Прекъснати нагреватели на задното стъкло! ;(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Прекъснати нагреватели на задното стъкло! ;(
Здравейте колеги извинявам се ако има тема свързана с моя проблем, но от доста време се мъча с търсачката и нищо не намирам. Та проблема ми е следния - на задното стъкло дето са нагревателите имаше някаква лепенка на която пишеше БМВ нещо си и имаше някакви телефони, та въпросната лепенка беше голяма около 20х10см... реших да я отлепя, защото беше изгоряла и беше станала кафява, не ме кефеше как изглежда, когато обаче я отлепих с нея се отлепиха и тънките лентички дето играят ролята на нагревател, а в моя случай играят и ролята на антена (колата е компакт 95г.) Сега радиото ми свири се едно съм без антена и когато пусна да ми отопи стъклата се получава един правоъгълник дето си остава мокро, неотопления правоъгълник ще го преживея, но без радио не мога
. Дали има някакъв начин да се свържат прекъснатите писти? Благодаря предварително ако някой си даде мнението и се извинявам, ако подразня някой с темата. Поздрави!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , лично аз мисля ,че няма начин тези "писти" да бъдат възстановени (така че да е естестично) .... по принцип някъде бях чел за някакво термо-проводящо фолио (но това беше в някаква иновативна технология , която тепърва прилагат в Япония във връзка с високо-говорители с нова архитектура на изграждане - плоскоменбранни някакви.... ). Решението май е ново задно стъкло ... , ама нека и други колеги изкажат мнение ..... 

Последна промяна metodi80 на 25 Апр 2009, 16:11, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да.. колегата прав. маи има някакви начини но после е грозно.
ако имаш каско
една единична тухла .... злодеяние и аиде
ако имаш каско

- metodi80
- старши ентусиаст
-
ares2 написа:да.. колегата прав. маи има някакви начини но после е грозно.
ако имаш каскоедна единична тухла .... злодеяние и аиде
Абе лесно е да се каже ... ама пробвал ли си на колата си да и "чупиш" нещо по собствено желание .... малееее как боли не е истина !!!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
metodi80 написа:ares2 написа:да.. колегата прав. маи има някакви начини но после е грозно.
ако имаш каскоедна единична тухла .... злодеяние и аиде
Абе лесно е да се каже ... ама пробвал ли си на колата си да и "чупиш" нещо по собствено желание .... малееее как боли не е истина !!!!
хаха колега честно никога не съм. а да не говоим за БМВ. боли ме душата само като се сетя, но.... все пак ако е за такова нещо и се извърши внимателно си струва .. знам ли
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Колеги, благодаря ви за мненията
, но си мисля че не си заслужава да си чупя стъклото за такова нещо явно ще търся друго решение на проблема.
Поздрави! 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
KIRO написа:има начин 40 лв е начина
Кажи бе Кире ... какъв е тоя начин ... И после седи като разпльокано ла**о от зад

- metodi80
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Чудя ви се на манталитета... честно...
Колега , коментара ти към някой конкретно ли е насочен ... ?! Защото виси малко във въздуха !
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Има електропроводящо лепило на марката Bizon, в Metro или Practiker го има със сигурност, но цената беше доста висока. Много малка тубичка за 40-тина лева.
- tonkata82
- Потребител
-
- Кара: Зелена G-класа със син буркан
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=80322 Ето малко помощ от колеги
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2