Тегли на дясно при ускоряване!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Konov
- Потребител
-
- Кара: E36 320 coupe
Тегли на дясно при ускоряване!
Здравейте колеги. Цяла вечер се рових с търсачката из форума, но не открих обяснение на проблема ми. При движение извънградско когато ускорявам рязко колата започва да тегли на дясно ....
Имах опасения да не би да имам нещо разбито по предния мост, затова смених всичко и след това минах на стенд за реглаж, но проблема продължава. Някой има ли идея от какво може да се получава това теглене. .... в края на 2008 минавах на реглаж на преден и заден мост и колата при постоянна скорост си върви направо без каквито и да било усилия на волана. .... възможно ли е да има нещо разбито по задния мост като тампони или някакви втулки???

Венци!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега отиди при добър гумаджия дати направи баланс на 4 гуми,може и да имаш скъсана тел на някоя гума,затова при гумаджията бягай.ако не се оправи провери си амортисйорите данеби някой да е леко испуснал успех 

- Konov
- Потребител
-
Проблема е, че съм с 4 бр чисто нови гуми, които са на няма и месец и като ги поставях прегледах джантите на машина дали са криви (не са) и ги балансирах. А що се отнася до амортисьорите... задните са чисто нови и на стенд при год.техн. преглед ми показаха 86%, а предните някъде към 76% ..... така че варианта гуми или амортисьори отпада 

Венци!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Най-вероятно да е от гумите, колега. Щом окачването и джантите са наред, няма от какво друго да е. На мен така ми казаха в един сервиз. Размени местата на колелата и я тествай. Дано съм ти помогнал.
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
ижшщ
Не е от гумите колега,отзад на носачите има едни големи тампони,които държат носача да не се усуква по принцип.Когато някой от тях е свършил прави така!Успех и пиши от какво е!Не е от гуми със сигурност
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36

ПС:Гумите са ми чисто нови, и със старите беше същото!
- Konov
- Потребител
-
служебната ми кола е Лада НИВА и при нея имах точно същия проблем два пъти .... бяха разбити тампоните на реактивните щанки на задния мост. ...Та и аз си мисля, че отзад трябва да е проблема. Сега се оглеждам за добър майстор на БМВ в Плевен.... че досега двама ми казват, че колата ми е перфектна
като имам резултат ще пиша ... Мерси за отговорите колеги!!! 

Венци!
- Konov
- Потребител
-
Колеги, връщам се от сервиза пак... майстора прегледа и предницата и задницата... всичко е наред. Направи реглаж наново. Гумите са нови с еднакво налягане, джантите са прави и балансирани, всичко по предницата е сменено и няма никакви луфтове. Амортисьорите са наред и предните и задните.....и няма оправяне.
Сега видях в подобна тема, че един колега си е сложил плътни тампони на носачите за М3ка.... мисля и аз да направя така.
Сега видях в подобна тема, че един колега си е сложил плътни тампони на носачите за М3ка.... мисля и аз да направя така.
Венци!
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
13 мнения
• Страница 1 от 1