Седалка е30 купе?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ами не точно обаче едни 20 см на страна се заемат все едно от колана и примерно отзад събираш максимум 2 ма човека и да кажем че няма да им е много комфортно
аве най добре изхврляй задните седалки и отзад няма да се вози никой....
то сега като се замисля ако сложиш таквиа колани на нормалните седалки вобще задните седалки стават неизползваеми.... ако си купе няма да можеш да ги буташ напред щот колана ще пречи ако си седан хората като отворят задната врата няма да могат да се качат защото ще имат колан напречно посредата хахаха
така че прави си сметакта от сега... аз мойте задни съм ги заебал и са само за спешни случай и само момичета могат да се качват отзад щот трябва да са достатъчно финни за да минат по средата между двете седалки 

то сега като се замисля ако сложиш таквиа колани на нормалните седалки вобще задните седалки стават неизползваеми.... ако си купе няма да можеш да ги буташ напред щот колана ще пречи ако си седан хората като отворят задната врата няма да могат да се качат защото ще имат колан напречно посредата хахаха

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колата е седан и тъкъв колан ще има само на моята седалка....
Ще стане няква нова версия е30 3 врат седан
п.п. А ти като си с купе имаш ли шибидах доста дългокраки каки могат да влезнат от там ( влиза и я чака изненада на скоростния лост попада)

Ще стане няква нова версия е30 3 врат седан

п.п. А ти като си с купе имаш ли шибидах доста дългокраки каки могат да влезнат от там ( влиза и я чака изненада на скоростния лост попада)

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Добре защо винаги трябва да осирате теми с толко оффтопик?Дал съм пример какво се прави със седалки е36 -> е30 и толко,а не как да си сложим корито
като искаш да се изкажеш пусни си тема как се слага корито и удобствата от него и толко....
пс. Извинявам се за офф-а

пс. Извинявам се за офф-а

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- E30_M_Tech_ll
-
-
е извинявам се за офа и аз ама ти спомняш ли си собствеата ти тема за какво беше? от къде да си анемря седалка ОРИГИНАЛ за купе?
от там как да преправя от е36 да стане на е30 а ние казваме как корито да стане на е30 че и колан към него 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Stoicho
- член на клуба
-
ок колега тогава обясни подробно дупчил ли си едно друго 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- E30_M_Tech_ll
-
-
ето сега ще ви обесня
значи вместо да дупчите пода си слагате напречно на оригиналните шини два профила с размери 40/40/470
а на тях вече си пробивате където и по колко ви трябва , като може да се ползват и профил с други размери според зависи от седалката... щото мойта ми трябваше да се надигне малко нагоре и този ми беше идеален... както виждате и по чуждите форуми предпочитат да си нарпавя преходни планки вместо да дупчат
а пък от е36 да се сложат седалки си струва само ако са такива от линка който си дал от м3 тип вейдър ли как бяха

значи вместо да дупчите пода си слагате напречно на оригиналните шини два профила с размери 40/40/470

а пък от е36 да се сложат седалки си струва само ако са такива от линка който си дал от м3 тип вейдър ли как бяха

- Stoicho
- член на клуба
-
Kолега,а при удар шините издържат ли?
- E30_M_Tech_ll
-
-
за кои шини става въпрос? за оригиналнтие към седалката или за профила който слагам допълнително... ема за който и от двата да ми говориш издържат
тествано
предишната ми кола я тотализирах със същата шофйорска седалка

тествано

предишната ми кола я тотализирах със същата шофйорска седалка

- Stoicho
- член на клуба
-
за допълнителните,ама щом е тествано 

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4