Колко струва двигател??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колко струва двигател??
Колеги БМВ то на бащата 320D 136 коня издуха гарнитура и я смениха, снимаха главата и уж беше здрава, но след като я събраха пак надува и са пак ще снимат главата, ако не има съмнение за крив блок, тогава трябва да се свалят всички чарколяци, ще излезнат още много работи сигурно иии.... Та искам да попитам за колко мога да намеря нов двигател за E 46 само че 320I 150 коня 6-к и ще стане ли на купето на дизеларката?? Я да обясни някой дали е възможно и колко струват двигателите
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
plamen_hh написа:Ще стане обаче голямо преправяне
Не е само мотора...генерация също трябва да бараш...интервенцията не е много уместна ми се струва..., таблата също ще сменяш, скорости евентуално...занимавка голяма си е !
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За цената - към 2500-3000лв е. И още 1500 за интервенцията... и ако търсиш - задължително да е с компютъра и цялата генерация, защото твоята не става... а че е голяма хамалогия - спор няма... Освен това и по окачването ще трябва да се пипне - пружини и т.н.
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Твойта на части, после даваш още малко парички и си зимаш едно 320и 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
те как разбраха, че надува???????? едни "майстори" навремето щяха да ме подлудят и мене така, че надувало на е36цата ми. Значи тази интервенция с главата се прави по следната проста схема:
1. прави се главата (стържат я, снимат я.... се тая)
2. монтира се всичко, ама като казвам всичко, наистина всичко, като най важното нещо е да се монтира перката на радиатора и да са сигурни, че работи!!!!!!!
3. след като са сглобили всичко, чак тогава се пробва колата и дали надува, защото тая система и без това си работи под налягане, което се регулира посредством охлаждането.
перката не винаги работи на пълни обороти, че да се чува, но работи и на по-малки, които повярвай ми оказват супер голямо влияние на охлаждането, така че температурата и налягането в системата да се движат в необходимите параметри. без да работи перката, колата изключително бързо преграва и се качва налягането от самосебе си, без да надува отникъде. начи, ако е това, просто си заплюй майсторите и не си карай колата никога повече при тях. Това беше при мене преди, казвам го от опит. Тази система на охлаждане е толкова добре изчислена, че всичко трябва да е дзън. пожелавам успех.....
ако има някъде проблем, по добре го търси в перката (мое мнение) има вероятност да не и сработва управлението както трябва!!!!!!!
1. прави се главата (стържат я, снимат я.... се тая)
2. монтира се всичко, ама като казвам всичко, наистина всичко, като най важното нещо е да се монтира перката на радиатора и да са сигурни, че работи!!!!!!!
3. след като са сглобили всичко, чак тогава се пробва колата и дали надува, защото тая система и без това си работи под налягане, което се регулира посредством охлаждането.
перката не винаги работи на пълни обороти, че да се чува, но работи и на по-малки, които повярвай ми оказват супер голямо влияние на охлаждането, така че температурата и налягането в системата да се движат в необходимите параметри. без да работи перката, колата изключително бързо преграва и се качва налягането от самосебе си, без да надува отникъде. начи, ако е това, просто си заплюй майсторите и не си карай колата никога повече при тях. Това беше при мене преди, казвам го от опит. Тази система на охлаждане е толкова добре изчислена, че всичко трябва да е дзън. пожелавам успех.....
ако има някъде проблем, по добре го търси в перката (мое мнение) има вероятност да не и сработва управлението както трябва!!!!!!!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Значи почна да се губи антифриза и да дърви маркучите и да работи лошо.. Теч няма, а антифриза се губи, което следва гарнитура глава.. Изгорелите газове благняха.. Свалиха главата и я караха да я снимат УЖ ЗДРАВА.. Зарадвахме се.. Смениха гарнитурата и още куп работи ( дюзи. консумативи ) Събраха всичко и карахме БМВ то точно 4 дена и почна пак яко да се губи течност и да дърви маркучите
.. И или не са тествали добре главата и тя е спукана или ми казаха крив блок.. Колата не е прегрявана при нас !! И ще видим какво ще излезе..

- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Въпросат ми е мнгоо тъп,- но еднократно ли се е загубил антифриз или постоянно пада.Т.е всеки ден доливаш и то все пада.....?
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
колко горе-доло антифриз губи и на колко км. и постянно ли ги дарви тия маркучи,че на 1 приятелче на ТДС-а 1.8 му губи по малко около 200-300гр на 800км и маркучите му се дарвчт само ако я натиска в града но незнам имат ли нещо общо ТДС-а и 136 

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ами значи постоянно губи да!! Около половин литър за около 50 км.. Колега аз ти се обадих и исках при тебе да я докарам, ама баща ми реши да си я кара при някакъв УЖ НЕГОВ познат майстор и то каква стана ... Както и да е станалото станало.. Са ще я свалят пак да я сникат главата да видат какво ще се окаже и ще видим
.. Ааа да и постоянно дърви маркучите

14 мнения
• Страница 1 от 1