Avtomivka-kade,kak i za kolko?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Наистина има, но спред мен е същото даже май е по-некачествено. Тази на която аз съм си мил колата безконтактно се намира в Сервиз "РАДИАЛ" на ул. Раковска

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Alpina написа:BMW///M-ma6inata написа:po dobro miene ot ru4noto niama,kato nau4ite niakoi tehniki,6te vi se stuva 4e v avtomivkite ne praviat ni6to,ako niakoi iska pokazno-6te mu izmia kolata,posle niama da si ia poznaete.
Samo da se opravi vremeto
Аз съм съгласен! Давам ти 5 лв и искам да я измиеш по-добре от автомивката!
Щото тук за 4 лв ми я търкат двама в продължение на 25 минути. Отдавна разбрах, че да си миеш сам колата е неблагодарна работа. Не си заслужава загубеното време, а и не става по-добре...
gluposti,kvi 5 leva,6te ti ia izmia ei taka za da vidi6 4e ni6to ne struvat avtomivkite,a otnosno vremeto,az imam dosta v izli6ak i tova ne mi e problem

Avtomivki...
Абе на Алея Яворов в посока Тел.кула към София Ленд е The best Avtomivka
Lavor Wash офиса е точно до тях и те просто момчетата си вземат всичко най-ново в Автокозметиката и директно се прилага в употреба.... 

BMW е колата 

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Леле сега из тая кал....5 метра да минеш и се цапа всичко. И аз съм фен на ръчното миене, ама без силна струя вода няма как да отмиеш калта под калниците например нали ? :-) А пък и тук във Враца има 5-6 мивки и всичките са с пароструйки...няма от тия модерните "безконтактни" и т.н. А иначе съм мил доста пъти нашата кола и в реката (лятото). Има удобни места нагоре из планината дето хем да се достигне лесно дори и ако не си с джип :-), хем е плитко и можеш да вкараш колата спокойно.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
kakvo predstavliavat tezi bezkontaktni mivki,ne hodim 4esto na avtomivka i ve4e ne sum naiasno s tehnologiite 

- RAFF
- младши ентусиаст
-
с това безконтактно миене объркахте всички.води се БЕЗЧЕТКОВО миене.прилича малко на кофпомпа,има ръкохватка за помпене(създаване на налягане) и пръскачка.пръска се цялата кола със специален препарат, остава се известно време да престои и след това се измива с водоструиика.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2