя без лепенчица
......

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
VesoPesa написа:ако някой от софия е останал без стикер нека да се свърже с мен, че изкочиха непредвидени ангажименти и няма да ходя на събора.
номера е 806.
телефон за връзка 0888955933, днес цял ден ще съм в центъра, имам към 16-17 ходене и до люлин, ако някой иска да ми звънне
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
_BoBI_ написа:Според мен дори и една кола да не присъства на събора, но кара със стикер е добре, защото така стикера ще бъде видян от доста хора, които могат да решат да присъстват на събитието.Даже бих казъл, че трябва стикерите да се раздават поне една седмица по-рано за да се кара така с тях по-дълго време и да бъдат видяни от още повече хора.Аз в момента нямам възможност да карам BMW и въпреки това си залепих стикера, защото се гордея, че организираме толкова сериозни събори и сме за поредна година заедно.