Проблем стопове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Проблем стопове
Колеги сложих преди време нови стопове и нещо не светят както трябва. Проверихме всички възможни причини и нямаше проблем. Някои ми каза че може да е от чек контрол? Колата ми е без него. Какви са ми варянтите за да проработи всичко по тях? Сега не светят лампите за задна и единия стоп при спирачка

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
проблема ти е в стоповете братко
или по-точно в инсталацията на колата, загледай пиновете на буксата на стопа, ще откриеш разлика
имаш няколко възможности или си пренареждаш буксата, което не ми е много ясно или слагаш по едно мостче на два пина
хващай пробната лампа и действай.
П.С откъде си?

или по-точно в инсталацията на колата, загледай пиновете на буксата на стопа, ще откриеш разлика

имаш няколко възможности или си пренареждаш буксата, което не ми е много ясно или слагаш по едно мостче на два пина

хващай пробната лампа и действай.
П.С откъде си?
- ares2
- старши ентусиаст
-
и на мен не ми е много ясно това с пренареждането
дано да се появи някои колега които му се е случвало. за спирачката имам идея и може да се оправи. иначе всичко си работи с изключение на светлината при задна скорост
дано да се появи някои колега които му се е случвало. за спирачката имам идея и може да се оправи. иначе всичко си работи с изключение на светлината при задна скорост
- ares2
- старши ентусиаст
-
4 мнения
• Страница 1 от 1