Съвместимост брони
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- diav0l0
- Потребител
-
- Детайли за колата: F11 525d
Съвместимост брони
Колеги искам да ви питам понеже снощи доброжелатели са ми ОТКРАДНАЛИ предната броня с номера и бъбреците, искам да ви попитам дали броня от преди фейслифта ще стане на автомобил след фейслифта. Защото колата ми е 98г. и съм си намерил броня преди фейса, пасва ли всичко или трябва да се доработва нещо.
p.s. Егати в каква скапана държава живеем поне да бяха оставили регистрационния номер направо ЖАЛКИ ХОРИЦА. цял ден бягане жалба в РПУ, после в КАТ направо....... 100лв. струва една броня по дяволите, толкова ли са закъсали.
p.s. Егати в каква скапана държава живеем поне да бяха оставили регистрационния номер направо ЖАЛКИ ХОРИЦА. цял ден бягане жалба в РПУ, после в КАТ направо....... 100лв. струва една броня по дяволите, толкова ли са закъсали.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
все повече се замислям че това си го правят хора които разбират от БМВ.
не ми се вярва тъп келеш - наркоман да може да свали броня така със замах... много тъпо място е БГ това е така и всеки ден се убеждаваме
относно бронята мисля че е същата колега. ако не са ти махнали маската само че там е раликата и това щеше да е върха вече
не ми се вярва тъп келеш - наркоман да може да свали броня така със замах... много тъпо място е БГ това е така и всеки ден се убеждаваме
относно бронята мисля че е същата колега. ако не са ти махнали маската само че там е раликата и това щеше да е върха вече
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- diav0l0
- Потребител
-
- Детайли за колата: F11 525d
Ами да 100% са го правили и друг път. А също така моята кола е комби а бронята е от седан, ако това има значение за съвместимостите.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Стават броните.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: Съвместимост брони
diav0l0 написа:Колеги искам да ви питам понеже снощи доброжелатели са ми ОТКРАДНАЛИ предната броня с номера и бъбреците, искам да ви попитам дали броня от преди фейслифта ще стане на автомобил след фейслифта. Защото колата ми е 98г. и съм си намерил броня преди фейса, пасва ли всичко или трябва да се доработва нещо.
колега стисни зъби прежали го и си приготви вазелни за следващия път като го напараш някв такъв и с някав по четвъртита тръба та да не преплъзва яко в гъза мамицата им мръсна ....боклуси и това са наитина хора дето са наясно щотот дет се казва на дали някой дет не знае ще клекне под колата тепърва да се мъчи
6 мнения
• Страница 1 от 1