Кой им дава жълти коли на тия хора??!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кой им дава жълти коли на тия хора??!
Возим се е едно приятелче, дето си взе наскоро Honda Prelude '89, 2.0 16v, 137 коня. Кефът е голям - колата определено е направена, за да радва ентусиаста, а като излключим прекалено твърдото и късо окачване, ако имаш волята да не я "настъпиш" става и за всекидневна употреба.
На влизане в София откъм Пловдив, се натъкнахме на една жълта Е46. Колата имаше бесен вид - спойлери прагове, всичко лъщи, а и този цвят обикновено говори за темперамента на шофьора ...
Викам: "намерихме си занимавка". Да ама не. На светофара на Горубляне БМВ-то е зад нас (вдясно беше заето - някаква бяла астричка). От страна на приятеля ми - аварийки, едно две изфорсирвания, следва зелена светлина и какво? Астрата отляво ни се върза и се набира колко може, а БМВ-то изчезва в огледалото за обратно виждане.
Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?
ps. Моля да ме извинят пенсионираните подполковници, не искам да ги засягам с това сравнение.
На влизане в София откъм Пловдив, се натъкнахме на една жълта Е46. Колата имаше бесен вид - спойлери прагове, всичко лъщи, а и този цвят обикновено говори за темперамента на шофьора ...
Викам: "намерихме си занимавка". Да ама не. На светофара на Горубляне БМВ-то е зад нас (вдясно беше заето - някаква бяла астричка). От страна на приятеля ми - аварийки, едно две изфорсирвания, следва зелена светлина и какво? Астрата отляво ни се върза и се набира колко може, а БМВ-то изчезва в огледалото за обратно виждане.
Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?
ps. Моля да ме извинят пенсионираните подполковници, не искам да ги засягам с това сравнение.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Трябва ли винаги да караш в кетчупа
Трябва ли прекъсвача да се побърка
Човека е карал спокойно, може да е бил с приятелката си, може да е бил с ДЕТЕТО си на задната седалка
От такива като теб и приятеля ти... и тоя с астрата страдат други после... Шумахеристи бол! Земете се осъзнайте малко

Човека може просто да не е искал да се дърпа
Може да не обича Хонди и Астри, а може и да си е направил колата само външно и да не е кой знае какво. Странно е, че си вадиш подобни заключения за някой, който си срещнал на светофар
Аз ако се връзвах на всеки, който ми се напича по светофарите от колата ми да не е останало нищо...

човек се учи докато е жив...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
А,може пък да не му се занимава с деца по светофарите дето се чудят как да се претрепят с много по-сигурните от неговата кола?
Пък и защо решаваш че човека е такъв като той просто си се вози?

Пък и защо решаваш че човека е такъв като той просто си се вози?

Возим се е едно приятелче, дето си взе наскоро Honda Prelude '89, 2.0 16v, 137 коня. Кефът е голям - колата определено е направена, за да радва ентусиаста, а като излключим прекалено твърдото и късо окачване, ако имаш волята да не я "настъпиш" става и за всекидневна употреба.

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ех, изведнъж как станахте толкоз праведни всички...
Кой знае - може, пък за добро да е.
Иначе, да, Stenly, може би е случайст това, че този път БМВ-то не се е дръпнало.
Кой знае - може, пък за добро да е.
Иначе, да, Stenly, може би е случайст това, че този път БМВ-то не се е дръпнало.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Една Е46 със СН 8884 .. регистрация....
ОО колко му се смях. Опитал се е да я докара на М3 ама нещо освен въздухозаборницте на калниците нищо друго не е вкарал. Даже М пакет нямше, гледаше много тежко и го бяха псрели полицай на семинарията. Колата най-вероятно е 318,320 защото гледам беше с една тръба.
Абе общо взето гледаше много кисело момчето ама с Цене и Сашо му отвърнахме подобаващо

ОО колко му се смях. Опитал се е да я докара на М3 ама нещо освен въздухозаборницте на калниците нищо друго не е вкарал. Даже М пакет нямше, гледаше много тежко и го бяха псрели полицай на семинарията. Колата най-вероятно е 318,320 защото гледам беше с една тръба.
Абе общо взето гледаше много кисело момчето ама с Цене и Сашо му отвърнахме подобаващо

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
защото и на него може да му е било смешно както и на мене по некой път...плюс тва човека е дал за тая 46 маса пари и трябва да е луд зада се впрега на всеки светофар...а може просто скоро да я е запалил и да не е искал да я товари докато не е отишла в оптимална температура ... има още 1000 възможности.... зада разбереш другия път спри и го попитай вместо да ни натварваш

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Re: Кой им дава жълти коли на тия хора??!
[quote="stenly"]
Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?[/quote]
е аз като ви разправях, че ше праим кинти от спрерма вие не ми вярвахте ;)
Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?[/quote]
е аз като ви разправях, че ше праим кинти от спрерма вие не ми вярвахте ;)
street disorder workshop

Нещо гледам, че повечето от вас не са усетили къде слагам акцента.
Аз НЕ твърдя, че всеки с БМВ трябва да е изрод и да кара като такъв, връзвайки се на всяко задяване по светофарите - аз самият карам доста пенсионерски, защото знам че нямам дарба и нерви за "изпълнения".
Аз НЕ твърдя, че всяко БМВ е изродско и трябва "да върви" зверски - моето е с повече от скромни възможности и вид.
Ще се опитам да разясня идеята си така:
Въпрос за 50 лева: ако един кораб е светло-сив на цвят и разполага с щръкнал във всички посоки асортимент от разнокалибрени оръдия, то той най-вероятно е:
а) риболовен кораб;
б) танкер;
в) боен кораб;
Надявам се станах ясен - за мен самия външен вид на тази кола е подобен на ситуацията: Ахил думка меч в щита си под стените на Троя и подвиква: "Няма ли мъже в тоя град бе?!".
Иначе от предложените отговори на въпроса ми, единствения който приемам е - да е карал дете или някой възрастен, комуто не понасят такива изпълнения. Относно хипотезата за студения двигател изказана от CERT - ако човек минава караулката на входа на София откъм Пловдив, значи най-близкото населено място, от което може да идва е Долни Лозен, оттам до светофара на Горубляне са 8 км. Ако за 8 км пролетно време не е влезла в почти оптимална температура колата - по-добре да си погледне термостата.
Предполагам човека има проблеми с изпреварването - затова е потърсил професионален съвет и той е бил: вземи си крещящо жълто Е46 и не забравяй и в ясен слънчев ден да го караш на фарове(!) - така 95% от трафика само при вида му ще прибират вдясно и ще те пуска.
Аз нямам нищо против комбинацията "вълк в овча кожа";
Нямам нищо против и комбинациите "овца в овца кожа" и "вълк във вълча кожа";
Това което ме дразни е "овца във вълча кожа". А за "овца в тигрова кожа" да не говорим.
Аз НЕ твърдя, че всеки с БМВ трябва да е изрод и да кара като такъв, връзвайки се на всяко задяване по светофарите - аз самият карам доста пенсионерски, защото знам че нямам дарба и нерви за "изпълнения".
Аз НЕ твърдя, че всяко БМВ е изродско и трябва "да върви" зверски - моето е с повече от скромни възможности и вид.
Ще се опитам да разясня идеята си така:
Въпрос за 50 лева: ако един кораб е светло-сив на цвят и разполага с щръкнал във всички посоки асортимент от разнокалибрени оръдия, то той най-вероятно е:
а) риболовен кораб;
б) танкер;
в) боен кораб;
Надявам се станах ясен - за мен самия външен вид на тази кола е подобен на ситуацията: Ахил думка меч в щита си под стените на Троя и подвиква: "Няма ли мъже в тоя град бе?!".
Иначе от предложените отговори на въпроса ми, единствения който приемам е - да е карал дете или някой възрастен, комуто не понасят такива изпълнения. Относно хипотезата за студения двигател изказана от CERT - ако човек минава караулката на входа на София откъм Пловдив, значи най-близкото населено място, от което може да идва е Долни Лозен, оттам до светофара на Горубляне са 8 км. Ако за 8 км пролетно време не е влезла в почти оптимална температура колата - по-добре да си погледне термостата.
Предполагам човека има проблеми с изпреварването - затова е потърсил професионален съвет и той е бил: вземи си крещящо жълто Е46 и не забравяй и в ясен слънчев ден да го караш на фарове(!) - така 95% от трафика само при вида му ще прибират вдясно и ще те пуска.
Аз нямам нищо против комбинацията "вълк в овча кожа";
Нямам нищо против и комбинациите "овца в овца кожа" и "вълк във вълча кожа";
Това което ме дразни е "овца във вълча кожа". А за "овца в тигрова кожа" да не говорим.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Кой им дава жълти коли на тия хора??!
stenly написа:Е питам аз: защо ти е да си взимаш ново ЖЪЛТО БМВ със зверски оптичен тунинг, ако ше го караш като пенсиониран подполковник от запаса?
С подполковници не разполагаме, но ако искаш, имаме в наличност един полковник, може да се пробвате с него. Тя петицата му е от ония - най-бавните.

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
ОТ: Иво, ти полковник ли си, бе?!
А това, дето е46-ката не ви е обърнала внимание... има си причини разни. При всички случаи не е грях. А може просто да не сте й били в категорията

А това, дето е46-ката не ви е обърнала внимание... има си причини разни. При всички случаи не е грях. А може просто да не сте й били в категорията

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
anica banica написа:А може просто да не сте й били в категорията
Разбира се, че може и да не сме й били в категорията, ама по нищо не си пролича.

друга гледна точка
защото ти я виждаш за първи път ма шофьора на е46-ката те вижда тебе (фен дето иска да се състезава) по 5 пъти на ден... и във един момент става уморително. затова и хората със хубавите коли във бг и със екзотичните във чужбина гледат направо и се правят че не ви забелязват...
и ние си мислиме че са дебили а те всъщност просто си гледат спокойствието
а има и един друг момент че спойлърите обикновено са обратно пропорционални на конете... ма.. друга тема...

а има и един друг момент че спойлърите обикновено са обратно пропорционални на конете... ма.. друга тема...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3