"БМВ Западна дивизия": събиране - петък, 07 ч.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 21 Апр 2009, 11:40

Сега се сетих, че тъй като пътуването не е организирано от БМВ Клуб България и няма да бъде контролирано по никакъв начин, нека предприемем самоиниециатива и пътуваме по един нормален и приятен начин. Без безумни скорости, без рискови изпреварвания, без всяване на хаос и смут у другите участници в движението.
Тъй като 1-ви май е първият от проредицата 6 почивни дни, трябва да очакваме голям поток от автомобили с хора, пътуващи нанякъде за празниците.
Нека да се представим достойно, да покажем, че БМВ групата не се състои от вандали и простаци, седнали зад воланите на "баварците" и пилещи гуми на всеки светофар. Да покажем, че не е нужно да имаме пъдар за да се държим прилично.
:idea: :idea: :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 21 Апр 2009, 14:27

err0r написа:Сега се сетих, че тъй като пътуването не е организирано от БМВ Клуб България и няма да бъде контролирано по никакъв начин, нека предприемем самоиниециатива и пътуваме по един нормален и приятен начин. Без безумни скорости, без рискови изпреварвания, без всяване на хаос и смут у другите участници в движението.
Тъй като 1-ви май е първият от проредицата 6 почивни дни, трябва да очакваме голям поток от автомобили с хора, пътуващи нанякъде за празниците.
Нека да се представим достойно, да покажем, че БМВ групата не се състои от вандали и простаци, седнали зад воланите на "баварците" и пилещи гуми на всеки светофар. Да покажем, че не е нужно да имаме пъдар за да се държим прилично.
:idea: :idea: :idea:

Добре че ще тръгваме по рано, че си представям толкова почивни дни кви задръствани ще има :shock:

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 21 Апр 2009, 15:41

Бройте ме и мене в 07:00 на Лукойла.Ей не издържам вече-нямам търпение :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 21 Апр 2009, 16:48

като прочетох цялата тема и на мен ми изкипя... нямам търпение да дойде датата ... и да се насладим на един добре организиран БМВ празник! :P

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Апр 2009, 17:17

Наистина много показателно ще е това как ще караме по магистралата!
Нека няма показателни изпреварвания!
Както каза err0r това е началото на почивните дни и затова ще има много голям трафик. Ние също няма да сме малко коли и предстаете си какъв ще бъде хауса.
Предлагам първите който тръгнат да поддърват скорост 120 - 140 км/ч/. за да можеда има разтояние мевду колите, не да се бутаме и за последните да могат да карат спокойни.
Също така трябва да караме така, че да не затрудняваме изпреварването и движението на другите коли!
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 21 Апр 2009, 17:23

колеги това не е тема за очакванията ни от бмв събора,а координационна за всички който ще пътуват.
моля да се огранчат постове не касаещи пътуването
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

aide da idva 1 vi de

Мнение от bmwetata320 » 25 Апр 2009, 2:36

айде още малко остана и се почва! :D

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 25 Апр 2009, 9:13

Mecho написа:
Жоро 320и написа:А в хотелите кога ще се настаняваме, като след състезанието партито е до 2:30ч :mhihi:

Ще се спи на пистата :mhihi: :mhihi:

Аз даже си тествах палатката онзи ден и сега съм малко със запушен нос :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 26 Апр 2009, 20:11

колеги .. гледам че сте писали че в 7 на лукойл ще се събирате но въпроса ми е ...към колко горе долу мислите да тръгнете оттам ...да знаем и ние от пазарджик ..към колко да излезнем на магистралата и да ви чакаме...да си направим някаква сметка....мерси предварително....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 26 Апр 2009, 21:07

DriftKing написа:колеги .. гледам че сте писали че в 7 на лукойл ще се събирате но въпроса ми е ...към колко горе долу мислите да тръгнете оттам ...да знаем и ние от пазарджик ..към колко да излезнем на магистралата и да ви чакаме...да си направим някаква сметка....мерси предварително....

8:00 поне ! може би даже и по-късно..

ще има доста закъснели,приказки,снимки и т.н ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 26 Апр 2009, 21:38

колега мерси за инфото.. ..ако някои иска да ми драсне едно ЛС да си разменим ...координатите и да поддържаме връзка и като търгнете от софия само да ми чукне....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 26 Апр 2009, 22:47

DriftKing написа:колега мерси за инфото.. ..ако някои иска да ми драсне едно ЛС да си разменим ...координатите и да поддържаме връзка и като търгнете от софия само да ми чукне....

Имаш лс ;)

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 27 Апр 2009, 10:01

Момчета посъветвам ви , да не взимате палатките още е рано и си е студено . Аз по това време ходя мн често по язовири и се с палатки и ви казвам , че си е рано и през нoща е доста студено. Както казва момчето понагоре (със запушения нос) :mhihi: огледайте се за квартири или хотелчета аз така направих
Последна промяна HeBePeH на 27 Апр 2009, 11:15, променена общо 1 път
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 27 Апр 2009, 10:24

Абе като си надуя дюшега и си легна в спалния чувал ще ми е екстра,наистина и аз този уикенд мислех да ходя на палатка на яйзовир но се отказах поради мокрото и студено време,но за петък и събота го дават 20 градуса. ;) ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 27 Апр 2009, 10:29

Дават го да вали края на седмицата и студ в района на Пловдив, ако ще се спи на палатки ще ви трябват дебели дрехи и много :drinking: :drinking:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия