Проблем с предницата, дайте съвет
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с предницата, дайте съвет
Карам БМВ Е46-2003' дизел гумите отпред са 225/50/16 и когато влезна в коловозите който правят камионите на асвалта и започва да ми води много ,а сащо така и от неравности по пътя вси4ко ми се отрязява по волана като запо4неш от трептене и теглене на кадето си пойска, оставях я в сервиз за да ми погледнат предницата и ми казват 4е вси4ко е ОК но им нямам доверие . Моля ви дайте ми съвет от какво може да е защото колата ми е в гаранция и все още може да ми излезе по танко да ми го оправят

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: problem s prednicata ,daite savet
stenlee написа:Карам БМВ Е46-2003' дизел гумите отпред са 225/50/16 и когато влезна в коловозите който правят камионите на асвалта и започва да ми води много ,а сащо така и от неравности по пътя вси4ко ми се отрязява по волана като запо4неш от трептене и теглене на кадето си пойска, оставях я в сервиз за да ми погледнат предницата и ми казват 4е вси4ко е ОК но им нямам доверие . Моля ви дайте ми съвет от какво може да е защото колата ми е в гаранция и все още може да ми излезе по танко да ми го оправят![]()
![]()
Мисля, че е напълно нормално като за нашите пътища. Аз съм с 205/55/16 отпред и 215/55/16 отзад и особено в дясната лента на Ботевградското шосе ... ако не държа здраво волана, ще кривна и ще се пребия накъде

Колега нека това е последното ти писане на латиница в този форум
Така по описанието ти едва ли ще може някой да ти отговори, трябва да се гледа колата. Сравни я с някоя подобна, да не би разбиранията за "водене" и "отразяване" на волана да са различни от нормалното за тази кола. Да няма нещо криво или окачването ти да е някакво твърдо? Ходи на стенд за всеки случай
Аз нямам такива наблюдения, въпреки че съм с 17 ки сега
Така по описанието ти едва ли ще може някой да ти отговори, трябва да се гледа колата. Сравни я с някоя подобна, да не би разбиранията за "водене" и "отразяване" на волана да са различни от нормалното за тази кола. Да няма нещо криво или окачването ти да е някакво твърдо? Ходи на стенд за всеки случай
Аз нямам такива наблюдения, въпреки че съм с 17 ки сега
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
отиди и в друг сервиз-и втори и трети! аз така правя всеки път защото както теб нямам доверие! дори по принцип ако се съмнявам в нещо минавам през три сервиза от различен клас-един махленски, един средно ниво и един класен! по-добре някой лев повечко за диагностика, от колкото грешна диагноза и после мъки! успех!
- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
Гуми
Аз също имам същия проблем , със зимните гуми всичко беше ОК , но като сложих летните колата започна да се държи като твоята размера им е един и същ.Ходих на диагностика или по точно реглаж, беше малко отворена и след това нещата малко се пооправиха . Но като цяло проблема си стои . Различни мнения чух , че било от гумите , аз съм с Континентал , чисто нови ,едва ли е от тях ... Пиши ако има развитие по проблема !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
10х
Благодаря за отзив4ивоста ви , ще видя какво ще правя , преди 3мес. сменях тия тампони пооправи се малко от тях но има оше какво да се желае
ще я погледна и в друг сервиз да видя какво ще ми кажат и там щот там кадето я нося там ми е и гаранцията и ми се струва 4е не си дават мн зор да откриват проблеми за който требе да плащат те
за да ги отстранят

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
И "по-плътните" тампони не помагат. Аз сложих преди няколко дена М-Тех носачи с Powerflex тампони и точно на Ботевградско в дясната лента на места до околовръстното както каза колегата си беше драма. Нямам представа колко ти носи твоята кола, но определено може да усещаш леко дърпане от неравните ни пътища. Виж дали гумите ти са с еднакво налягане 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
9 мнения
• Страница 1 от 1