Лош сервиз за стартери и алтернатори

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Лош сервиз за стартери и алтернатори

Мнение от Е.Димитров » 06 Апр 2009, 13:59

пуснах и темата в форума на Е46 но и тук,че повече хора да я видят:

В Никакъв случай не ходете на ремонт на каквото и да е,стартер или алтернатор в младост 3 зад китайския ресторант,според техните тарифи сваляне/качване на алтернатора и смяна на лагерче и четки е 120 ЛЕВА
лагерчето и четките с труда били ...20 тина лева,ама свалянето и качването 100!!!
Естествено платих им...но сега ще им пратя и данъчни (естествено и аз ще дойда като свидетел),нито касова бележка,нито какъвто и да е документ...

Потребител
Аватар

Пълен палячо

Мнение от Ivaylo1983 » 20 Апр 2009, 19:57

Братле май забравяш да обясниш, че става въпрос за НЕДЕЛЯ, не работен ден, в който дойдох специално заради теб отворих сервиза, защото ти се налагало да пътуваш! И за 4 часа работа по твоята кола вместо да си гушкам гаджето колко искаш да ти взема? То е нормално за ремонт извършен в извънработно време да ти взема двойно! Да не говорим, че ти беше тръгнал на път с 50 лева и чак си мислеше, че ще ти продам и бендикс за електромотора за тия пари........смях в залата!!!!! И колеги модела автомобил който кара за 6000лв. нали се сещате за каква морга на 500000км говорим. И чак се наложи да сваля целия силов кабел който захранва акумолатора защото се беше заварил за алтернатора. А за касовата бележка как да я издам като в неделя няма кой да пусне апарата? Тя съществува само, че е издадена в понеделник, така че заповядай да си я получиш! И недей да пишеш глупости или поне давай ясна представа на потребителите за всички детайли, пък като не си доволен следващият път като ти се наложи да пътуваш в неделя си ремонтирай колата в ЕБЕЙ откъдето си я купил смешник такъв!
Последна промяна Ivaylo1983 на 20 Апр 2009, 20:24, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

П.П.

Мнение от Ivaylo1983 » 20 Апр 2009, 20:19

И братле ако беше царя на квартала, с пет лева в джоба както вика колегата , :help: :help: :help: дали щеше да ми вкаш данъчни? Щото аз познавам такива и те направо действат без да му мислят, а не се обяснават като теб по форумите :D :D :D :D ! Така, че е ясно на всички какъв Мишок си!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i 04, G30 540i

Мнение от hrpopov217 » 21 Апр 2009, 0:00

Колеги незнам точно каква ви е била случката и точно какво сте си говорили, но ми се струва че Ivaylo1983 е трябвало да предупреди че във въпросния ден работи на двойни цени преди да започне да работи по колата и тогава пича с проблемния автомобил щеше да знае за какво става въпрос и щеше да каже:Да, устройва ме или не, не ме устройва продължавай да си гушкаш гаджето. Затова аз като ходя по сервизи предварително питам горе-долу колко ще излезе услугата. ;)

П.С Дано за тези пари да е направен качествено алтернатора :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Re: П.П.

Мнение от Nasko_325TD » 25 Май 2009, 10:21

Ivaylo1983 написа:И братле ако беше царя на квартала, с пет лева в джоба както вика колегата , :help: :help: :help: дали щеше да ми вкаш данъчни? Щото аз познавам такива и те направо действат без да му мислят, а не се обяснават като теб по форумите :D :D :D :D ! Така, че е ясно на всички какъв Мишок си!!!!!!!!!!!

100 лв труд,е'ах ти и златните ръце майна,ахахахах!Аман от майстори,викам ти така щот не ти знам името-100лв хахахаха!Еййй болен ти знаеш ли колко са 100лв и как са вадят с труд та ис го одрал колегата ве?Аман от такива нерегламентирани "майсторчета"!Ти имаш ли диплома за монтиор бре та търсиш 100лв?
Сички такива майсторчета сте мишоци ве!Ай е'ете си майката!
Колега обади му едни данъчни и тогава да го видим какво ще мрънка!Ми кът не можеш да издадеш документ,няма да зимаш пара ве смешник!Ще го цункаш по дупето и тва е,пък той в понеделник ще ти плати - "МАЙСТОРЕ".
Ти всеки ден ли зимаш по 100лв,щото ако е така,май ще си някъв патрон,а?
Ай довиждане,сичко хубаво и чао!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 25 Май 2009, 10:42

Е като взимаше двойно трябва да предупредиш, защото не всеки дере защото е неделя... освен това ако не искаш да работиш винаги можеш да кажеш не нали. Аз лично нямаше да ти платя ако ми беше скроил такъв селски номер, друг е въпроса ако си му казал или поне намекнал тогава не си ти виновен :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 28 Май 2009, 11:35

Ако аз бях на местото на майстора в извънреден ден.... само заради теб.... и аз щях да ти взема повече за труда, но щях да ти кажа още в началото.... А за данъчните пред тях... направо ще ти направя физиономията мека като гъза... Направо ще смачкам такъв неблагодарник....
По закон на КТ работа в празнични дни се заплаща двойно!!! Той е на патент и в неделя..... Най-много да му "пръднеш на чукана" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Сервизно обслужване на БМВ