Въпроси Събор 2009
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тука мога и аз да отговоря
може да се палнат барбекюта и чевермета и други работи
без барчето, което е на територията на пистата
може да се палнат барбекюта и чевермета и други работи
без барчето, което е на територията на пистата

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колеги - барбекютата са задължителни
Колега Пеев - всеки е добре дошъл да отрази мероприятието, ако ти е
нужно нещо допълнително пиши на ЛС за да ти дам допълнително инфо.

Колега Пеев - всеки е добре дошъл да отрази мероприятието, ако ти е
нужно нещо допълнително пиши на ЛС за да ти дам допълнително инфо.
mladfen написа:и аз да попитам
ако след подаването на заявката и заплащането на таксата се окаже че съм 101-ви в списъка за Тайм Атак, ще ми бъде ли възтановена таксата
Колега това на практика няма как да се случи, тъй като аз следя заявките и в момента в който те достигнат бройката от 100, ще обявя, че записването е прекратено. Повтарям, че една заявка се счита за валидна само и единствено, след като се плати, т.е. ако някой си е пуснал заявката по интернет първи, но преведе таксата за участие 101-ви, то той няма да може да участва

Утре се надявам да успея да пусна списък с всички валидни заявки към момента

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Условието за задължителен 2кг. пожарогасител закрепен пред пасажерската седалка остана ли или го отменихте?
искам да знам за да се поготвя
също искам да напомня че 90% от участниците ще бъдат с ежедневните си коли (позьорски) и това правило ще бъде неизпълнимо за повечето...
не всеки ще е готов да си надупчи дюшемето за да спази това правило
също искам да напомня че 90% от участниците ще бъдат с ежедневните си коли (позьорски) и това правило ще бъде неизпълнимо за повечето...
Asterix написа:sajelqvam za latinicata, no sam na rabota i vlqzoh vav foruma prez gsma.
Iskam da popitam da ne bi da ima nqkakav problem sas zaqvkata mi, poneje q izpratih i platih v4era, a ne se vidqh v listata.
Този списък, който гледаш е на членовете, които ползват отстъпка. Това не е списък на участниците!
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Здравейте,момчета и момичета!
Искам да Ви кажа,че се възхищавам на вашите събори и най-вече на организацията Ви,нещо което при нас в Ауди Клуб България е немислимо да се случи!Вие сте за пример!
Е В А Л А !!!
Бъдете здрави и хубав събор!Поздрави от audibg.com !
Искам да Ви кажа,че се възхищавам на вашите събори и най-вече на организацията Ви,нещо което при нас в Ауди Клуб България е немислимо да се случи!Вие сте за пример!
Е В А Л А !!!
Бъдете здрави и хубав събор!Поздрави от audibg.com !

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Първо благодаря на колегата от Ауди форума,
но колеги моля да не обръщаме темата на чат, все пак се опитваме да
бъдем полезни като отговаряме на вашите въпроси свързани със събора.
но колеги моля да не обръщаме темата на чат, все пак се опитваме да
бъдем полезни като отговаряме на вашите въпроси свързани със събора.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Миналата година имаше идея за оформяне на плацове и паркиране по модели - поне за най-масовите - Е30, Е36, Е34, Е46, Е39, един отделен за М модели само - ще е страхотно... Има ли някакво развитие или още не сме стигнали такива нива в организацията, която в повечето отношения е много добра? Според мен не е много сложно, просто трябва в началото всичко да е на прогнозни начала - примерно 300 Е36, 200 Е30 и т.н., като всяко начало ще има грешки - не всички ще се вредят в плаца за модела си, но ако някой се заеме сериозно и заведе груба статистика след събора - за другата година живот и здраве нещата могат да се оптимизират почти перфектно...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Ogi написа:Условието за задължителен 2кг. пожарогасител закрепен пред пасажерската седалка остана ли или го отменихте?

Ogi написа:Ogi написа:Условието за задължителен 2кг. пожарогасител закрепен пред пасажерската седалка остана ли или го отменихте?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да е задължително пожарогасителят да е 2 кг, но е задължително да има пожарогасител в купето (може да се пъхне под седалката или да се върже с някакви ластици за нея

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
И аз имам въпрос, на мероприятията на дрифт клуб-а досега винаги е имало свободна тренировка на участниците за опознаване на трасето и чак след това са били квалификациите а в нашата програма не виждам такова нещо. Пропуснато ли е или наистина няма да има тренировка (голям пропуск според мен)?
И второ Искрене моля те качи списък със валидните заявки до момента за да са в час хората.
И второ Искрене моля те качи списък със валидните заявки до момента за да са в час хората.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
I.Voykov написа:И аз имам въпрос, на мероприятията на дрифт клуб-а досега винаги е имало свободна тренировка на участниците за опознаване на трасето и чак след това са били квалификациите а в нашата програма не виждам такова нещо. Пропуснато ли е или наистина няма да има тренировка (голям пропуск според мен)?
В момента точно списъка изготвям

На този събор ще има 2 квалификации и нито една свободна тренировка, т.е. на всеки един участник ще се вземе по-доброто време от двете тренировки. Реално всеки може да си ползва първата тренировка за опознаване, а втората за даване на по-добро време

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
10:00 - 14:00 -> Квалификации "Time Attack" 1 фаза.
14:00 - 18:00 -> Квалификации "Time Attack" 2 фаза.
Тези двете демек?
Който е минал технически преглед, излиза и кара??? Как разбира кога кара за 2-ри път квалификация?
14:00 - 18:00 -> Квалификации "Time Attack" 2 фаза.
Тези двете демек?
Който е минал технически преглед, излиза и кара??? Как разбира кога кара за 2-ри път квалификация?