СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1
Да Snoop и ти си прав подяволите но сам виждаш какви грозни сцени стават или поне 10 аз мисля че драгите господа шарифите ни знаят графика вече и никои не ги вика те просто си знаят
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
може да е започнало от тука ама сега седите и си люпите семки не е ли по добре да се прави шоу а за тези реицери и аз се дразна защото има някои хора вчера зели изпита и не знае кво става зад воланаBMWALPINA написа:nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така
Всичко започна от този форум, който е на БМВ. Този форум започна да се събира там и като разбраха раЦерчетата и те започнаха. Преди 2 седмици бях на булгара и вобще не ми приличаше на БМВ сбирка беше пълно с голфове, астри и всекви такива и всички седят и зяпат и добре, че има БМВта та да направят някво шоу, но иначе има 60 коли вутре с по 5 човека да седят и да зяпат...
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

.
наистина всички сте много прави тва си беше бмв сбирка аз още от началото съм там за бмв сбирка и с братчеда сме там вэртим се ту аз ту той ама вече стана мноооооого гъчкано от голфове излезнали от ъндърграунд и рацерчета гледали бързи и яростни 8000 пъти и вече си мислят че знаят кво правят наистина ми писна и напоследък куките почнаха да идват в 8.00 и никой не може да мине освен деветка и цистерните наистина ако искаме бмв сектата да се събераме по хубаво да сминим деня или петък или събота ми изглижда най удачно но аз само предлагам. аз лечно отвам събота върта се правя си шоуто с още 2 бмв-та от квартала и си отивам няма зяпачи-не че имам нещо против зяпачите ама поне да не пречат няма куки няма нищо тва предлагам аз вие ще кажете аре колеги тва е от мен за сега 

не хаби думи хаби гуми [img]http://4.bp.blogspot.com/_AXX5lubU-dM/R-lpYOaYQOI/AAAAAAAABNI/7lqajUSgrt4/s200/6_2adfa.jpg[img]
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Така, така... Остава ся и табелки да си направим "Road Closed" и да си чертаеме със спрейчета... Абе направо неколко камери да снимат и да правим бързи и яростни сериал сека седмица, а?! 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
nafurfory написа:може да е започнало от тука ама сега седите и си люпите семки не е ли по добре да се прави шоу а за тези реицери и аз се дразна защото има някои хора вчера зели изпита и не знае кво става зад воланаBMWALPINA написа:nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така
Всичко започна от този форум, който е на БМВ. Този форум започна да се събира там и като разбраха раЦерчетата и те започнаха. Преди 2 седмици бях на булгара и вобще не ми приличаше на БМВ сбирка беше пълно с голфове, астри и всекви такива и всички седят и зяпат и добре, че има БМВта та да направят някво шоу, но иначе има 60 коли вутре с по 5 човека да седят и да зяпат...
Ами ще се слага вход по 5 лв и който иска да идва да гледа.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
збирката у дружба стана само гоуфове и кенефи,ако отида ше е рядко и да се вида с приатели,нема си трошим колата за оня с калибрата или оня дет ми дава газ насред дару и сто 4овека да му викат да спре с неква фиеста ли кво беше не помня,селска пумия станаха тея збирки,то за тва и стойносните хора от форума не ги посещават а се разбират да си прават срещи на друго място.Пълна помия са тия збирки ве4е,колкото и болно да ми е
да го кажа

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
ката е колеги манджа станаха тия збирки ама то секи знае че където се събират бмв-та там е шоуто и всички трябва да видат
дори и за друго място да се разберем пак ще има агенти дет ше разправят налево и десно и след две збирки бързите летящи гоуууфове ще са налиния при нас да клюцат семки.

дори и за друго място да се разберем пак ще има агенти дет ше разправят налево и десно и след две збирки бързите летящи гоуууфове ще са налиния при нас да клюцат семки.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Smoocki написа:Да не стане накрая да шариме със Смс когато си правиме сбирките....баш като по филмите![]()
![]()
батка ти мани майтапа ама тва си е един от начините

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Така, въздържам се принципно да пиша в тази тема от известно време, тамън да си понасъбера
Та извинявам се, но тази тема не е ли за БМВ сбирките, а не за мега-гига-хипер-супер-дупер-мупер-турбо-мурбо рейсърите???
Писна ми вече да чета, за тия улигофрени който ходят на булгарплод и си коментират все едно сме някакъв рейсър форум, а не официялен форум на БМВ за българия!!!
Незнам и защо модераторите, си правят пас, а не взимат мерки.
Ако не се лъжа, в първия пост в темата са опоменати сбирките във понеделник на люлинското ОМВ, вторник - ОМВ дружба, сряда - ОМВ на бул.България и четвъртък ОМВ Бояна
Поправете ме ако греша, но за Булгарполод нищо не се споменава, и според мен мнения относно тамшните сбирки нямат място нито в тази тема нито в този форум

Та извинявам се, но тази тема не е ли за БМВ сбирките, а не за мега-гига-хипер-супер-дупер-мупер-турбо-мурбо рейсърите???
Писна ми вече да чета, за тия улигофрени който ходят на булгарплод и си коментират все едно сме някакъв рейсър форум, а не официялен форум на БМВ за българия!!!

Незнам и защо модераторите, си правят пас, а не взимат мерки.
Ако не се лъжа, в първия пост в темата са опоменати сбирките във понеделник на люлинското ОМВ, вторник - ОМВ дружба, сряда - ОМВ на бул.България и четвъртък ОМВ Бояна

Поправете ме ако греша, но за Булгарполод нищо не се споменава, и според мен мнения относно тамшните сбирки нямат място нито в тази тема нито в този форум

Последна промяна VesoPesa на 23 Апр 2009, 13:12, променена общо 1 път
- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
я колега сподели повечко инфо за Дунев пистата, колко часа се правят в четвъртак 

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Къде точно в Дружба се намира бензиностанцията ОМВ ?
Ако се спускам от Цариградско шосе надолу по стръмното
Ако се спускам от Цариградско шосе надолу по стръмното
stay tuned

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Като пуснеш от Цариградско посока летище/Дружба и след това отбиеш по слизането за Дружба няма как да не видиш ОМВ-то точно срещу теб. 

- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2