ИЗДИРВАМ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ИЗДИРВАМ
регистрацонни табели С-8982 КТ- от новите,че снощи ги откраднали,мамицата им крадлива деееба.0887616782 Явор

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Някой да не помислил, че си писал на обява за табели "ИМАМ" и да си ги взел вечерта на кредит 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
и за какво са му на тоя дето ги е взел ?!?! Да няма некоя далавера дето ние не я знаем
иначе и аз ще се оглеждам ...

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:и за какво са му на тоя дето ги е взел ?!?! Да няма некоя далавера дето ние не я знаем![]()
Има Жоро и съветвам Явор да бяга и да обяви за кражбата.
1. Слагат номерата на друг автомобил и не дай си боже "бум-бум". (точно автомобил с крадени номера през 1996 г. се опита заради мое "изежване" да ме хвърли в канавката близо до Казанлък. Помогна ми, че насреща изведнъж се появи колона от автомобили и оня издуха.
2. Изнасят ги извън граница с готови фалшиви документи - идеален вариант за митническа измама в някои държави (знам за Украйна и др. от бившия СССР).

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
или ще гърмят някой пак или обир ще правят, така че и да ги видите, внимавайте със собствениците на същите номера....
обади се в полицията да кажеш, че да не издирват тебе после

Последна промяна popai на 29 Мар 2005, 20:44, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е хуу де ама от 320-ка ,двоен стоп,за кво са му.нали при една евентуална пътна проверка излиза всичко

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми не е ясно и на мен един път като отивам до колата и двата и номера бяха свалени и сложени на предния и задния капак, ей така без нищо, аз и до сега неразбрах защо и кой му е трябвало да се занимава за да ми свали номерата и да ги сложи върху колата 

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
може и за та*ака да са ги свалили , ако нещо лично имаш с някой..
ама определено съобщи в полицията щото...ги ползват точно за такива
цели..дето по горе казаха.

ама определено съобщи в полицията щото...ги ползват точно за такива
цели..дето по горе казаха.
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Да не ти разправям колко бензин може да се зареди с тея номера!
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
На мен ми откраднаха номера на Пасата на коледа:)). И беше много тапо за6тото, карам си пасата с 110-120 нормално за извънградско. Пътя беше сух на места мокър. След един завой страшна гледка ЛЕД ама като стъкло в продължение на поне 500м. И аз кво пускам газта за да понамаля, и то кво- задницата надясно аз въртя на дясно, тя наляво и аз наляво и така сигурно 200м. ама може да си представите със тая скорост как се оправя колата на чист лед. Та тъкмо си викам баси къв сам майстор и все едно, че някой ме ритна отзад и аз часовник и при завъртането отпред от дясто в мантинелата, рекушет и от зад в мантинелата и всичко в колата се разхвърча, добре че бях с колан. И колата спря на средата на пътя по посока на движението. И гледам в огледалото едно черно БМВ и викам чакай да се изтегля че ште ме довърши на тоя лед. Изкарвам аз на високото и спирам да видя гуми всичко ли си е по местата че удара беше жесток. Оглеждам колата и БМВ-то го няма и се бави и накрая леко леко мина нагоре. Понеже ми беше паднала предната броня от удара се връщам да я взема и кво- няма я. Педераста я беше гепил заедно с халогенките и номера ужас. То нито да го гоня акумолатора се беше откачил и паднал на средата на двигателя, маската стърчи нагоре, абе гледка. та така измародерстваха ме и ми гепиха номера. Дано не види бял ден тоз, дето го открадна, че същия ден ми умря инвалида и пасата си седи така в един двор.
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Яворе, абсолютно задължително( за да не си имаш ядове) е да съобщиш в милицията
че ти нема табелите.Иначе нема да ти разправям колко изпатили има, и какви бели могат да сътворят(евентуално). А може некой с който си имате земане-даване да е решил да те ''изръси'' 50кинта за номера

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2