Някой иска ли ме ?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
minuvach написа:uricatoli написа:кучето още си търси дом... Няма ли добри хора?
Влязох тук, за да почета за БМВ, а на какво попадам... Не става ясна употребата на глупаво усмихнатите емотикони?
Не знам дали има добри хора, но знам, че ти и приятелката ти сте пълни боклуци. По-добре за Тара е да не е при вас.
ами ти като си толкова небоклук върви и я вземи ве недоклатен травестит такъв.И ко викаш влизаш да търсиш бмв-та па то кучкарник тука,ами то с такива като тебе на педерастилник ще се обърне.Мри там
П.п Не си сам,те и чекиджийте са с теб
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=1005
Докога драги модератори?Докога с тия нови потребители?
Последна промяна RSxRacer на 27 Апр 2009, 23:39, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
RSxRacer написа:minuvach написа:uricatoli написа:кучето още си търси дом... Няма ли добри хора?
Влязох тук, за да почета за БМВ, а на какво попадам... Не става ясна употребата на глупаво усмихнатите емотикони?
Не знам дали има добри хора, но знам, че ти и приятелката ти сте пълни боклуци. По-добре за Тара е да не е при вас.
ами ти като си толкова небоклук върви и я вземи ве недоклатен травестит такъв.И ко викаш влизаш да търсиш бмв-та па то кучкарник тука,ами то с такива като тебе на педерастилник ще се обърне.Мри там
аман от комплексарчета...

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
RSxRacer написа:minuvach написа:uricatoli написа:кучето още си търси дом... Няма ли добри хора?
аман от комплексарчета...

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2