СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: .
sandrusan написа:колеги аре да сменим часа за булгара ако сте навити шото куките във вторник в 20.00 са направеле барикада и нема пуснат никой от нас аз тамън се добрах до бързата мазда за 1 вечер аре напраим нещо![]()
![]()
Ебааааааааа 3 пъти четох и не мога да разкодирам посланието...

- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
..
идеята ми е че утре на българа който отиде към 9 ще забрави да го пуснат защото полицията прави барикади преди острия зявой към 8 часа и ние като идем към 9 няма да можем да влезнем и те така прават един голям .... за нас демек идеята ми е да сменим часа примерно от 10.30 те като видат че никой не идва до 10 и ше си трагнат нещо такова само предлагам не знам вие кажете нещо ако се сещате може във сряда да се събираме де да знам казвайте и вие 

не хаби думи хаби гуми [img]http://4.bp.blogspot.com/_AXX5lubU-dM/R-lpYOaYQOI/AAAAAAAABNI/7lqajUSgrt4/s200/6_2adfa.jpg[img]
- CASIO
-
-
Да определено има варианти обаче,вече не знам
в форума официалните сбирки трябва да се променят,
а то така не става според мен
Иначе на Враждебна по това време в тоя ден няма полиция
може да отидем там ама няма да е като на БУЛГАРА
в форума официалните сбирки трябва да се променят,
а то така не става според мен

Иначе на Враждебна по това време в тоя ден няма полиция
може да отидем там ама няма да е като на БУЛГАРА

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Струва ми се е безсмислено да се ходи на този полигон, защото БМВ-тата дали имат и 1/3 от колите там, пълно е със случайни "участници" и те така или иначе полицаите имат много "работа". Заради идиоти да си отнесем някой акт ние или да ни удари някой рейсър
Но който има желание да се прави на уличен състезател, нека. Мен ми се струва, че е по-разумно да си търсите нови места.

BMW only!
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
аз лично хода заради адреналина а не да люпа семки като повечето и незнам каквъв ви е проблема да доиде някои с опел или с неква друга кола примерно като искате да не ви пречът отивате на кино или театър

NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Идеята е да се събираме ние, БМВ феновете - те нека се събират на "предно предаване клуб България"
И аз може да дойда пеша или с друг автомобил на сбирка, но няма да се мъча да правя нещо, за да се изтъкна.

BMW only!
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така 

NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така
Eми бате точно заради рейсърите ....преди нямаше такъв збирщаин
аз лично не съм идвал поне от 2 месица понеже ми се струва доста антипатично.Това все пак си е Бмв сбирка .Даже и да седиме в Омв-то по добре отколкото да си чупиме колите понеже сулио и пулио дошли да гледат шоу,и като видят куките да духнат първи .
Напоследък даже гледам ,че и по старите от мен във форума поседят,на лаф моабед и си тръгнат тихомълком да си джиткат из улиците.

- CASIO
-
-
Абе не са виновни хората дето идват да гледат
какво аз преди да си купя моята ходихме с на брат ми
СЦЕНИКА
какво аз преди да си купя моята ходихме с на брат ми
СЦЕНИКА

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
проблема не е в дадена марка а в ''състезателчетата'' ... ето например тази вечер на омв дружба беше тъпкано с рейсъри ... то не бяха пежа, опели, лади, к**ва и секи форсира и прай къси дръпки... ми страшно безмозъчни са егати тва е БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ! ето от такива идва проблема...
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Абе и на мене не ми хареса тоя збирщайн днеска... Нек'ви фиат-чета, некви опелчета... голфове - кибици. Много зле... и тия двамата с пежата - леща - досадна история.
Т'ва верно е БМВ сбирка преди всичко - к'ви са тия паразити дето не стига че са долазили, ами и се "показват" с цирка си - да си седят некъде отстрани и да гледат, а не да "правят шоу" на БМВ събиране... Зле!

Т'ва верно е БМВ сбирка преди всичко - к'ви са тия паразити дето не стига че са долазили, ами и се "показват" с цирка си - да си седят некъде отстрани и да гледат, а не да "правят шоу" на БМВ събиране... Зле!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така
Всичко започна от този форум, който е на БМВ. Този форум започна да се събира там и като разбраха раЦерчетата и те започнаха. Преди 2 седмици бях на булгара и вобще не ми приличаше на БМВ сбирка беше пълно с голфове, астри и всекви такива и всички седят и зяпат и добре, че има БМВта та да направят някво шоу, но иначе има 60 коли вутре с по 5 човека да седят и да зяпат...
1
здравейите да ви кажа не съм с БМВ но хоря редовно на булгара и реших да се регистрирам за да видя как седят нештата защото напоследък става ужасно полицията шрецаква всичко заради хорската простотия е за мен лично няма никаква култура и ако така се продължав кадето и да се преместат този вид збирки все ще е така ! BTW изчетох почти цялата тема и мисля че ще е разумно да се определи по късен час това 8:30 09:00 ми се стува доста неприемливо ако е от сорта на 11:00 11:30 мисля че проблемите с органите на реда ще са значително по малки 

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D