Ремонт на ГНП
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: помогнете
требва ми маистор с лаптоп да доиде да ми зака4и ко4ината и да видим ако може да я опраи пишете на скаипа bmw_club323 4е спешно ми трябва маисторivan. написа:То може да я зацепите и педала на газта да не реагира......100% LUD написа:пак с това ГНП говорих ме с 4овек и тои каза че главата не е сложена както трябва сложихме на ново главата и колата почна да си дава газ самаsixstraight написа:протече помпата наложи се да се сменят гарнитурите на помпата незнам дали са всичките но не е сваляна помпата
Леко охлабени болтове на плочката;
загряла кола;
почуквания(с нещо дървено) напред-назад;
и така докато ви хареса работата на мотора;
стягане хубаво на болчетата -има значение кои се стягат първо

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
0887609543 - Кольо в Манастирски ливади. Има комп и софт. моята кола я вижда неговия комп. би трябвало и твоята да я види. Обади му се.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
здравеите и искам да благодаря на хората които ми обърнаха внимание и ми казаха как да си центровам ГНП-то хиляди благодарности няма по голяма пала4ка от моята бега4ка ТДСZubcho написа:0887609543 - Кольо в Манастирски ливади. Има комп и софт. моята кола я вижда неговия комп. би трябвало и твоята да я види. Обади му се.

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3