трудно пали при загрял двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
трудно пали при загрял двигател
Здравейте колеги можеби е тъпа темата но не открих в търсачката нищо конкретно по въпроса за бензинов мотор. сигурен съм че съм гледал такива теми но не ги открих та ако може някой да ми прати линк с подобна тема ще съм ви благодарен
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Най-добре направи една диагностика и тя сама ще си каже
Може датчик за температура да лъже компа и от там сместа да не е както трябва 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
провери стартера най-напред.. дай го за пълна ревизия, ако го има още проблема провери патрона за запалване... на 2 коли такъф проблем съм срещал и все от стартера беше а на едната в последствие и ключа...

мерси колеги за отговорите. по съм склонен да мисля че е датчик . сутрин колата пали от раз няма проблеми със стартера но понякога като е загряла оставям я за известно време и после варти няколко пъти докато запали или чак на второто завъртане пали наистина може да е датчик и да я лъже че е студена и да подава повече гориво и да се дави
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
колега аэ съм сас сащия проблем!И няма откриване полудел самлТи реши ли проблема?M.J. написа:мерси колеги за отговорите. по съм склонен да мисля че е датчик . сутрин колата пали от раз няма проблеми със стартера но понякога като е загряла оставям я за известно време и после варти няколко пъти докато запали или чак на второто завъртане пали наистина може да е датчик и да я лъже че е студена и да подава повече гориво и да се дави
Zdraveite manqci
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Колега четох за твоя проблем и аэ съм така и то от януари насам.Сега сам я закарал при един който е много бил в час с бемвуцита.Вчера му се обадих и ми каэа че се самнява по ел.инст.Но ще видим крайния резултат.Ще пиша пак какво е станалоNasko_325TD написа:И моят проблем е подобен!Студена пали от раз,а топла неще!?![]()
Zdraveite manqci
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Само дето едната е дизел, а другата - бензин... почти нямате нищо общо...
Nasko, предупредих те поне 10 пъти да престанеш да пишеш безразборно по темите на хората.... скоро ще ми писне да те предупреждавам...

Nasko, предупредих те поне 10 пъти да престанеш да пишеш безразборно по темите на хората.... скоро ще ми писне да те предупреждавам...

така и така сте върнали темата напред да кажа какво се случва. Смених датчика който е към компа. и резултата е доста задоволителен сега си пали добре и топла . като направих диагностика не ми излезнаха никакви грешки но каза че температурата е 55 градуса а колата си беше загряла добре и аз реших да го сменя след интервенцията не съм ходил пак на диагностика но сега колата си пали добре
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ами ако датчика ти е забил на 55 градуса като е топла почва да бърка сместа, на така ми беше забил и много трудно палеше.
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Колеги извинявам се че пиша на тази тема ама някои може ли да ми каже БМВ то ми дали е с жерига или ремък че не мн не мога да го разбера
БМВ 3.18 ТДС април 97 год е
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bavareca112 написа:Колеги извинявам се че пиша на тази тема ама някои може ли да ми каже БМВ то ми дали е с жерига или ремък че не мн не мога да го разбера
вериги

13 мнения
• Страница 1 от 1