СОФИЯ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: .

Мнение от err0r » 16 Апр 2009, 22:01

sandrusan написа:колеги аре да сменим часа за булгара ако сте навити шото куките във вторник в 20.00 са направеле барикада и нема пуснат никой от нас аз тамън се добрах до бързата мазда за 1 вечер аре напраим нещо :mhihi: ;) 8)

Ебааааааааа 3 пъти четох и не мога да разкодирам посланието... :D
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 17 Апр 2009, 8:26

И при мен е така хааха :D :D
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

Потребител
Аватар

..

Мнение от sandrusan » 20 Апр 2009, 22:44

идеята ми е че утре на българа който отиде към 9 ще забрави да го пуснат защото полицията прави барикади преди острия зявой към 8 часа и ние като идем към 9 няма да можем да влезнем и те така прават един голям .... за нас демек идеята ми е да сменим часа примерно от 10.30 те като видат че никой не идва до 10 и ше си трагнат нещо такова само предлагам не знам вие кажете нещо ако се сещате може във сряда да се събираме де да знам казвайте и вие :roll:
не хаби думи хаби гуми [img]http://4.bp.blogspot.com/_AXX5lubU-dM/R-lpYOaYQOI/AAAAAAAABNI/7lqajUSgrt4/s200/6_2adfa.jpg[img]

Аватар

Мнение от CASIO » 20 Апр 2009, 22:58

Да определено има варианти обаче,вече не знам
в форума официалните сбирки трябва да се променят,
а то така не става според мен :(
Иначе на Враждебна по това време в тоя ден няма полиция
може да отидем там ама няма да е като на БУЛГАРА :confused:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Апр 2009, 23:10

Струва ми се е безсмислено да се ходи на този полигон, защото БМВ-тата дали имат и 1/3 от колите там, пълно е със случайни "участници" и те така или иначе полицаите имат много "работа". Заради идиоти да си отнесем някой акт ние или да ни удари някой рейсър :roll: Но който има желание да се прави на уличен състезател, нека. Мен ми се струва, че е по-разумно да си търсите нови места.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20
Мечтае да кара: самолет

Мнение от nafurfory » 21 Апр 2009, 19:43

аз лично хода заради адреналина а не да люпа семки като повечето и незнам каквъв ви е проблема да доиде някои с опел или с неква друга кола примерно като искате да не ви пречът отивате на кино или театър :) ;)
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Апр 2009, 19:59

Идеята е да се събираме ние, БМВ феновете - те нека се събират на "предно предаване клуб България" ;) И аз може да дойда пеша или с друг автомобил на сбирка, но няма да се мъча да правя нещо, за да се изтъкна.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20
Мечтае да кара: самолет

Мнение от nafurfory » 21 Апр 2009, 20:03

аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така ;)
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 21 Апр 2009, 20:39

nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така ;)

Eми бате точно заради рейсърите ....преди нямаше такъв збирщаин
аз лично не съм идвал поне от 2 месица понеже ми се струва доста антипатично.Това все пак си е Бмв сбирка .Даже и да седиме в Омв-то по добре отколкото да си чупиме колите понеже сулио и пулио дошли да гледат шоу,и като видят куките да духнат първи .
Напоследък даже гледам ,че и по старите от мен във форума поседят,на лаф моабед и си тръгнат тихомълком да си джиткат из улиците.
Изображение

Аватар

Мнение от CASIO » 21 Апр 2009, 20:53

Абе не са виновни хората дето идват да гледат
какво аз преди да си купя моята ходихме с на брат ми
СЦЕНИКА :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 21 Апр 2009, 22:33

проблема не е в дадена марка а в ''състезателчетата'' ... ето например тази вечер на омв дружба беше тъпкано с рейсъри ... то не бяха пежа, опели, лади, к**ва и секи форсира и прай къси дръпки... ми страшно безмозъчни са егати тва е БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ! ето от такива идва проблема...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 21 Апр 2009, 23:21

Абе и на мене не ми хареса тоя збирщайн днеска... Нек'ви фиат-чета, некви опелчета... голфове - кибици. Много зле... и тия двамата с пежата - леща - досадна история. :confused:
Т'ва верно е БМВ сбирка преди всичко - к'ви са тия паразити дето не стига че са долазили, ами и се "показват" с цирка си - да си седят некъде отстрани и да гледат, а не да "правят шоу" на БМВ събиране... Зле! :confused:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Апр 2009, 23:24

nafurfory написа:аз незнам щом се събирате само за приказки стоите си по бензиностанциите не е ли така ;)

Всичко започна от този форум, който е на БМВ. Този форум започна да се събира там и като разбраха раЦерчетата и те започнаха. Преди 2 седмици бях на булгара и вобще не ми приличаше на БМВ сбирка беше пълно с голфове, астри и всекви такива и всички седят и зяпат и добре, че има БМВта та да направят някво шоу, но иначе има 60 коли вутре с по 5 човека да седят и да зяпат...

Потребител
Аватар

1

Мнение от Juli777 » 21 Апр 2009, 23:28

здравейите да ви кажа не съм с БМВ но хоря редовно на булгара и реших да се регистрирам за да видя как седят нештата защото напоследък става ужасно полицията шрецаква всичко заради хорската простотия е за мен лично няма никаква култура и ако така се продължав кадето и да се преместат този вид збирки все ще е така ! BTW изчетох почти цялата тема и мисля че ще е разумно да се определи по късен час това 8:30 09:00 ми се стува доста неприемливо ако е от сорта на 11:00 11:30 мисля че проблемите с органите на реда ще са значително по малки :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 21 Апр 2009, 23:42

Работен ден - 23:00 начало - "Оптимистично" :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия