климатик за 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
климатик за 318 тдс
виждам че вече си слагате климатроници аз като поскромен се интерисувам как да си исталирам климатик какво е неоходимо.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ами в общи линия няколко нещица :
радиатор за климатик
дехидратор
компресор със стойка
тръби от радиатора до дехидратора от радиатора до компресора от дехидратора до ламарината пред чистачките и от компресора също до там
цялото прасе с всички моторчета управления радиаторчета за климатика и за водата (абе всичко)
една снадка която е от прасето (вътрешното тяло) до тези две тръбички които споменах по горе от компресора и от дехидратора
много нерви и сръчност
ремък за да вържеш компресора нов филтър като разглабяш всичко и най накрая фреон и готово
Е разбира се и инсталация от вътр до бушонното табло от там до термодатчика на радиатора и до дехидратора и до компресора ( и това не е малко работа )
ааа забравих и клапанчетата които става двойни вече ако е климатроник двузонов и един преход който сещо седи на ламарината (коша) на колата но ако разгледаш темата ми дето съм пуснал ще ти стане по ясничко
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=144610
И в общи линии е това доста описателно сам ти го описал може да сам изтървал нещо но това мисля е всичко
поздрави ако си от софия и искаш клима може да звъннеш един тел на колегата vld , liloff ili pnr (az) може да се сложи поздрави
радиатор за климатик
дехидратор
компресор със стойка
тръби от радиатора до дехидратора от радиатора до компресора от дехидратора до ламарината пред чистачките и от компресора също до там
цялото прасе с всички моторчета управления радиаторчета за климатика и за водата (абе всичко)
една снадка която е от прасето (вътрешното тяло) до тези две тръбички които споменах по горе от компресора и от дехидратора
много нерви и сръчност
ремък за да вържеш компресора нов филтър като разглабяш всичко и най накрая фреон и готово
Е разбира се и инсталация от вътр до бушонното табло от там до термодатчика на радиатора и до дехидратора и до компресора ( и това не е малко работа )
ааа забравих и клапанчетата които става двойни вече ако е климатроник двузонов и един преход който сещо седи на ламарината (коша) на колата но ако разгледаш темата ми дето съм пуснал ще ти стане по ясничко
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=144610
И в общи линии е това доста описателно сам ти го описал може да сам изтървал нещо но това мисля е всичко

Павка, той е с дизелов Компакт.
Проблемно е да се намери компактско парно и тройното копче. Много са редки.
Другия вариант е да направим първия Компакт с дигитална клима на компактското табло
После остава да сложим един 18-button OBC долу под фабричните врътки и филма ще е пълен
Или можем да го набутаме на мястото на CD-то, ако е DIN size... Ще е ебахти изродията 

Другия вариант е да направим първия Компакт с дигитална клима на компактското табло

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
liloff написа:Павка, той е с дизелов Компакт.
Другия вариант е да направим първия Компакт с дигитална клима на компактското таблоПосле остава да сложим един 18-button OBC долу под фабричните врътки и филма ще е пълен
аз сум за ако е съгласен може дасе пробваме да направим манипулацията

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Автора май се уплаши!

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
не съм се оплашил ни най-малко въпроса е ча съм от търново.и все пак колко време ще ви отнеми евентуално да погустувам по софия и колко ще ми струва тази интервенция.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
не съм се оплашил ни най-малко въпроса е ча съм от търново.и все пак колко време ще ви отнеми евентуално да погустувам по софия и колко ще ми струва тази интервенция.
7 мнения
• Страница 1 от 1