Бъдещият BMW 1 ще е с три цилиндъра
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Ключа за вратата ще дойде, като излезна автомобила, вече каквото и ново да се появи, никой не казва нещо хубаво. Нека изчакаме да погледнем да тестим и тогава ще говорим 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Alexi написа:изкарва като такси щото не се гаси .. я си го купи и си го карай нормално примено всеки ден до работа все студен двг + ръчка по светофарите за да хванеш зеленото да видим колко ще изкара ... 150к му давам и си за сегменти + съпътстващите гарнитурки пасване на клапани и т.н. - 1000 лв ,а тя колата 3 хиляди струва...
Ба*ли му ма**йката,може да си прав,все пак ми се струва че БМВ няма да се изложат от към качество,то верно има и друго,сега основно перо в индустрията с автомобили е сервизното обслужване,един автомобил на части струва колкото поне 3 нови...абе поживьов-увидем
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не е лошо тва, а и все пак е 1ва серия, и е добре да се конкурират с японците спрямо ел двигателите, а и съм сигурен, че немците няма да се оставят в тва направление.
А визията лично на мен ми харесва, пак се връщат към страховитата муцуна, че преди яко копваха от японците.
А визията лично на мен ми харесва, пак се връщат към страховитата муцуна, че преди яко копваха от японците.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3