Таблото остава да свети, след като извадя ключа?! - оправено

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 24 Апр 2009, 22:08

Възможно ли е проблема да идва от издухан акумолатор или, ако има отечка някъде по него. По принцип акумолатора ми е стар (100ач е) сух.
-----------------------------------
26.04. Направих следният тест - вадих бушоните един по един. Значи таблото изгасва на 7,46 и 43 бушони. В момента съм извадил бушон 43. Освен че ми изчезна съобщението за смяна на накладки и проблема с таблото какво друго може да проблематично?
-------------------------------------
27.04. Колата пак влиза на ремонт. Ще пиша после какво е, ако се оправи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 24 Май 2009, 19:09

thunderl написа:Това ми се е случвало само един път до сега - когато ми умря акумулатора. Просто системата нещо се побърка и въпреки, че бях извадил ключа, светеше всичко на таблото, а отделно светеха и 4-те мигача, но не мигаха, а само светеха.

Оправи се, както се сещаш с разкачане на акумулатора и купуване на нов. Но, ако при тебе колата си пали безпроблемно сигурно нещо алармата се бъгляви...

:arrow:
Невероятно, но факт след 100 лв.по майстори, ядове, 3 зареждания на стария акумолатор, каране без бушон номер 43 - най-накрая акумолатора умря тотално, взех нов и проблемите изчезнаха. Днес поваля, колата се намокри, но таблото не светна. :roll:
Така че проблема е решен, а темата моля да се заключи :mrgreen:

Предишна

Назад към E36