Въпрос за напреднали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Въпрос за напреднали
Здравейте колеги. Днес си разглеждах книжките от колата. И забелязах че има едно найлонче в което има 4-тири лепенки. С различни цветове.
Които пасват идеално на ключа. Та въпроса ми е знае ли някои за какво служат тези лепенки?
Които пасват идеално на ключа. Та въпроса ми е знае ли някои за какво служат тези лепенки?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
И аз не съм от напредналите, ама я и аз да опитам
Та значи тия лепки се лепят на ключа и целта ми е ако имаш различни настройки на различните ключове, да можеш да ги различаваш, примерно ако със жена ти карате колата и сте си настроили различни екстри "в ключовете" да не си ги бъркате.

Та значи тия лепки се лепят на ключа и целта ми е ако имаш различни настройки на различните ключове, да можеш да ги различаваш, примерно ако със жена ти карате колата и сте си настроили различни екстри "в ключовете" да не си ги бъркате.
- milennyc
-
-
kiko™ написа:И аз не съм от напредналите, ама я и аз да опитам![]()
Е това не е ли и моето предложение

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
milennyc написа:Е това не е ли и моето предложение. Просто не сам снимал цялата процедура! Точно от тези настройки може да си спреш духането на климатроника при контакт
Така де, но реших да пообясня малко

П.П. А това с климатроника намери ли точно как се прави?
- milennyc
-
-
kiko™ написа:milennyc написа:Е това не е ли и моето предложение. Просто не сам снимал цялата процедура! Точно от тези настройки може да си спреш духането на климатроника при контакт
Така де, но реших да пообясня малко![]()
П.П. А това с климатроника намери ли точно как се прави?
Сори колега за офф-а

Да намерих го, но пак не става

- ludia
-
-
Моята кола е от първия собственик. Лично говорих с него имам 4-тири ключа но само два са с бутони. Другите са един кластмасов и един метален с сива пластмаса отгоре но без бутони.
И двата ключа работят идентично.Като се зачетох из книжката видях че този ключ може при натискане на отключване да нагласи седалката ако е ел. + огледалата + фаровете+заключване на вратите след потегляне+още някакви глезории. Та въпроса ми е как се програмира ключа и мога ли да го направя сам?
А за климата незнам но съм чувал че ако колата ти е преди феислифта се ключва винаги като запалиш. Но пък невиждам това както ви пречи толкова.
И двата ключа работят идентично.Като се зачетох из книжката видях че този ключ може при натискане на отключване да нагласи седалката ако е ел. + огледалата + фаровете+заключване на вратите след потегляне+още някакви глезории. Та въпроса ми е как се програмира ключа и мога ли да го направя сам?
А за климата незнам но съм чувал че ако колата ти е преди феислифта се ключва винаги като запалиш. Но пък невиждам това както ви пречи толкова.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ludia написа:Като се зачетох из книжката видях че този ключ може при натискане на отключване да нагласи седалката ако е ел. + огледалата + фаровете+заключване на вратите след потегляне+още някакви глезории. Та въпроса ми е как се програмира ключа и мога ли да го направя сам?
Не искам да те разочаровам, но в твоя случай няма какво толкова да програмираш

Принципно нещата които се програмират в ключовете (така че да бъдат различни за всеки ключ) са следните:
- дневни светлини (един ключ може да има другия да няма)
- настройки за височина, позиция и надуване на седалките (когато те имат памет - седалките с бутоните отстрани 1,2,3,М)
- настройка на позицията (височина и ъгъл) на страничните огледала (само в случай, че страничните огледала са с памет - има по един голям модул във всяка врата, които пък се връзват за паметта шофорската седалка) - същите модули ги имат колите при които при включване на задна се накланя пасажерското огледало
- настройка на климатика - каква да е температурата му по подразбиране
- настройка на радиото и силата на звука по-подразбиране
- вратите след потегляне дали да се заключват или не
общо взето хубавите екстри са тези свързани с памет на седалките и страничните огледала ... но малко коли ги имат

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход

- milennyc
-
-
- ludia
-
-
Точно аз изкам само последното. След потегляне вратите да ми се заключват. Смятам че е полезно.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
ludia написа:Точно аз изкам само последното. След потегляне вратите да ми се заключват. Смятам че е полезно.
ще ти се приебе центланото на всяко тръгване да се заключват
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
А дали като колата работи на място, излезе от колата и затвори вратата тя ще се заключи? Защото това е коварно. Иначе не смятам, че централното ще има проблем от честото заключване.
BMW only!
amd написа:А дали като колата работи на място, излезе от колата и затвори вратата тя ще се заключи? Защото това е коварно. Иначе не смятам, че централното ще има проблем от честото заключване.
Заключването сработва при скорост над Хкм/ч която по дефоулт май е 5км/ч
И мен ме "ужили" колега от форума:
среден разход

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2