Лека е46 сбирчица??? 26.04
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Мене по празниците някакъв див селянин малоумник пред един хотел в Мелник ми охлузи калника и бронята отпред и нямаше и време тая седмица да я оправям, и въобще се чудя дали да идвам, нещо хич нямам настроение... 

F**k them all!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
ITK написа:Мене по празниците някакъв див селянин малоумник пред един хотел в Мелник ми охлузи калника и бронята отпред и нямаше и време тая седмица да я оправям, и въобще се чудя дали да идвам, нещо хич нямам настроение...
Хех и аз 3 месеца карах с с омахана броня задна с прилична дупка

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
ITK написа:Мене по празниците някакъв див селянин малоумник пред един хотел в Мелник ми охлузи калника и бронята отпред и нямаше и време тая седмица да я оправям, и въобще се чудя дали да идвам, нещо хич нямам настроение...
Не си единствения... и аз съм със стабилно надран калник

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Естествено че ще дойдеш - нали за това са колегите и приятелите - я с някой съвет, я с опит - да помогнем и за колата и за настроението...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Мойта отива за боя утре...и няма да дойда, не стига че прага ми е издран, ами и някаква майна ми шибна вратата на бул. България и имам синя боя сега...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Бианконеро : сашо и останалите от надежда и съседните квартали. Ще се събираме ли на ШЕЛ или ще ходиме кои както иска?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ludia написа:Бианконеро : сашо и останалите от надежда и съседните квартали. Ще се събираме ли на ШЕЛ или ще ходиме кои както иска?
Там сме, ама викам 8.45ч да се съберем на Шел. Ако все пак искате в 8ч, аз ще дойда направо горе към 9...

- ludia
-
-
Biankonero написа:ludia написа:Бианконеро : сашо и останалите от надежда и съседните квартали. Ще се събираме ли на ШЕЛ или ще ходиме кои както иска?
Там сме, ама викам 8.45ч да се съберем на Шел. Ако все пак искате в 8ч, аз ще дойда направо горе към 9...
А ми ако искате горе да сме 9 ще ни е нужно да тръгнем 30мин. преди това. Аз предлагам 8:30 на шел до 8:45 да изчакаме ако някои закъснее и да тръгваме нагоре и до 9:15 да сме там.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
За сега имам на идея и ние да се включим , но 9:00 часа (Била бул. България) ми е малко рано (бебко тогава се събужда) и мисля да се пробвам към 11:00 направо горе да дойдем стига да не вали. Ако може някой , който е сигурен да ми пише на ЛС да ми даде гсм номер, че това Бистрица и ... нещо ми е мноооу мътно 

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
8:30 съм на шел Надежда , молим се за хубаво времеludia написа:Biankonero написа:ludia написа:Бианконеро : сашо и останалите от надежда и съседните квартали. Ще се събираме ли на ШЕЛ или ще ходиме кои както иска?
А ми ако искате горе да сме 9 ще ни е нужно да тръгнем 30мин. преди това. Аз предлагам 8:30 на шел до 8:45 да изчакаме ако някои закъснее и да тръгваме нагоре и до 9:15 да сме там.

АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
- ludia
-
-
sashko*** написа:8:30 съм на шел Надежда , молим се за хубаво времеludia написа:Biankonero написа:ludia написа:Бианконеро : сашо и останалите от надежда и съседните квартали. Ще се събираме ли на ШЕЛ или ще ходиме кои както иска?
А ми за сега сме 4-тирима на Шела на Ломско шосе надявам се да се присъединят още няколко колеги. Аз сега утивам да мия колата