Проблем ел джам
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
Проблем ел джам
Здравейте, четох за проблеми с ел джамовете, но такъв като моя не намерих, та значи проблема е, че машинката работи, но стъклото не се вдига, от къде може да е проблема? Сложих си врътката от задната врата, и на ръка се вдига и сваля без проблем.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
може да ти се е изронило нещо по механиката по скоро на самото моторче ?? огледаи какво точно става като натискаш копчето и после опитаи с ръчката.
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
ами точно че нищо не става.. като натискам копчетата, машинката се върти, но нищо др не става, даже немога да разбера от къде машинката предава усилието на рамената за да се свали и качи прозореца..
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
попринцип ватре моторчето е на принциап на червяк и ако там са ти се оронили зъбчетат или се е извадило абсолютно нормално да не и се вдига стъклото попринцип целия механизъм изгелжда така
отвори моторчето и виж дали е зацепено с големия зъбен венец и като му подадеш ток дали върти червчка щото може и той да се е извадил а моторчето да си върти ....

отвори моторчето и виж дали е зацепено с големия зъбен венец и като му подадеш ток дали върти червчка щото може и той да се е извадил а моторчето да си върти ....
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
колега колата ти имала ли е ел. стъкла по вин номер?> нещо е доработвано тук според мен. Махни моторчето и огледаи добре механиката. после си купи два водача и ги смени ( те са си проблем почти винаги ако не си ги сменял скоро ) Ако както казваш с ръчката си е оК стъклото, разгледаи добре моторчето. ако не си купи едно ново.
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
ами незнам.. не съм сигурен дали е имала по принцип, но и на мен ми изглежда че нещо не е като хората, а ме домързя да сваля кората и на дясната врата за да видя дали има разлика, а колата я взех скоро и при мен не е бачкал до сега тоя джам, освен да я закарам на хора които с това се занимават, те да се изкажат какъв и е проблема 

- ares2
- старши ентусиаст
-
прецени си . ако не си отварял преди таква врата по добре иди някъде. потъси някои момчета от клуба по добре. че ако идеш при непознат маистор ще те одерат яко. или просто наснимаи още снимки и да се опитаме да видим как е
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Колега снимай добре цялата врата с целия механизъм. Че тука се появяват неща които лично на мен са ми непонятни какви са и каква работа всъщност вършат. 

- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
а ето и отговорите, отворих и другата врата, и разбрах какво липсва на небачкащата, двете жила чрез които моторчето вдига и сваля прозореца липсват.
ето тук се вижда как на едната снимка има жила а на другата - не, мерси на колегите които се опитаха да помогнат
а сега и ако някой ми каже от каде мога да си намеря липсващите части ще е перфектно 
ето тук се вижда как на едната снимка има жила а на другата - не, мерси на колегите които се опитаха да помогнат

- ares2
- старши ентусиаст
-
колега за мен тук има някаква доработка. поне вратите които съм виждал са други. опитаи да замениш с оригинално моторче ако механиката позволява.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2