Най честите проблеми със синьосветещите...
Модератор: Общи модератори
Re: Най честите проблеми със синьосветещите...
Huku написа:flame написа:И ако може някой да ми обясни за старите актове и ножицата - те пък за какво са?!
Ти не си ли си ровил в аптечката да я видиш тая странната ножица?!
Оф, всеки ден си играя с турникета, а като понастина вадя марлята и си правя компрес

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
flame написа:Huku написа:flame написа:И ако може някой да ми обясни за старите актове и ножицата - те пък за какво са?!
Ти не си ли си ровил в аптечката да я видиш тая странната ножица?!
Оф, всеки ден си играя с турникета, а като понастина вадя марлята и си правя компресПо едно време имаше и спирт в аптечката
![]()
Еми да, те тея аптечки са за тва. И, недай си Боже, като стане катастрофа се хващаме за главата, гледаме вцепенени и се вайкаме. Щото не знаем какво има вътре. Май не полицаите са за смях със законите, а повечето шофьори.
По темата - мен ме спират да кажем през 2-3 дена поне веднъж - винаги си минавам само с документи. Някой път даже само с лична карта.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
за различни от бели или жълти габарити се заяждат
за свалени шумозаглушители или спортни гърнета също могат да спрат колата от движение...

за свалени шумозаглушители или спортни гърнета също могат да спрат колата от движение...
Archangel написа:По темата - мен ме спират да кажем през 2-3 дена поне веднъж - винаги си минавам само с документи. Някой път даже само с лична карта.
Ти си добре, аз от Ст. град до Сити центъра - 4 спирания за 15мин. След втората палка даже не прибрах документите...
Последното спиране почна с "Добър ден, бла бла, защо карате толкова бавно?"

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
absix написа:Archangel написа:По темата - мен ме спират да кажем през 2-3 дена поне веднъж - винаги си минавам само с документи. Някой път даже само с лична карта.
Ти си добре, аз от Ст. град до Сити центъра - 4 спирания за 15мин. След втората палка даже не прибрах документите...
Е миналата година имаше една нощ, 3 пъти за 15 мин. в рамките на има-няма 3 км. разстояние. От бензиностанцията срещу КАТ, на завойчето в гората при Парк-хотел Москва и долу в локалното на Плиска.
Ама все тая де...въпросът беше, че никога не са ми се заяждали за нещо специално. Е...преди се пулеха на затъмнените предни прозорци...ама само това.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
flame написа:99% съм сигурен, че това не е вярно - веднъж хванах правилника и се разрових много здраво - пишеше, че автомобилът трябва да не е с износени гуми, НО АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ НЕ ПИШЕШЕ КОЛКО Е МИНИМАЛНИЯ РАЗМЕР НА ГРАЙФЕРА.
а този 1% е начина на тълкование на закона, защото гумата има обозначение за степента на износване и след нея се смята за износена ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
absix написа:
А не приключи ли с отговор: "За да не се развали прическата на дамата"

По темата: Общо-взето ме спират доста често... но проблеми не ми правят. Сигурно щото се научих да се усмихвам... Последния път ми обясняваха колко е хубава Е90-ката, а аз почнах да споря, тя ли е по-хубава или аз

Истината е, че жените сме малко привилигеровани в това отношение, наистина усмивка и закачливо пърхащи мигли... вършат работа

Archangel написа:... Някой път даже само с лична карта.
Някой път и с по-малко

Локалното на Цариградско, до окръжна болница. Палка. Спирам. "Добър-ден-сержант-еди-кой-си, от Седмо! Всичко наред ли е с документите?". Аз:"Ъъъ, естествено...". "Продължавай..."

21/02/08...speechless
Най неприветливото прекарване с органите на реда беше една понеделнишка сутрин около 4:30-5:00. Когато си се прибирах от дискотека... всъщност май беше точно след рождения ми ден.
Спряха ме на ОМВ Овча Купел.. свалиха ме от колата, тоест приканиха ме.. да сляза от колата и започнаха. Жабките, по вратите, под седалките, в багажника..при задните седалки.. само в дупето не ми бръкнаха... търсиха пистолета на шефа, тъй като аз казах, че това е колата му и незнам защо е ТОВАРЕН Автомобил а има 5 седалки.. и пробвах с номера.. ама те се махат!
Имаше и друг проблем.. колата беше с копие от документите, защото оригиналните бяха откраднати от паркинг на Магазин БиЛЛа Хиподрума, аз бях с 3-4 месечен акт.. и това е.. разминах се с последните 20лв който ми бяха останали!
Иначе като цяло стига да не се ебаваш с тях всичко минава нормално. И мен доста пъти са ме пускали със всичко ли е наред.. Особенно като ме видят, че карам примерно Леля ми и 8 годишния 'и син..
Спряха ме на ОМВ Овча Купел.. свалиха ме от колата, тоест приканиха ме.. да сляза от колата и започнаха. Жабките, по вратите, под седалките, в багажника..при задните седалки.. само в дупето не ми бръкнаха... търсиха пистолета на шефа, тъй като аз казах, че това е колата му и незнам защо е ТОВАРЕН Автомобил а има 5 седалки.. и пробвах с номера.. ама те се махат!

Иначе като цяло стига да не се ебаваш с тях всичко минава нормално. И мен доста пъти са ме пускали със всичко ли е наред.. Особенно като ме видят, че карам примерно Леля ми и 8 годишния 'и син..
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Само за "без колан" ме спират, даже отнесох наскоро и един акт
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
В Студентски град ако минеш, няма начин да не те спрат,
там в момента има на всеки метър по 3 патрулки..
Красимир! написа:В Студентски град ако минеш, няма начин да не те спрат,
И така трябва, перфектно е. Нямам нищо против да ме спират там. Последните пъти, които ходих виждах дори форумни коли да се опитват да ме накарат да им прегърна радиаторите през моята кола. Т.е. селски изпълнения по тясната уличка м/у поликлиниката и кръстовището със зала Христо Ботев покрай стрийт баровете.
Малко по-горе беше писано за газовата.
Не е нужно документите да са при вас, достатъчно е документа за годишен технически преглед да е изряден.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Ogi написа:Тази седмица нашите любими депутати са приели нов закон. Ако шофираш без син талон или без заверен акт ти прибират книжката, след това трябва да отидеш до съответното РПУ да представиш копие от синьото талонче или заверения акт... след като си платиш всички задължения към КАТ можеш да си вземеш книжката отново.
Няма значение дали си забравил талона дали си го изгубил и т.н.