задна главина
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivanhunter
- Потребител
-
задна главина
здравеите на всички,много ще се радвам да чуя няколко мнения по проблема ми
вече няколко пъти ми се чупи лагера на задната главина на Е36,и то само на лявата.Аз предполагам че полуоската е крива,или може би нещо по задният мост е станало.Какво ме съветвате да направя?
вече няколко пъти ми се чупи лагера на задната главина на Е36,и то само на лявата.Аз предполагам че полуоската е крива,или може би нещо по задният мост е станало.Какво ме съветвате да направя?
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Каква марка са ти лагерите, да не са менте нещо, кажи да знам и аз да не копувам. Аз също преди около половин година (може и малко повече) сменях лагер само че на дясната главина, обаче ходих на майстор да я гледа отдолу и той като бутна задното дясно колело видя че се клати малко и каза че лагера е за смяна, каза че може да е бил менте.
Re: задна главина
ivanhunter написа:здравеите на всички,много ще се радвам да чуя няколко мнения по проблема ми
да не би самата главина да е износена там където се набива лагера и да превърта,ако само започва да вие след известен пробег лагера е менте
- ivanhunter
- Потребител
-
Сменял съм лагера 4 пъти, 1 път купих скъп немски лагер и резултата беше същия-когато разглобих колата лагера беше се разпаднал на парчета.Така става всеки път-изкара няколко месеца и се чупи.Не мисля че е от лагера,но не мога да разбера от какво е
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
За да стигнеш до смяна на лагер, трябва да има симптоми за това, едва ли чакаш блокаж на колелото, нищо не споменаваш! 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- ivanhunter
- Потребител
-
да,започва да вие и да трака.Но се случва през няколко месеца,а не е нормално да се чупят толкова бързо,нали?Има ли някакъв друг проблем който би го обяснил?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Веднага след смяната (първите километри) имаш ли някакъв шум, или се появява след десетки (стотици) километри.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ivanhunter
- Потребител
-
Първите километри не.Няколко месеца изкарва без да прави проблеми-около 4 хиляди километра(нормалко каране)
- ivanhunter
- Потребител
-
даже колеги сменях и главината(дето влиза полуоската в нея)
гумата я изнася вътрешно
възмойно ли е тея екстри да се получават от 17'-ките
гумата я изнася вътрешно
възмойно ли е тея екстри да се получават от 17'-ките
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Колега ако откриеш от какво е пиши в темата да се знае. То и аз след празниците ше ходя да ми го сменят и ако разбера от какво е ше ти кажа 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
А дали не е възможно да се получава така с лагера ако гумата опира малко. Мойта не опира постоянно ама някъде като тръсне на неравност и пристъргва. Дали не се разбива от това лагера 

- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
Re: задна главина
здрасти колега, този въпрос със главината и лагера ми е до болка познат. значи какъвто и лагер да вземеш ако ще да струва и 1000 лв. ако ти е превъртяла главината един път това значе че ще съсипва всеки нов лагер. аз смених целия носач с главина с лагер едновремено. мина близо 9 месеца съм доволен. иначе със старата главина бях станал като икарус, завивах със задните колела. друга или нова главина това е според мен.ivanhunter написа:здравеите на всички,много ще се радвам да чуя няколко мнения по проблема ми
- ivanhunter
- Потребител
-
благодаря за съветите,но главината я сменях защото миналата я счупих
после взех втора употреба щото чисто нова е над 200лв
според мене нещо моста си е ебал майката
после взех втора употреба щото чисто нова е над 200лв
според мене нещо моста си е ебал майката
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2