Дискусия относно баловете

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acho » 25 Мар 2005, 12:58

аз съм вутре с двата крака!!!! :D

а за репортаж - ниама да има проблем, ама е хубаво да е по-масово за да не ни трябват и статисти :mhihi:

нека да се разберем нещо конкретно и ще докарам медиите 8)
Който казва, че работата е песен, хич не разбира от музика

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Дискусия относно баловете

Мнение от Eli » 25 Мар 2005, 14:04

BAYRON написа:
dizelboy написа:.......... :!:

Много ми харесва идеята и бих я подкрепил с чисто сърце ако обаче не ми први впечатление един факт. А имено, че ние сме едни големи доброжелатели и самаряни и кво полуваваме от това!!!!!!
Не ме разбирайте погрешно идеята е перфектна друго ми е в главата, че всеобщото мнение за БМВ е че ги карат някви престъпници злодей и незнам какво още не .Потретям за идеята чудесна е ,но един репортаж по телевизията например ще доприне се два пъти повече за децата след нашата иницатива, а това е нашата цел да им се обърне внимание . нашия клуб от друга страна ще има друго лице и мнението хората които са предубедени към марката ще добият поне малка представа колко сме единни за дадена кауза .а не полицайте например като видят БМВ и веднага скачат все едно са видяли майка си!!!!! Ще дадем пример на много хора.А удовлетворението ще е двойно по-голямо както за нас така и за децата.
Благодаря на всички които са ме разбрали правилно.

Мисля че ако звъннем на господари на ефира или на бтв-то, за търсете добрата новина, ще стане много добре и ще се разбере, че тези автомобили не се карат само от престъпници от подземния свят. А и може да ни потърсят и от самите домове. Ако мислите че е добра идея, мога да звънна до бтв-то.
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 25 Мар 2005, 15:06

Eli написа:Мисля че ако звъннем на господари на ефира или на бтв-то, за търсете добрата новина, ще стане много добре и ще се разбере, че тези автомобили не се карат само от престъпници от подземния свят. А и може да ни потърсят и от самите домове. Ако мислите че е добра идея, мога да звънна до бтв-то.

Звънни, идеята е страхотна!
Само дето не искам да си гледам мутрата по Тв-то ...
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acho » 25 Мар 2005, 15:09

то може да се напражи точно твоята мутра на квадратчета :mhihi:
Който казва, че работата е песен, хич не разбира от музика

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Мар 2005, 15:20

BAYRON написа:
dizelboy написа:.......... :!:

Много ми харесва идеята и бих я подкрепил с чисто сърце ако обаче не ми први впечатление един факт. А имено, че ние сме едни големи доброжелатели и самаряни и кво полуваваме от това!!!!!!
Не ме разбирайте погрешно идеята е перфектна друго ми е в главата, че всеобщото мнение за БМВ е че ги карат някви престъпници злодей и незнам какво още не .Потретям за идеята чудесна е ,но един репортаж по телевизията например ще доприне се два пъти повече за децата след нашата иницатива, а това е нашата цел да им се обърне внимание . нашия клуб от друга страна ще има друго лице и мнението хората които са предубедени към марката ще добият поне малка представа колко сме единни за дадена кауза .а не полицайте например като видят БМВ и веднага скачат все едно са видяли майка си!!!!! Ще дадем пример на много хора.А удовлетворението ще е двойно по-голямо както за нас така и за децата.
Благодаря на всички които са ме разбрали правилно.

дам прав си и напълно те рабирам ,правим го защото имаме желание и защото на нас така ни се изка никои от нас нее длъжен да се доказва на никои за нищо ,правим го от 4иста 4овещинка ,защото бмв клуба както и другите клубове основната им цел е да са като едно сплотено семеиство ,и да си помагат малко или много и да се радват на избраната марка от тях ,правим го за да може да разширим деиноста си ,да покажем 4е не престъпници карат бмв а савсем нормални хора,полза от това нямаме ,правим го по ли4но желание и защото така ще се 4увстваме добре сами за себе си :!:
винаги е хубаво да зарадваш някого ,да дадеш малко но от сарце

п-с---изкам да уто4ня 4е аз не сам 4лен на клуба и 4ленове те му имат краината дума ,за целта на форума и на бмв клуба
ИзображениеИзображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Мар 2005, 20:59

"Дружба шах тийм" - 2 петици и една 3-ка :)
Идеята е великолепна и съм сигурен,че ще се получи :!:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 29 Мар 2005, 16:22

И една Е36-ца се включва. Идеята е много добра. Ш зарадваме хлапетата и ше е мноо зрелищно - една колона само баварци :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Мар 2005, 17:48

дове4ера евгени ще внесе малко просветление по вапроса какво свърших днеска с домовете по надежда но ще го напише тои 4е аз като пиша и никои не 4ете :!:
ИзображениеИзображение
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 29 Мар 2005, 18:37

Абе луд ти голям напредък бележиш. Чак ми беше трудно да прочета какво си написал. Я си карай по стария начин - таман бяхме свикнали и сега наново :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Бройте и мен

Мнение от hafte » 31 Мар 2005, 8:10

Бройте и мен с Е30ката.

Ако искате понеже офиса ни е в Червения кръст мога да попитам и съвместно с тях (те да намерят децата и домовете) а от нас колите. Според мен ще е по организирано не, че се съмнявам в вас ама имат опит хората. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Супер е идеята, подкрепям Ви!

Мнение от turboto » 31 Мар 2005, 12:55

По повод медийте мсиля че не биха пропуснали да снимат президента но триабва да им се шушне да почнат да снимат от по-рано. Имам познати тук-там! БТВ, ББТ, Нова Телевизия, само ми дайте сигнал...
А сега кат' се позамислия се сещам за един дом които е зад аерогарата на Ботевградско преди караулката за кремиковци. Преди ниаколко месеца гледах по ТВ за него. Ако ниакой има повече инфо да кайе ако не ако имам път натам схтем ина да видя каква е хавата. :shock:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 31 Мар 2005, 14:45

Значи да разкажа до момента какво направил Дизелбой.
Проучил е няколоко дома, и за наше съжаление нямат абитуренти няма кой да завърши ... Но възпитателите и директорите са възприели идеята и са предложили да ги посещаваме отвреме на време, като по този начин разнообразим живота и им вдъхнем надежда за бъдещето както и да им помагаме с каквото можем(стажове, работа, обучения и т.н. )
Ще проучим още такива домове за да проведем акцията по баловете, но идеята да не е стихиино а постоянно подпомагане остава.
Та който има възможност нека проучи други домове и да даде инфо тук или на ЛС на мен или Дизелбой.
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Браво

Мнение от Sladk0 » 29 Апр 2005, 17:09

Пишете и мене в кюпа с една красива Е36-ца

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Май 2005, 21:50

За съжаление нямам БМВ,но инициативата е много добра-БМВ клуба ще спечели много слава.
УСПЕХ:!:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 04 Май 2005, 16:35

и аз съм в редиците стига да не е на 24май щото тогава е моя

ПредишнаСледваща