Седалка е30 купе?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Явор написа:за снимка стават задните,ама не и да возиш някойStoicho написа:македонец написа:от е36 стават и задните
Ти преправял ли си ги много,за да станат?
Деа.. точно загледах кабриото вчера и т'ва се чудех..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
На мен предни ми трябват,не задни
=> от е36 стават да разбирам лесно?!

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
да бе стават само долу дупките на шините трябва да си напаснеш... демек ти трбва само бормашина и ток
и мерак, както и две седалки от Е36

- Stoicho
- член на клуба
-
а не разбрах само купето или шините се пробиват ?!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Stoicho
- член на клуба
-
Днес взех едни от е36 и видях къде е разликата - > по-дълги и по-широки са им шините,но понеже на мен някак сърце не ми дава да си надупча пода,може ли да ми дадете идея как да ги захвана ?!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
аз си сложих седалка от е34 и ми пасна идеално на седан4ето няма ни6то об6то с оригиланото дърво от него тъка ме боле6е кръста.. ся се родих направо... филма докато я събера бе6е голям но определено си заслужава за евридеика и си пасна перфекно на оригиналните дупки е верно избих предните 2 6пилки от зад пасна перфекно на полта от към кардана а към гредата има6е о6те една по вън6на дупка къдото пасна на 100% развих и пласмасата за на горе на доло и вратата се затвори 

- Stoicho
- член на клуба
-
Понеже никой,нищо не каза,си намерих сам отговора в нет-а -> http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=67786
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
аз също не го правя за гъзарията а за удобство ... тия седалки нямат нищо общо с нормалните особено при скоростно каране
държат те отвсякъде по удобни са абе вобще не може да се обесни тряя се пробва .... нещо като със кеснона ... веднъж ксенон после само ксенон
че и тая работа същата седнеш ли веднъж в такава седалка и почваш да се чудиш защо аджеба до сега не си си купил 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
Indiana написа:От Е30 скърцат на пружини с годините, а от Е36 скърцат на пластмаса, за мен и двата варианта не са добриАз мислех нещо от Е34, ама големи ми се видяха...май ще слагам едно OMP
![]()
някой кара ли евридейка със седалка тип корито?
аз аз...

и не е вярно че не ставали за евридейка...

с такива седалки се влиза с главата напред и се излиза с гъза напред а не точно по обратния път като при нормалнтие седалки

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
E30_M_Tech_ll написа:Indiana написа:От Е30 скърцат на пружини с годините, а от Е36 скърцат на пластмаса, за мен и двата варианта не са добриАз мислех нещо от Е34, ама големи ми се видяха...май ще слагам едно OMP
![]()
някой кара ли евридейка със седалка тип корито?
аз аз...![]()
и не е вярно е не ставали за евридейка...въпрос на свикване е влизането и излизането в момента излзиам може би по бързо откато като съм бил с номрални седалки
обаче има една цака която всек иистински рейсър знае ...
с такива седалки се влиза с главата напред и се излиза с гъза напред а не точно по обратния път като при нормалнтие седалки
Колега тея мн. точкови колани как си ги монтирал ,че и аз искам такива , ама на оригиналните седла ,че няма кинти за куритце....
- E30_M_Tech_ll
-
-
ами то голяма схема беше с захващането острани ама аз имам две допълнителни шини напречно на оригиналните от профил 40 на 40 но които всъшност се хваща седлката и там съм ги хванал но при оригиналните можеш да нарпавиш следната схема ..... единия край от долните си го хващаш на мястото където ти седи закопчалката или не знам как точно се казва таз хуйня дето си вкарваш колана в нея
от другата страна пък(от страната на вратата) го хващаш където оригинални се захваща тая релсичка дето започва от нея заводския колан
а отзад се хваща за пасажерския 

от другата страна пък(от страната на вратата) го хващаш където оригинални се захваща тая релсичка дето започва от нея заводския колан

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Мерси много за отговора колега... мен ме беше страх да не се усера нещо с захващането
Имам още само 1 въпрос за захващането за пасажерския значи ли че от зад ако се вози някои трябва да си слагам оригиналния , щот мислих да го изхвърлям
п.п. Малко от малко да олекотя че напоследък само утежнявам конструкцията

п.п. Малко от малко да олекотя че напоследък само утежнявам конструкцията

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4